erkek arkadaşın sanslı desene[/QUOTE
ayrıldığım sevgilimde hiç sevmezdi nefret ederdi canım öylede şansızdım yani(
hiç güleceğim yoktu, harbidende sanssızmışsın
allah rahatlık versin canım, ii uykular.
yok canım, bende senin gibi düşünüyorum...
Canım çıkmak zorunda kaldım kusura bakma naptın noldu?
olmadı ıste canımoff hilal off dertler derya olmuş. canım ben inanıyorum sen inş kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın sıkma canını kütfen. bak ayrılceksen haber ver beraber ayrılalım
zele canım üzüldüm ya umutluydum ben ordan elemanonline internet sitesine baksa orda güzel işler oluyor
umudum da bıtıyor artık cok sıkıldım aılem bıle orası ıyı cıkma dıyorihdd geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu annen?
zelemele üzüldüm senin adına ama olsun umudunu kesme canım..
Herkes kan grubunu yazmış ben daha onu bile bilmiyorum
canım sen neden bu kılo ısını cok taktın kafana ya once rahat olman lazımgünaydın kızlar...
kuzucuklar, etrafında hiç mi hızlı kilo vereniniz yok, bana bi yol gösterin, bi yardım edin ne olursunuz... uyuyamıyorum, napsam netsem die düşünmekten
günaydın kızlar...
kuzucuklar, etrafında hiç mi hızlı kilo vereniniz yok, bana bi yol gösterin, bi yardım edin ne olursunuz... uyuyamıyorum, napsam netsem die düşünmekten
ben gdıyorum ızmıte gıdıcem hazırlanmam lazım gorusuruz kızlar
günaydın. ben 2 haftadır diyetteyim.ve 2 kilo verdim. yaptıklarımı anlatayım cnm sana. sabahları kepek ekmeğine peynir domates ve maydonozla sandviç yapıyorum. öğlen çorba salata veya çorba yağsız et yemeği. aksam genelde sebze yemeği salata yoğurt yada çorba salata. ama 2 haftadır hiç tatlı, abur cubur yemedim. beyaz ekmek hiç tüketmedim. maximum 6 ince dilim kepek veya tam tahıllı ekmek. aksam 6 gıbı yemek yiyip 1-2 saat sonra da 1 tane meyve.
ama şunu da belirteyim benım metabolizmam cok hızlıdır.ve cok su içerim. dediğim gibi canım benım de sevgilimin yanıma gelmesine 10 gün falan var tam gaz devam ediyorum. son 5 gün de protein diyeti yapıcam.
günaydın. ben 2 haftadır diyetteyim.ve 2 kilo verdim. yaptıklarımı anlatayım cnm sana. sabahları kepek ekmeğine peynir domates ve maydonozla sandviç yapıyorum. öğlen çorba salata veya çorba yağsız et yemeği. aksam genelde sebze yemeği salata yoğurt yada çorba salata. ama 2 haftadır hiç tatlı, abur cubur yemedim. beyaz ekmek hiç tüketmedim. maximum 6 ince dilim kepek veya tam tahıllı ekmek. aksam 6 gıbı yemek yiyip 1-2 saat sonra da 1 tane meyve.
ama şunu da belirteyim benım metabolizmam cok hızlıdır.ve cok su içerim. dediğim gibi canım benım de sevgilimin yanıma gelmesine 10 gün falan var tam gaz devam ediyorum. son 5 gün de protein diyeti yapıcam.
cnm bende 0 grubuyum ekmeği kes hiç yeme öğünlerini küçült yeşil çay su iç sen sebzede ette yiyebilirsin üzme kendini sporu çok yap zorla kendini :2:
günaydın herkese bu arada
22 günüm var... 10 klo vermem lazım, olmadı 9, olmadı 8 ama çok lazım yani
cnm aslında bildiğim çok yöntem var diyemem. yani herkesin söyleyeceği şeyler ama gecen yıl yaptıgım ve bir diyetisyenin arkadaşıma önerdiği bir protein diyeti var. ama sadece 5 günlük ve yılda bir kere yapılıyor çunku baya agır oluyormus ve uzun sure yaparsan bunyeyi kotu etkiliyormuş. bende yaptım ve 5 günde 2,5 kilo vermiştim. umarım işine yarar. bu diyette sadece et ve süt ürünleri yiyebiliyorsun. yani sınırsız süt,yoğurt,peynir,kırmızı et, beyaz et, balık, yumurta(ama az yağlı veya yağsız) yumurta maximum 3 tane. bunları yağsız pişireceksin. ızgara veya tavada. ama bunun dışında aklına gelebilecek herşey yasak. yeşil çay, limon, meyve,sebze. her şey yasak. baharat bile çok çok az kullanacaksın. salça falan bile yasak. kahve çay serbest ama kesinlikle şekersiz ve kremasız.
ama gercekten cok zorluyor bu diyet. ben 5 gün baş agrısı cektım ve cok halsızlık olmustu. ama dediğim gibi 2,5 kilo verdim. ve işin güzel kısmı yağlardan gittiğini söylemiş diyetisyen:)
aslında zamanın varmış baya. dukan diyetini hiç araştırdın mı? onun etkili olabileceğini düşünüyorum. umarım istediğin kiloya ulaşırsın. ama diyet yapayım diye sağlığından olma sakın. ne olursa olsun bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?