ve artı olarak dua ediyoruz reçeteniz budur bol mutluluklar
Meraba nasılsın :)
İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)
2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk
Bişey deme bence herkes hakettiğini bulur nasılsa..
kızlar hakaret etmıycem tabıkı de ...uygun cnm 1000 tl yeter kafan rahat olur hakaret etme iyi hatırlasın ofistekiler bari
olur inşşşş hayırlısıysa
kızlar hakaret etmıycem tabıkı de ...
ama dıyorumkı hanı sızn su su davranıslarınızdan rahatszm o yuzden gtmek ıstıyorum mu dıyım yoksa ıs buldum gdıyorum mu dıyım dırek
o kdr ıs yapıyorum burda varya bu adamın bıde oglu var bna herfırsatta sen aksama kdr oturuyosun zaten dıyo hep dusunun yanı
hadı bakalım ınsallah olur2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk
ay hadı ınsallah ıs olsun da bnde defolup gderım burdan ohhh kendılerıne baska kole bulsunlarozmn ben şu şu davranış ve hakaretlerinizden dolayı sizinle anlaşamayacağım işten ayrılıyorum benden bu kdr hadee lenn dersinşaka tabiki ama böyle bşy olabilir
hadı bakalım ınsallah olur
sen benı nıye gormuyon julı ya
2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk
kızlar hakaret etmıycem tabıkı de ...
ama dıyorumkı hanı sızn su su davranıslarınızdan rahatszm o yuzden gtmek ıstıyorum mu dıyım yoksa ıs buldum gdıyorum mu dıyım dırek
o kdr ıs yapıyorum burda varya bu adamın bıde oglu var bna herfırsatta sen aksama kdr oturuyosun zaten dıyo hep dusunun yanı
iyidir cnm senden
Aa ne güzel :)
Sen sorsana kız ben çatlardım heralde ne düşünüyor acaba diye
kız ısyerı senın degılmıydı benı mı kandırdın sen :)))kız d,kkatliii bakamıom kiii işteyimmmm akşama gel kuzum akşamaaaa
haklısın canım aynen ole demem lazımAa ne güzel :)
Sen sorsana kız ben çatlardım heralde ne düşünüyor acaba diye
Daha iyi bi iş buldum de o zaman.. :)
Ne açıdan derse hem patron hem imkan açısından dersin
Bende iyiyim işte şükür..
kız ısyerı senın degılmıydı benı mı kandırdın sen :)))
haklısın canım aynen ole demem lazım
yok kız sormam evlenmeye cok meraklı demesinnn o evlenme teklif etsn gerçiiiiii bana tek taşımı aldı kendi aramızda yüzük taktık aileler de bilio zaten ama daha resmiyete dökülen bişi yokkkkk malesef cnmmm
Selam kızçelerNasılsınız?
Selam kızçelerNasılsınız?
bi kere ettiii gece yarısı msj atmıs bana soyadımı paylaşırmısın die banaŞaka yapıyorum tabiki.. :)
Evlenme teklifi istediğini biliyor mu? Tektaşı aldıysa etmeyedebilir..
Gezdim geldimBir de konulara göz attım, kendim de konu açtım 1 tane Hatta size de sorayım ya aklım çok karıştı:44: Belki doktor tanıdığınız vardır ya da biliyorsunuzdur kızlar yardım ediverin. Ya bu doğum kontrol hapıyla saç uzatıyorlar ya, bir çok forumda ve kk da da konusu var, deneyenler var. Kimi zararlı diyor kimi zararsız aklım karıştı çok fena:44: Aldım malzemeleri de işte zararsız olduğunu öğrenirsem deniyecem
selam beetlem nasılsın cnmm
bi kere ettiii gece yarısı msj atmıs bana soyadımı paylaşırmısın die bana
bakıorum konuna hemen cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?