20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ben geldimmm dicem ama kime dicem, dağılmışsınız hepinizz :26:

benimde moralim 0 sabah tartıldım 92.5 çıktım... zayıflayamıyorum yaa, olmuyo işte olmuyo, napim ki şu çocuktan ayrılsam rahat rahat zayıflamaya kalksam herşey daha güzel olacak, ben sıktıkça kilolar gitmez oldu

cnm 93,5 hatırlıyoruz biz 92,5 iyi yani vermişsin artık takma sende bak ne dedi snnki daha bşy demicem ayrılık fln yok sende topla bakim artık kendini hiii

cnmmmmm sen bu cocukla mutlu değilsn gerçektennn bende çok üzülüorummm amaa onun yanındayken huzurluyummm bi şekilde katlanıorummm senın huzurunda kalmamıs madem istemiosun bu cocugu ayrıl cnm cunku sen bence bu cocuğu eskisi gibi sevmiosun bilmem yanlış mı düşünüorummm :26: ben böle gördümmmmm hakkında hayırlısı olsunn

cnm 93,5 hatırlıyoruz biz 92,5 iyi yani vermişsin artık takma sende bak ne dedi snnki daha bşy demicem ayrılık fln yok sende topla bakim artık kendini hiii

bence de cok normal cnmm kg kaybınnn

bu sabah 92.5 çıktım tartıda, açıkcası daha az çıkmayı beklyordum, moralim bozuldu evet bidaha bu konuda bişey demeyeceğim dedi ama sonuçta bugüne kadar o kadar çok dedi ki, bu saatten sonra diliyle söylemesede düşüncelernde neler olduğunu bileceğim.. ben uzun zaman oldu kilo alalı, hep kio vermek istedim ama hayatım boyunca hiç bu kadar takmamıştım kloyu kafaya.. sıkı diyette yaptım, akışına da bırakıp yedim,üzülüyordum ama kafayı yeme noktasına gelmemiştim hiç çok bunaldımm

ben bu çocuğu seviyorum, çok seviyorum, eskisiyle o kadar çok sorunumuz vardı ki - evlendiğimizde sorunlarımız kat kat artacaktı, hep düşünür üzülürdüm. ama bununla öyle sorunlarımız yok, o yüzden hakikaten evlenmek istedğim adam bu, inan daha iyisini bulamam (bak eskisi için daha iysini bulamam dememiştim, ama bunun için diyorum)..

ama kilo olayı, beni inanılmaz geriyo, öyle böyle değil... su kadar gün kaldı- su kadar kilo versem-şöyleolsa- böyle olsa.. aklımı üşütme noktasına geldim

ne yapacağımı bilmiyorum, ne istediğimi bilmiyorum, aklım çok karışık çok...

oturun konusun dicem ama bu erkeklerle oturup konusmak nerdeyse imkansız o zamannn bu deveyi gütcen cnm baska care yokkk aynen bnm deveyi gütmeye calıştığım gibiiii

oturun konusun dicem ama bu erkeklerle oturup konusmak nerdeyse imkansız o zamannn bu deveyi gütcen cnm baska care yokkk aynen bnm deveyi gütmeye calıştığım gibiiii

yani onu kaybetmemek için çırpınmam ne kadar doğru ? neden benn onun istediği gbi olmak için çırpınıyorum da, o neden beni böyle kabullenmek için zorlamıyo kendini
deveye gütsem mi, gütmesem mi die düşünüyorum işte bende... ilerde mutlu olacağım die, şimdi mutsuz olmam ne kadar doğru ?

neyse ya, szler de çok bunaltıyorum, sürekli dert dert dert... susuyorum artık

takmaya canım canını sıkacak kdr bile önemi olmasın o çocuğun hiç tınlama annenle ne oldu hydr :26:?
cnm işteyimde bi işim çıktı anlat bakim sen
kardesım yuzunden kavga ettık
O benden uzak zaten cnmm

Cnm sormadım kime ait bana değil onu biliyorum ya bana yeter
o belgelerı alıp sana ıftıra atan mahlukların gozune sok lutfen doktor raporlarınıda al bı guzel davanı ac kımsenın yanına kalmasın
antonyo da kendı derdıne yansın sana ınanmamak neymıs gorsun yuz verme hemen

çok haklısın ama sen onun için değil kendin için zayıfla sadece bunu düşün sağlığın için kaç yaşındasın daha 20li yani 92 kilo olman nasıl sence he eskiden böylemiydin öyle kabullendi tabi bu şekildede seviyor seni ama kendine getirmek için uğraşıyor demekki seviyor cnm seni çok hemde bak bundan sonra dilinide tutucak artık sende düşünme bşy canını sıkma gül baki gül gül ilerde bunlara güleriz inşş bi zamanlar 92 kiloydum şimdi 70 diye niye kafaya takıyordum diye

Son düzenleme:
Zelemeleeeee; balı'm beğeneceğini biliyodm kısmet olursa birgün gezdiririm seni

Selaaaam kızlarrrr..

Hic de bile Hilalcim bunaltmak da ne demek bız arkadasiz hic de bunalmasın kendi adıma keske yardımcı olabilsek birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…