Hey Allahım ya
Hilalll napıyorsun kızValla bende duyunca çok şaşırdım da çok yapan var. Hatta kadının bir tanesi kızının saçına yapıyormuş 4 ayda bir kestirip satıyormuş kızın saçlarını kk' da da var deneyen de. İşte ben bir doktorun ağzından duymak istiyorum zararı var mı yokmu.
şu an sinirlerim tava yapmış durumda !!!
sabah 7.27 de buna; işte uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum vs. vs. tarzında bi mesaj yazdım...
bir- iki -üç ... saat cevap vermedi, öğle arasında bi msj atar heralde dedim, öğle arasındada atmadı ve ben de dedim ki kesin telefonu evde unuttu.... Ama baskada hiçbişi yazmadım ki eve gidince görsünonu sıkboğaz etmediğimi..
şimdi, 17.05 de bana; aşkım çıktım ben yoldayım, eve gidince 1-2 saat yatmayı düşünüyorum, sen ne yaptın spora gidebildiin mi bugün ? yazmış...
Gelde ağlama kahrından
şu an sinirlerim tava yapmış durumda !!!
sabah 7.27 de buna; işte uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum vs. vs. tarzında bi mesaj yazdım...
bir- iki -üç ... saat cevap vermedi, öğle arasında bi msj atar heralde dedim, öğle arasındada atmadı ve ben de dedim ki kesin telefonu evde unuttu.... Ama baskada hiçbişi yazmadım ki eve gidince görsünonu sıkboğaz etmediğimi..
şimdi, 17.05 de bana; aşkım çıktım ben yoldayım, eve gidince 1-2 saat yatmayı düşünüyorum, sen ne yaptın spora gidebildiin mi bugün ? yazmış...
Gelde ağlama kahrından
Fırsat buldukça gel sohbet edelim bol bolSende öğretmendin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam?
sabah namaz için benimki arayınca bi baktım, bilg. basımda harıl harıl çalışıyo
nasıl sükür diyim yaa, yani çok ayıp diilmi yaptığı, ben anlamıyorum valla anlamıyorum, ona sabahın köründe içimden gelerek neler yazıyorum, o bana işten çıktım diyo 9,5 saat sonraolsun sık kendini en azından aşkım demiş bunada şükürde
NeeeBende olsam çok sinirlenirdim..
İnşallah bakalım :) Evet ama mesleğimi yapmıyorum canım..
Nasıl uykun gelmişse artık
nasıl sükür diyim yaa, yani çok ayıp diilmi yaptığı, ben anlamıyorum valla anlamıyorum, ona sabahın köründe içimden gelerek neler yazıyorum, o bana işten çıktım diyo 9,5 saat sonra
valla ben ok sinirlendim ama üzüntüm sinirimi bastırdı, gerçekten üzgünüm yanii, bunu mu hak ediyorum, böyle davranılmayı mı hak ediyorum
bişey desem kavga çıkacak, iyisimi söyledim - söylemez olaydım de geç.. bidaha da kilit vur ağzına,eline, ders olsun bana !
nasıl sükür diyim yaa, yani çok ayıp diilmi yaptığı, ben anlamıyorum valla anlamıyorum, ona sabahın köründe içimden gelerek neler yazıyorum, o bana işten çıktım diyo 9,5 saat sonra
valla ben ok sinirlendim ama üzüntüm sinirimi bastırdı, gerçekten üzgünüm yanii, bunu mu hak ediyorum, böyle davranılmayı mı hak ediyorum
bişey desem kavga çıkacak, iyisimi söyledim - söylemez olaydım de geç.. bidaha da kilit vur ağzına,eline, ders olsun bana !
evt bi daha yazma lütfen o senden beklesin üzülsün uyy cnm ya hak etmiyorsun tabi sen varya bitanesin bitaneee
Yani karşılık vermiyorsa mecbur öyle yapar insan..
Onunda yapısı böyle demekki..
şimdi tartışsam (bugüne kadar hep yaptığım gibi) benim sevgimi sınama, ben seninle evlenmek istiyorum diyorum bunu duymuyorsun, umrunda değil, baskası olsa gözleri parlar, sen hiç sallamıyorsun bunu, benim sevgii böyle şeylerle sınamaya kalkıyorsun... sevek öyle gösterilmez falan filan der...
şimdi tartışsam (bugüne kadar hep yaptığım gibi) benim sevgimi sınama, ben seninle evlenmek istiyorum diyorum bunu duymuyorsun, umrunda değil, baskası olsa gözleri parlar, sen hiç sallamıyorsun bunu, benim sevgii böyle şeylerle sınamaya kalkıyorsun... sevek öyle gösterilmez falan filan der...
brz kendi haline bırak göstersin bakalım o hissettirecek sevgisini ama sen artık hissettirme brz oda aransınnnn
Bence de biraz geri dur bişe yazma arama.. Bakalım napıcak..
hep daha yapmayacağım yapmayacağım diyorum yapıyorum, neyse son olsun bu da.. bak en azından artık üstüne gitmiyorum, mesaj atmadı mı atmasın, neden atmadın etmedin demiyoru bile.. gelmiyorsa içinden zorlamanın anlamı yok..
ama ben içimden gelenleri tutacağım bundan sonra... umarım fark eder, ondan uzaklaştığımı..
gel bize anlat ve ona bşy deme aynen böyle bi gitsin eminim noluyo fln dicektir üzme kendini cnmm
tmm canım bundan sonra öyle yapacağım.. o ararsa acacağım, mesaj atarsa cvp yazacağım (hatta onun yaptığını yapıp, cvp bile yazmasam olur da neyse)
zaten yarın ailesinin yanına gidiyo, hiç aramayacağım onu oradayken...
Keşke böyle şeyler yaptırmasalar ama gerekiyor malesef..
İnşallah tutarsın kendini ve oda düzelir.. :)
ben kendimi tutarım sanıyorum, bugüne kadar tutamadım evet ama valla çok sıkıldım, yani bugün tartışma çıkarmamam bile büyük bi gelişme, neden msj atmadın, ben sana özlüyorum diyorum sen spor diyorsun vs vs derdim, ama onun yerine tamam canım ii uykular dedim, sorduğu soruyada evet spora gittim die cvp verdim ve sustum... yani bugün bunu yaptıysam bundan snra da yaparım, kendimi tutarım sanıyorum en azından bugünü hatırlasam kendimi tutmaya yeter heralde...
evet canım yapabilirisin ve yaptında iltifatıda kes noluyor dicektin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?