bi kere ettiii gece yarısı msj atmıs bana soyadımı paylaşırmısın die bana![]()
Mesajı kabul ediyorsan etmiş zaten, ama ben onu saymazdım şahsen :)
Beetlee nasılsın hoşgeldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kere ettiii gece yarısı msj atmıs bana soyadımı paylaşırmısın die bana![]()
herkese selam kızlar
20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar
şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz![]()
Merhabalar , bende 23 yasındayım bekarım kızlar :)
biz didişerek sevgimizi belli edioz kuzummmmJuliii barışmışsınız sanırım. Seninki akıllansın artık yaa son olsun bu.![]()
İyi kuzucumm sende iyisin belli belliHep daim olsun inşallah yüzünden gülücükler eksilmesin
![]()
etmedim zatennnnn daha ihtişamlı bir evlenme teklifi bekliorum diyeee![]()
Hoşbulduk anzercim iyiyim sen nasılsın? Daha sık gelsene buralara az geliyorsun![]()
Oo iyi etmişsin
İnşallah süper bi evlenme teklifi alırsın :)
İyiyim çok şükür :)
Gelebildiğim her an geliyorum canım ama pat diye çıkmak zorunda kalıyorum genelde evdekiler sağolsun :)
sanmıorum ama beklemedeyimmmmm umarım bir an önce evlenme teklifi eder
bende ayakkabımın altına hepinizin ismini yazarımm![]()
hoşgeldin cnmmmnasılsın
![]()
inşşşş![]()
Teşekkürler canm iyiyim sen ? Konuyu sonuna kadar okuyamadm malesef![]()
müsait oldukçaaaa gellll cnmmm gözüm seni arıo çünküüüüüü![]()
dua edın kızlarrr bu aralar olsun artık bişilerrrrrr cok fazla gergınlik yaşamamızın sebeplerinden biri de bu belirsizlik aslındaaaaabi an önce olsundaa bende buraya isteme çiçeğimiii ve çikolatalarımı koyayımmmmm
![]()
Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..
hayırlıysa olsun canım inşallah, kurtulursun basındakilerden de...merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar
bizde neden hiç böyle seyler konuşulmuyo, kpss yüzünden sanırım2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk![]()
Gezdim geldimBir de konulara göz attım, kendim de konu açtım 1 tane
Hatta size de sorayım ya aklım çok karıştı:44: Belki doktor tanıdığınız vardır ya da biliyorsunuzdur kızlar yardım ediverin. Ya bu doğum kontrol hapıyla saç uzatıyorlar ya, bir çok forumda ve kk da da konusu var, deneyenler var. Kimi zararlı diyor kimi zararsız aklım karıştı çok fena:44: Aldım malzemeleri de işte zararsız olduğunu öğrenirsem deniyecem
![]()
200 küsür sayfayı okuma imkanın olamaz zaten cnm sende kaldığın yerdennn sohbeteee devam et kural buuuuu gel ve sohbete baslaaaa![]()
kıss, çıkmadım ki gece, uyuya kalmışım bilg. açık![]()
İyiyim çok şükür :)
Gelebildiğim her an geliyorum canım ama pat diye çıkmak zorunda kalıyorum genelde evdekiler sağolsun :)