20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bnmkinin de dükkanı var Cnm aynen öyle bnm param her zaman olmalı tabikisi seninde bı bayan bence çalışmalı

Bnmkinin de dükkanı var Cnm aynen öyle bnm param her zaman olmalı tabikisi seninde bı bayan bence çalışmalı

benimki açıkcası benim çalışmamı istemiyo... benim annem çalışıyordu ama onun annesi ev hanımı.. ben böyle gördüm, o öyle.. sürekli söyler ben çalışmanı istemiyorum die, senin parana elimi sürmediğim gibi kazandığım paradan da evin masraflarını karsılaman için sana veririm die, sen çekip cevirirsin evi die.. allaha sükür, evlenince sorunumuz olmayacak maddi bişey yüzünden... çalışmamı hiç istememesine rağmen, ben o kadar çok üzülüp kafama takıyorum kii kıyamıyo bana, kpss den iyi bi puan amam için elinden geleni yapıyo

ve itiraf ediyorum, annemden babamdan korkmasam belki de çalışmazdım

yeşil çay da allahın gücüne gitmesinde ne illet bişi yaa, günde 2 fincan içiyorum işte zrla.. arttırayım mı sence ?

3,5 lt su içiyorum..

cnm bimden denedim ben greenwood ve hala içiyorum bir marka süper nanelimonlu yeşilçayını al harika hiç zorla gitmiyor 2 fincan yeterli suda güzel herşeyin fazlası zarar

Antonyoda istemyor ama ben çalışırım bide kendi şirketimiz bizim baba şirketi dededen kalma yani hahamlarla calismasamda antonyonun dükkanı var oradada çalışabilirim bı sekilde çalışcam

Hoşbulduk kuzucum nasılsınn

sağol juliam iyiyim sen nasılsıın
İyiyim Cnm Sagol nasıl olayım bildigin gibi ıste

Antonyoyla aranız düzelmiş sevindim

Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..

merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar

ahh inşşş cnm sende muhasebe yapıyorsun demek bende öyleyim inşşş insanlarla karşılaşırsınn

huhu merhabalarrr

Meraba nasılsın :)

İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)

ahh inşşş cnm sende muhasebe yapıyorsun demek bende öyleyim inşşş insanlarla karşılaşırsınn
baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sence uygun mu ?
temızlık malzemelerı satan bı yermıs

Meraba nasılsın :)

İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)
tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurum
sızce ısten cıkarken ne dıyım :)
bı ıs buldum gdıommu dıyım
yoksa terbıyesızlıklerını yuzlerıne mı vurayım

uygun cnm 1000 tl yeter kafan rahat olur hakaret etme iyi hatırlasın ofistekiler bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…