• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ben kendimi tutarım sanıyorum, bugüne kadar tutamadım evet ama valla çok sıkıldım, yani bugün tartışma çıkarmamam bile büyük bi gelişme, neden msj atmadın, ben sana özlüyorum diyorum sen spor diyorsun vs vs derdim, ama onun yerine tamam canım ii uykular dedim, sorduğu soruyada evet spora gittim die cvp verdim ve sustum... yani bugün bunu yaptıysam bundan snra da yaparım, kendimi tutarım sanıyorum en azından bugünü hatırlasam kendimi tutmaya yeter heralde...
tamamdır gençler, su saatten sonra herşey kontrolüm altındaa :1:

ama arada gelip ağlayıp zırlayabilirim, seviyorsunuz demi beni, katlanırsınız demi bana :1::1::1:
Evet bence de başarırsın sana güveniyorum :1:
Aa ayıpsın her zaman burdayız.. :34:

iyiki varsınız valla kızlar, topiğimizhiç kapanmaz inşallah... napardım sizler olmasanız, kim anlardı ki beni :1:

selam kızlar nasılsınız? ben yorgunluktan ölüyorum uyuz müdür 1 saatlik toplantıyı 3 saatte bitirdi ya püffff:47::47:

hilalcim ya kelin merhemi olsa diyorum anladın sen beni :54:

aramızdan ilk kim evlenecek merakla bekliyorum ben kendimi en az 3 en fazla 5 yıl veriyorum :27:

selam kızlar nasılsınız? ben yorgunluktan ölüyorum uyuz müdür 1 saatlik toplantıyı 3 saatte bitirdi ya püffff:47::47:

aramızdan ilk kim evlenecek merakla bekliyorum ben kendimi en az 3 en fazla 5 yıl veriyorum :27:

Hoşgeldin canım:16: Ben kendime yıl mıl veremiyorum daha 2 aylık olunca herşey belirsiz ve çok taze :1:

Hoşgeldin canım:16: Ben kendime yıl mıl veremiyorum daha 2 aylık olunca herşey belirsiz ve çok taze :1:

canım evlilik hızı iş güç ve askerliği yapmış olmakla doğru orantılı. üniden sınıf arkadaşımı sevgilisi yoktu, atanınca aşık oldu hemen düğün ve çocuk :1: yıllarca çıkanlar daha söz aşamasına bilke gelemedi. Hayorlısı ne zamansa inş

Biz daha iyice tanıyacağız birbirimizi dee, işe giricekteee, askerliği bitircekteee ohoooo:1: Dediğin doğru milletin karşısına hazırı çıkıyor pat pat evleniyorlar:1:

Biz daha iyice tanıyacağız birbirimizi dee, işe giricekteee, askerliği bitircekteee ohoooo:1: Dediğin doğru milletin karşısına hazırı çıkıyor pat pat evleniyorlar:1:

aynen öyle ya da gidip öğrenci milletiyle uğraşmıceksin hazır olanlarla evleneceksin:27:

Bende merak ediyorum hiç belli olmuyor o işler..
Mesela benim 3 senelik sevgilimleyken herkes ilk benim evleneceğimi söylerdi akrabalar,arkadaşlarım vs vs ama onlardan bazıları evlendi ben sevgilisiz kaldım :1:

Bende merak ediyorum hiç belli olmuyor o işler..
Mesela benim 3 senelik sevgilimleyken herkes ilk benim evleneceğimi söylerdi akrabalar,arkadaşlarım vs vs ama onlardan bazıları evlendi ben sevgilisiz kaldım :1:

Ya benim arkadaşın ablası 7 yıl biriyle çıktı. Herkes evlencek gözüyle bakıyordu. Çocuk uzattıkça uzattı kızda bekledi. ( zaten olan bizlere oluyor hep:47:) Sonra ayrıldılar. 1-2 ay sonra kız biriyle tanıştı 3 ay içinde evlendiler:1: Kısmet işi ya demekki.

