nasıl takmayayım cnm erkek arkadasımın gözünde ne haldeyimmm kimbilir benim için neler düşünüoooo
Kusura bakma ama o antonyonun öküzlüğü. O zaman sana atılan her iftiraya inansın olur mu öyle şey? Gerçekler ortaya çıkınca hangi suratla çıkıcak karşına çok merak ediyorum.
bana kendini akla demesiii bile onurumu kırdıııı ben böle bişi yaparmıyım hiç
Tam öküz ya gerçekten çok ilginç birisiNeyse Allah yukarda, kimseye ispatlamak zorunda değilsin kendini. Ama sırf onun suratını görmek için ispatla ki utansın terbiyesiz. Kendini üzme
yazık günah banadaaa benım kalbim ondayken baskasına bakabilirmiyim hiç
Julia kuzum ne oldu gene ya
Kızlarr nasılsınız? Ben bu hafta pek giremedim misafir vardı haftaya gene gelecekler 1 hafta yokum
cnm yazdım dğer sayfada çok kötüyüm ben tekrar tekrar yazmim üzülüorum çok
çok üzüldüm yageçmiş olsun canım inşallah bu durumuda düzelttebilirsin
Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da varkimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallahantonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum
Canım bana da çok iftiralar atıldı beni kıskanan kızlarla zamanında benden hoşlanan ama karşılık alamayan erkekler birleşip arkamdan laf çıkarttılar ama benim o zamanki sevgilim hiç duymadı bile onları ben seni biliyorum dedi.. Hatta bu söylentileri beni tanımadan duyuyormuş ama yinede beni tanımayı seçti onlara inanmak yerine ki biz daha tanışmıyorduk bile o zaman siz sevgilisiniz ne demek telefonlara çıkmamak.. Asıl sen bundan sonra onun telefonlarına çıkma bence bu adam seni mutlu edemicek..
Kimseyi de kafana takma lütfen biz yanındayız için daraldığında gel anlat..
Ha birde, bende o kişilerle arama mesafe koydum konuşmadım zaten herkes gerçeği gördü.. İnan zerre üzülmedim çünkü ben kendimi biliyorum sonuçta.. Zamanla hepsi döndü birden ve bana yalakalık yapmaya çalıştılar ama bende bitmişti o kişiler daha da muhattap olmadım.. Sende takma o kişileri..
cnm ben bursanın bir ilçesinde oturuorum sonucta ufak yer bursı ve buranın tanınmış ailelerindeniz bende ağaç kavunduğundan çıkmadım kiii bnm de bir ailem var amaaaa ailem bana sonsuz güveniooo benden zerre şüphe duymadı zaten bbaabam olsun amcam olsunnnama sevdiğim adammmmm ben ona ben yapmadım dememe rağmen ben şu cümleyi söeldim dememe rağmen radaki bayanın dediğine inanmışşşş ve bana senin aradığını biliorum diyorrr ne acı demiiii
Malesef çok acı dediğin gibi.. Ama bana inanmayan bi sevgiliyi ben ne arar nede sorardım.. Sana iftira atılıyor üstüne birde o tekme atıyor..
Sen yine iyi aramışsın açmadığı halde ben asla aramam.. Destek olacağına köstek oluyor..
bana dediki dün akşam bnmle gelip orayaaaa onlarla yüzleşeceksin bu dediği yerde benden 1,5 saat uzaktakiii veee ben çlışıorum babama ne diyipteeee işten çıkıp gitcemmmm bende gelemem dedimmm kızdı banaaa o zaman suçlu sensin dediiiiii halbukiiiiiiii ben ailemin bişi demesinden korktuğum için gitmedim bir şekilde bizimkilerin kulağına giderdiiibunuda söledim ona ya baban ya ben dedi banaaaa
keşke kafam atabilmek koly olsa cnmmmmYani ne desem boş.. Sen hala bu adama sevgilim diyorsun şaka gibi :)
Ne bilim ya bu adamdan sana hayır yok benim diyeceğim tek şey bu.. Sen kendini toparla şu an önemli olan bu..
off. jula 2m senin derdin varken brde gelip ben dert anlatmak istemiyorum ama söyle hang hastaneden, yan odaya da beni alsınlar
Ben bu defa ayrılmak istiyorum demedim... ben senin hayatından gidiyorum dedim.. Bitmesi gerek, btirmek zorundayım, acı çeksemde btmeli !
off. jula 2m senin derdin varken brde gelip ben dert anlatmak istemiyorum ama söyle hang hastaneden, yan odaya da beni alsınlar
Ben bu defa ayrılmak istiyorum demedim... ben senin hayatından gidiyorum dedim.. Bitmesi gerek, btirmek zorundayım, acı çeksemde btmeli !
Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da varkimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallahantonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?