• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

dua edın kızlarrr bu aralar olsun artık bişilerrrrrr cok fazla gergınlik yaşamamızın sebeplerinden biri de bu belirsizlik aslındaaaaa :31: bi an önce olsundaa bende buraya isteme çiçeğimiii ve çikolatalarımı koyayımmmmm :1::1:

Teşekkürler canm iyiyim sen ? Konuyu sonuna kadar okuyamadm malesef :(

200 küsür sayfayı okuma imkanın olamaz zaten cnm sende kaldığın yerdennn sohbeteee devam et kural buuuuu gel ve sohbete baslaaaa :33::16:

sanmıorum ama beklemedeyimmmmm umarım bir an önce evlenme teklifi eder :69:

bende ayakkabımın altına hepinizin ismini yazarımm :23::23:

Yaz yaz :) Bana bakar mısın bekar iyiyim diyorum ama böyle şeylerde de hevesleniyorum hemen :27:

müsait oldukçaaaa gellll cnmmm gözüm seni arıo çünküüüüüü :16:

Oyy sağol canım benim :16:
Güzel grup oluştu ama sevdim ben :)

dua edın kızlarrr bu aralar olsun artık bişilerrrrrr cok fazla gergınlik yaşamamızın sebeplerinden biri de bu belirsizlik aslındaaaaa :31: bi an önce olsundaa bende buraya isteme çiçeğimiii ve çikolatalarımı koyayımmmmm :1::1:

İnşallah canım :)
Belirsizlik kötü haklısın bende yaşadım zamanında bilirim..

Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı :1:
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..

kıss, çıkmadım ki gece, uyuya kalmışım bilg. açık :1:

merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya :(
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar
hayırlıysa olsun canım inşallah, kurtulursun basındakilerden de...

2 GUN ÖNCE BI isteme muhabbeti oldu dua edin de yakın zmaanda bişiler olsun artıkkk :31::31:
bizde neden hiç böyle seyler konuşulmuyo, kpss yüzünden sanırım :43: bıktım ya 25 yasımdayım hala sınav sınav sınav...
Gezdim geldim:1: Bir de konulara göz attım, kendim de konu açtım 1 tane:1: Hatta size de sorayım ya aklım çok karıştı:44: Belki doktor tanıdığınız vardır ya da biliyorsunuzdur kızlar yardım ediverin. Ya bu doğum kontrol hapıyla saç uzatıyorlar ya, bir çok forumda ve kk da da konusu var, deneyenler var. Kimi zararlı diyor kimi zararsız aklım karıştı çok fena:44: Aldım malzemeleri de işte zararsız olduğunu öğrenirsem deniyecem :10:

o nasıl bişi ya, ilk defa duyuyorum ben böyle bişey :1:

sanmıorum ama beklemedeyimmmmm umarım bir an önce evlenme teklifi eder :69:

bende ayakkabımın altına hepinizin ismini yazarımm :23::23:

1 eylülde en samimi arkadaşım evlendi,adımı 3 kere yazdı ayakkabıının altına, biri de silinmedi :19::19::19:
sen dene bakalım bide:1:

şu an sinirlerim tava yapmış durumda !!!

sabah 7.27 de buna; işte uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum vs. vs. tarzında bi mesaj yazdım...

bir- iki -üç ... saat cevap vermedi, öğle arasında bi msj atar heralde dedim, öğle arasındada atmadı ve ben de dedim ki kesin telefonu evde unuttu.... Ama baskada hiçbişi yazmadım ki eve gidince görsünonu sıkboğaz etmediğimi..

şimdi, 17.05 de bana; aşkım çıktım ben yoldayım, eve gidince 1-2 saat yatmayı düşünüyorum, sen ne yaptın spora gidebildiin mi bugün ? yazmış...

Gelde ağlama kahrından :43::43::43:

Back
X