20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bişey deme bence herkes hakettiğini bulur nasılsa..

uygun cnm 1000 tl yeter kafan rahat olur hakaret etme iyi hatırlasın ofistekiler bari
kızlar hakaret etmıycem tabıkı de ...
ama dıyorumkı hanı sızn su su davranıslarınızdan rahatszm o yuzden gtmek ıstıyorum mu dıyım yoksa ıs buldum gdıyorum mu dıyım dırek
o kdr ıs yapıyorum burda varya bu adamın bıde oglu var bna herfırsatta sen aksama kdr oturuyosun zaten dıyo hep dusunun yanı

ozmn ben şu şu davranış ve hakaretlerinizden dolayı sizinle anlaşamayacağım işten ayrılıyorum benden bu kdr hadee lenn dersin şaka tabiki ama böyle bşy olabilir

ozmn ben şu şu davranış ve hakaretlerinizden dolayı sizinle anlaşamayacağım işten ayrılıyorum benden bu kdr hadee lenn dersin şaka tabiki ama böyle bşy olabilir
ay hadı ınsallah ıs olsun da bnde defolup gderım burdan ohhh kendılerıne baska kole bulsunlar
zaten bn davranıslarından memnun degılım ya kendılerı de frkında da bıse dıyemıyolarbn ıkı kere ısı bıraktım her seferde gerı cagıdılar evıme geldıler fılan

2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk

Aa ne güzel :)
Sen sorsana kız ben çatlardım heralde ne düşünüyor acaba diye

Daha iyi bi iş buldum de o zaman.. :)
Ne açıdan derse hem patron hem imkan açısından dersin

iyidir cnm senden

Bende iyiyim işte şükür..

Aa ne güzel :)
Sen sorsana kız ben çatlardım heralde ne düşünüyor acaba diye

yok kız sormam evlenmeye cok meraklı demesinnn o evlenme teklif etsn gerçiiiiii bana tek taşımı aldı kendi aramızda yüzük taktık aileler de bilio zaten ama daha resmiyete dökülen bişi yokkkkk malesef cnmmm

kız d,kkatliii bakamıom kiii işteyimmmm akşama gel kuzum akşamaaaa
kız ısyerı senın degılmıydı benı mı kandırdın sen :)))

haklısın canım aynen ole demem lazım

kız ısyerı senın degılmıydı benı mı kandırdın sen :)))

haklısın canım aynen ole demem lazım

iş yeri babamın cnm fakat ben muhasebeye hesap işlerine ben bakıorummmm seni nie kandırayım ne geçecek elime anladımmmm

yok kız sormam evlenmeye cok meraklı demesinnn o evlenme teklif etsn gerçiiiiii bana tek taşımı aldı kendi aramızda yüzük taktık aileler de bilio zaten ama daha resmiyete dökülen bişi yokkkkk malesef cnmmm

Şaka yapıyorum tabiki.. :)
Evlenme teklifi istediğini biliyor mu? Tektaşı aldıysa etmeyedebilir..

Gezdim geldim Bir de konulara göz attım, kendim de konu açtım 1 tane Hatta size de sorayım ya aklım çok karıştı:44: Belki doktor tanıdığınız vardır ya da biliyorsunuzdur kızlar yardım ediverin. Ya bu doğum kontrol hapıyla saç uzatıyorlar ya, bir çok forumda ve kk da da konusu var, deneyenler var. Kimi zararlı diyor kimi zararsız aklım karıştı çok fena:44: Aldım malzemeleri de işte zararsız olduğunu öğrenirsem deniyecem

Selam kızçeler Nasılsınız?

selam beetlem nasılsın cnmm
Şaka yapıyorum tabiki.. :)
Evlenme teklifi istediğini biliyor mu? Tektaşı aldıysa etmeyedebilir..
bi kere ettiii gece yarısı msj atmıs bana soyadımı paylaşırmısın die bana

bakıorum konuna hemen cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…