ben kendimi tutarım sanıyorum, bugüne kadar tutamadım evet ama valla çok sıkıldım, yani bugün tartışma çıkarmamam bile büyük bi gelişme, neden msj atmadın, ben sana özlüyorum diyorum sen spor diyorsun vs vs derdim, ama onun yerine tamam canım ii uykular dedim, sorduğu soruyada evet spora gittim die cvp verdim ve sustum... yani bugün bunu yaptıysam bundan snra da yaparım, kendimi tutarım sanıyorum en azından bugünü hatırlasam kendimi tutmaya yeter heralde...
Evet bence de başarırsın sana güveniyorumtamamdır gençler, su saatten sonra herşey kontrolüm altındaa
ama arada gelip ağlayıp zırlayabilirim, seviyorsunuz demi beni, katlanırsınız demi bana
selam kızlar nasılsınız? ben yorgunluktan ölüyorum uyuz müdür 1 saatlik toplantıyı 3 saatte bitirdi ya püffff
hilalcim ya kelin merhemi olsa diyorum anladın sen beni
aramızdan ilk kim evlenecek merakla bekliyorum ben kendimi en az 3 en fazla 5 yıl veriyorum
Hoşgeldin canımBen kendime yıl mıl veremiyorum daha 2 aylık olunca herşey belirsiz ve çok taze
Biz daha iyice tanıyacağız birbirimizi dee, işe giricekteee, askerliği bitircekteee ohooooDediğin doğru milletin karşısına hazırı çıkıyor pat pat evleniyorlar
selam kızlar nasılsınız? ben yorgunluktan ölüyorum uyuz müdür 1 saatlik toplantıyı 3 saatte bitirdi ya püffff
hilalcim ya kelin merhemi olsa diyorum anladın sen beni
aramızdan ilk kim evlenecek merakla bekliyorum ben kendimi en az 3 en fazla 5 yıl veriyorum
Bende merak ediyorum hiç belli olmuyor o işler..
Mesela benim 3 senelik sevgilimleyken herkes ilk benim evleneceğimi söylerdi akrabalar,arkadaşlarım vs vs ama onlardan bazıları evlendi ben sevgilisiz kaldım
Ya benim arkadaşın ablası 7 yıl biriyle çıktı. Herkes evlencek gözüyle bakıyordu. Çocuk uzattıkça uzattı kızda bekledi. ( zaten olan bizlere oluyor hep) Sonra ayrıldılar. 1-2 ay sonra kız biriyle tanıştı 3 ay içinde evlendiler Kısmet işi ya demekki.
benim öküzü ardım 1 saat konuştuk ama toplasan çıkarsan 10 kelime etmiştir. neymiş efendim yoğun yaşarsak çabuk tükenirmiş öküz öküz
benim öküzü ardım 1 saat konuştuk ama toplasan çıkarsan 10 kelime etmiştir. neymiş efendim yoğun yaşarsak çabuk tükenirmiş öküz öküz
selam kızlar, hastane ziyareti yaptık geldik, kimseler uğramamış...
Benimki beni 20.40 da marketten dönerken arıyo..
-kaçta uyandın
-7 de
- hmm, naptın ?
-kalktım, namaz kıldım, bişeyler okudum, markete gittim işte, ekmek yoktu, dönüştede seni arayayım dedim
-hmm, iyi yapmışsın..
-senin canın bişeye mi sıkkın
-yoo, iyiyim gayet..
-havadan sudan
-havadan sudan
-senin canın bişeye mi sıkkın, noldu söyle bakiyim
-yoo, sıkkın değil tatlım yok bişey
-hııh, tmm o zmn, şöyle konuş, soğuk konusunca..
*** sıkkın işte canım, sana sıkkın !
ahh be cnm neden bu kadar duyarsız bu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?