ben niye görmemişim burayı yaa
yaş aralığına uyuyorum bende geldim aranızaaaaaaaaa
kızlar nasılsınız
julımmm noldu sana boyle cok merak ettım bıan once gır msj at bıze ıns duzelırsın bı an once
ben ızmıte gttım geldım ıslerımıde hallettım
boncugummm ızmıte asık oldum ben
pısbocukum sn nasılsın
ben niye görmemişim burayı yaa
yaş aralığına uyuyorum bende geldim aranızaaaaaaaaa
günaydın kızlar...
kuzucuklar, etrafında hiç mi hızlı kilo vereniniz yok, bana bi yol gösterin, bi yardım edin ne olursunuz... uyuyamıyorum, napsam netsem die düşünmekten
selam kızlar
hilalim ya ben inanıyorum olacak
julim ya nasılsın?
beetle, böcük, boncuk, zele selamlar sizede
selam kızlar
julim ya nasılsın?
Canım çatlamamızı bekliyorsan az kaldı haberin olsun..
Anlat bakim noldu neyin var korkutma bizi..
Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da varkimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallahantonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum
canım ya çok üzüldüm senin için hemen iyileş tamam mı. zaten arayıp aramadığın senin tel kayıtlarında da ortya çıkar ki milletin amacı ne iftira atmakta
Oha yaa ohaaa. Bu millet ne kadar acımasız, insana hemen iftira atıyorlar, ne kadar günah ve çirkin birşey yaAntonyoya da daha çok kızmak lazım elaleme inanıyor Geçmiş olsun canım, kendini üzmene değmez Allah biliyor, kendin biliyorsun. O iftira atanların da Allah başına versin ne diyeyim ayıp, günah
ben diyetteyim zaten ama dediğin gbi sağlıklı beslenmiyorumHilal geçmiş olsun canım annen nasıl? Bak bugün arkadaşım bana geldi, görünce şok geçirdim. 3 ayda 11 kilo vermiş. O kadar belliydi ki anlatamam. Ki kendisi pkolu. Bak seninle birlikte başlayalım mı diyete? Arkadaşımı görünce gaza geldimPazartesi başlıcam ben, aç kalmadan, sebze ve et ağırlıklı beslenerek güzelce kilo verelim Yapıştı üstüme 5 kilo gitmez oldu.
selam kızlar
julim ya nasılsın?
Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da varkimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallahantonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum
ben diyetteyim zaten ama dediğin gbi sağlıklı beslenmiyorum18 marttan sonra katılırım ama senin sağlıklı beslenme yolculuğuna
insallah limoncum inşallah... sen nasılsın?
üzüldüm cnm ama kendn çok üzme, çıkar olayın aslı elbt ortaya.. bende lisedeykenn büyük b ftiraya uğramıştım, aradı-aramadı muhabbeti yine.. lise zehir olmuştu bana, herkes özlerlise hayatını, dönüp okulun yüzüne bile bakmıyorumm. ama neden zehir olmuştu, senin gibi davrandığım için, sallama tatlım ya, takma bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?