20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

günaydın kızlar...

kuzucuklar, etrafında hiç mi hızlı kilo vereniniz yok, bana bi yol gösterin, bi yardım edin ne olursunuz... uyuyamıyorum, napsam netsem die düşünmekten

Hilal geçmiş olsun canım annen nasıl? Bak bugün arkadaşım bana geldi, görünce şok geçirdim. 3 ayda 11 kilo vermiş. O kadar belliydi ki anlatamam. Ki kendisi pkolu. Bak seninle birlikte başlayalım mı diyete? Arkadaşımı görünce gaza geldim Pazartesi başlıcam ben, aç kalmadan, sebze ve et ağırlıklı beslenerek güzelce kilo verelimYapıştı üstüme 5 kilo gitmez oldu.

Zelemeleeeeee
Sana demiştim kuzu, memleketimin havası bi başka yave
Gel de anlat bakalım, bulabildin mi?

selam kızlar

hilalim ya ben inanıyorum olacak

julim ya nasılsın?

beetle, böcük, boncuk, zele selamlar sizede

Canım çatlamamızı bekliyorsan az kaldı haberin olsun..
Anlat bakim noldu neyin var korkutma bizi..

Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da var kimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallah antonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum

canım ya çok üzüldüm senin için hemen iyileş tamam mı. zaten arayıp aramadığın senin tel kayıtlarında da ortya çıkar ki milletin amacı ne iftira atmakta

canım ya çok üzüldüm senin için hemen iyileş tamam mı. zaten arayıp aramadığın senin tel kayıtlarında da ortya çıkar ki milletin amacı ne iftira atmakta

telefon kayıtlarını istettimmmm kiii çok ama çok kötü bir durumdayım şuan herkesten uzaga gitmek istiorummm

Oha yaa ohaaa. Bu millet ne kadar acımasız, insana hemen iftira atıyorlar, ne kadar günah ve çirkin birşey ya Antonyoya da daha çok kızmak lazım elaleme inanıyor Geçmiş olsun canım, kendini üzmene değmez Allah biliyor, kendin biliyorsun. O iftira atanların da Allah başına versin ne diyeyim ayıp, günah

allah onları öyle bir hale düşürsün kiiiiiiii işin içinden çıkamasınlar inşallah ben kolay kolay kimseye beddua etmem antonyo da telefonlarıma çıkmıooo bende aramıcammm beni istemeyenı bende istemiorummmm

ben diyetteyim zaten ama dediğin gbi sağlıklı beslenmiyorum 18 marttan sonra katılırım ama senin sağlıklı beslenme yolculuğuna
selam kızlar

hilalim ya ben inanıyorum olacak

julim ya nasılsın?

beetle, böcük, boncuk, zele selamlar sizede

insallah limoncum inşallah... sen nasılsın?

üzüldüm cnm ama kendn çok üzme, çıkar olayın aslı elbt ortaya.. bende lisedeykenn büyük b ftiraya uğramıştım, aradı-aramadı muhabbeti yine.. lise zehir olmuştu bana, herkes özlerlise hayatını, dönüp okulun yüzüne bile bakmıyorumm. ama neden zehir olmuştu, senin gibi davrandığım için, sallama tatlım ya, takma bu kadar..

nasıl takmayayım cnm erkek arkadasımın gözünde ne haldeyimmm kimbilir benim için neler düşünüoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…