20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

umarım kötü bşy yoktur üzülme cnm dua et bu güzel günde ağlama bakim

Noldu julim ya ?????

hiç iyi değilim kızlar hemde hiç iyi değilim bi süre gelemem sanırım kendimi toparlamam lazımmmm su hayatta kimseye güven olmazmış ben bunu anladımmmm kimseye güvenmeyin kızlar kimseyeeee ..... hoşçakalınnnn .....

ayy cnm noldu ya antonyomu bşy yaptı aklıma kötü kötü şeyler geliyor julıcım noldu sana kim naptı cnm

ayy cnm noldu ya antonyomu bşy yaptı aklıma kötü kötü şeyler geliyor julıcım noldu sana kim naptı cnm

yok antonyooo ne yapcak banaaaa daha sora konusuruz kızlar ben iyi değilim suannnn dun akşamdan beriiiiiii iyi değilimmm birazdan hastaneye gidicez tansiyonummmm çok yüksekkk düşmüoooo belki bi kaç gece hastane de yatacağımmmm .....

tmm cnm sakin ol bari antonyoya haber ver o destek olur sana dua edicem cnm sana

Anladım kiloya takılmış durumda..
Yani tabiki sırf zayıflayamıyorum diye ayrılman saçma olur başka sebepler olsa neyse de..

olmadı ıste canım

umudum da bıtıyor artık cok sıkıldım aılem bıle orası ıyı cıkma dıyor

gunaydın kızlar

Canım üzülme ya vardır bi hayır..

julia , ne oldu canım yaa... merakta koymasan bizi keşke... iyisindir biraz daha inşallah...

Anladım kiloya takılmış durumda..
Yani tabiki sırf zayıflayamıyorum diye ayrılman saçma olur başka sebepler olsa neyse de..

Canım üzülme ya vardır bi hayır..

kızlarrr nerelerdesiniz napıyorsunuz bakim kimsenin sesi soluğu çıkmıyor

kimseler yok burda:26:
kızlar nasılsınız
julımmm noldu sana boyle cok merak ettım bıan once gır msj at bıze ıns duzelırsın bı an once
ben ızmıte gttım geldım ıslerımıde hallettım
boncugummm ızmıte asık oldum ben
pısbocukum sn nasılsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…