20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

dua edın kızlarrr bu aralar olsun artık bişilerrrrrr cok fazla gergınlik yaşamamızın sebeplerinden biri de bu belirsizlik aslındaaaaa bi an önce olsundaa bende buraya isteme çiçeğimiii ve çikolatalarımı koyayımmmmm

Teşekkürler canm iyiyim sen ? Konuyu sonuna kadar okuyamadm malesef

200 küsür sayfayı okuma imkanın olamaz zaten cnm sende kaldığın yerdennn sohbeteee devam et kural buuuuu gel ve sohbete baslaaaa

sanmıorum ama beklemedeyimmmmm umarım bir an önce evlenme teklifi eder

bende ayakkabımın altına hepinizin ismini yazarımm

Yaz yaz :) Bana bakar mısın bekar iyiyim diyorum ama böyle şeylerde de hevesleniyorum hemen

müsait oldukçaaaa gellll cnmmm gözüm seni arıo çünküüüüüü

Oyy sağol canım benim
Güzel grup oluştu ama sevdim ben :)

İnşallah canım :)
Belirsizlik kötü haklısın bende yaşadım zamanında bilirim..

Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..

kıss, çıkmadım ki gece, uyuya kalmışım bilg. açık

hayırlıysa olsun canım inşallah, kurtulursun basındakilerden de...

2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk
bizde neden hiç böyle seyler konuşulmuyo, kpss yüzünden sanırım bıktım ya 25 yasımdayım hala sınav sınav sınav...

o nasıl bişi ya, ilk defa duyuyorum ben böyle bişey

sanmıorum ama beklemedeyimmmmm umarım bir an önce evlenme teklifi eder

bende ayakkabımın altına hepinizin ismini yazarımm

1 eylülde en samimi arkadaşım evlendi,adımı 3 kere yazdı ayakkabıının altına, biri de silinmedi
sen dene bakalım bide

şu an sinirlerim tava yapmış durumda !!!

sabah 7.27 de buna; işte uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum vs. vs. tarzında bi mesaj yazdım...

bir- iki -üç ... saat cevap vermedi, öğle arasında bi msj atar heralde dedim, öğle arasındada atmadı ve ben de dedim ki kesin telefonu evde unuttu.... Ama baskada hiçbişi yazmadım ki eve gidince görsünonu sıkboğaz etmediğimi..

şimdi, 17.05 de bana; aşkım çıktım ben yoldayım, eve gidince 1-2 saat yatmayı düşünüyorum, sen ne yaptın spora gidebildiin mi bugün ? yazmış...

Gelde ağlama kahrından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…