Ya benim arkadaşın ablası 7 yıl biriyle çıktı. Herkes evlencek gözüyle bakıyordu. Çocuk uzattıkça uzattı kızda bekledi. ( zaten olan bizlere oluyor hep:47:) Sonra ayrıldılar. 1-2 ay sonra kız biriyle tanıştı 3 ay içinde evlendiler:1: Kısmet işi ya demekki.

Aynen kısmet.. Şu an bana hiç evlenemicem gibi geliyor.. Doğru olabilirde olmayabilirde :1:

benim öküzü ardım 1 saat konuştuk ama toplasan çıkarsan 10 kelime etmiştir. neymiş efendim yoğun yaşarsak çabuk tükenirmiş öküz öküz:47::54:

benim öküzü ardım 1 saat konuştuk ama toplasan çıkarsan 10 kelime etmiştir. neymiş efendim yoğun yaşarsak çabuk tükenirmiş öküz öküz:47::54:

biz bugun bya konustuk antonyomlaaaaa görüştükte fakat gece hiç msj atmadı aramadı da bende üstüne gitmedim belkiiiii dinlemek istemiştir diee :31::31:

selam kızlar, hastane ziyareti yaptık geldik, kimseler uğramamış...

Benimki beni 20.40 da marketten dönerken arıyo..
-kaçta uyandın
-7 de
- hmm, naptın ?
-kalktım, namaz kıldım, bişeyler okudum, markete gittim işte, ekmek yoktu, dönüştede seni arayayım dedim
-hmm, iyi yapmışsın..
-senin canın bişeye mi sıkkın
-yoo, iyiyim gayet..
-havadan sudan
-havadan sudan
-senin canın bişeye mi sıkkın, noldu söyle bakiyim
-yoo, sıkkın değil tatlım yok bişey
-hııh, tmm o zmn, şöyle konuş, soğuk konusunca..

*** sıkkın işte canım, sana sıkkın !

:43::43::43:

yaaaa :47::47::47:
benimkide bana öyle demişti, evlenince yasamalıymışız bazı seyleri... sanki yanyanayızda öpüşmekten koklaşmaktan bahsediyo, lan altı üstü iki muhabbet edeceksin !

selam kızlar, hastane ziyareti yaptık geldik, kimseler uğramamış...

Benimki beni 20.40 da marketten dönerken arıyo..
-kaçta uyandın
-7 de
- hmm, naptın ?
-kalktım, namaz kıldım, bişeyler okudum, markete gittim işte, ekmek yoktu, dönüştede seni arayayım dedim
-hmm, iyi yapmışsın..
-senin canın bişeye mi sıkkın
-yoo, iyiyim gayet..
-havadan sudan
-havadan sudan
-senin canın bişeye mi sıkkın, noldu söyle bakiyim
-yoo, sıkkın değil tatlım yok bişey
-hııh, tmm o zmn, şöyle konuş, soğuk konusunca..

*** sıkkın işte canım, sana sıkkın !

:43::43::43:

ahh be cnm neden bu kadar duyarsız bu erkekler :ssz::ssz:

ahh be cnm neden bu kadar duyarsız bu erkekler :ssz::ssz:

ahh bi bilsem, bi bilsem... sabah ona keşke uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum diyorum, 9,5 saat sonra ben işten çıktım, sen spora gittin mii, eve gidince uyuyacağım diyo !

ya ben düşündükçe sinirleniyorum yaa, allah bildiği gibi yapsın seni !

öküzler yav delirtti beni delirtti katlıyorum hilalim zaten öyle çok konuşmuyoruz konuşunca da mesafli kaç gündür ya soruyorum yok bişi diyor:47:

ben bi banyoya gireyim bari, içim ısınsın, şu an bildiğiniz içimdebişeyler acıyo ya.. evet abartıcak bişey yok belki ama ben gerçekten üzülüyorum ya, bunu nasıl görmez, nasıl anlamaz valla aklım almıyo :43:

görüşürüz ilerleyen dakikalarda, hürremi kk ne tercih etmezseniz tabi :1:

Back
X