bizimki tek çocuk olduğundan, passatıda var, 2 evi var, bir dükkanı, birde çeyrek dükkanı var .. babasının da oturduğu evi ve arabası var işte..
ama ne yapayım ben onun parasını,i bana ne faydası varbeni işe girmem lazımmm
Bnmkinin de dükkanı var Cnmaynen öyle bnm param her zaman olmalı tabikisi seninde bı bayan bence çalışmalı
Hoşbulduk kuzucum nasılsınnhoşgeldinnn
sağol juliam iyiyim sen nasılsıınSelam Cnm nasılsın
yeşil çay da allahın gücüne gitmesinde ne illet bişi yaa, günde 2 fincan içiyorum işte zrla.. arttırayım mı sence ?
3,5 lt su içiyorum..
Antonyoda istemyor ama ben çalışırım bide kendi şirketimiz bizim baba şirketi dededen kalma yani hahamlarla calismasamda antonyonun dükkanı var oradada çalışabilirim bı sekilde çalışcambenimki açıkcası benim çalışmamı istemiyo... benim annem çalışıyordu ama onun annesi ev hanımı.. ben böyle gördüm, o öyle.. sürekli söyler ben çalışmanı istemiyorum die, senin parana elimi sürmediğim gibi kazandığım paradan da evin masraflarını karsılaman için sana veririm die, sen çekip cevirirsin evi die.. allaha sükür, evlenince sorunumuz olmayacak maddi bişey yüzünden... çalışmamı hiç istememesine rağmen, ben o kadar çok üzülüp kafama takıyorum kii kıyamıyo bana, kpss den iyi bi puan amam için elinden geleni yapıyo
ve itiraf ediyorum, annemden babamdan korkmasam belki de çalışmazdım
İyiyim Cnm Sagol nasıl olayım bildigin gibi ısteHoşbulduk kuzucum nasılsınn
sağol juliam iyiyim sen nasılsıın
Antonyoda istemyor ama ben çalışırım bide kendi şirketimiz bizim baba şirketi dededen kalma yani hahamlarla calismasamda antonyonun dükkanı var oradada çalışabilirim bı sekilde çalışcam
İyiyim Cnm Sagol nasıl olayım bildigin gibi ıste
Antonyoyla aranız düzelmiş sevindim
sene sonundayım ben, ne demek yahu, sabah sabah beynim çalışmıyo galiba, anlamadım
2-3 aydır beraberiz, öbürüyle de 4-5 aydır ayrıyız
arada pek bi zmn yok yaniayrıldığımızda da görüşüyoduk zaten, benim üniv.den arkadasım-üst dönemlerden..
Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..
Evet Cnm bakalım ne kadar didişmeden durabilcezz
merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar
huhu merhabalarrr
merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar
baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sence uygun mu ?ahh inşşş cnm sende muhasebe yapıyorsun demek bende öyleyim inşşş insanlarla karşılaşırsınn
tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurumMeraba nasılsın :)
İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)
baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sence uygun mu ?
temızlık malzemelerı satan bı yermıs
tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurum
sızce ısten cıkarken ne dıyım :)
bı ıs buldum gdıommu dıyım
yoksa terbıyesızlıklerını yuzlerıne mı vurayım
olumsuzu çekme gayet iyi daha iyi olcaksınız inşş
ve artı olarak dua ediyoruz reçeteniz budur bol mutluluklarumarım cnmmm umarımmm
tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurum
sızce ısten cıkarken ne dıyım :)
bı ıs buldum gdıommu dıyım
yoksa terbıyesızlıklerını yuzlerıne mı vurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?