• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bizimki tek çocuk olduğundan, passatıda var, 2 evi var, bir dükkanı, birde çeyrek dükkanı var .. babasının da oturduğu evi ve arabası var işte..
ama ne yapayım ben onun parasını,i bana ne faydası var :43: beni işe girmem lazımmm :43:

Bnmkinin de dükkanı var Cnm :16: aynen öyle bnm param her zaman olmalı :16: tabikisi seninde bı bayan bence çalışmalı :35:

Bnmkinin de dükkanı var Cnm :16: aynen öyle bnm param her zaman olmalı :16: tabikisi seninde bı bayan bence çalışmalı :35:

benimki açıkcası benim çalışmamı istemiyo... benim annem çalışıyordu ama onun annesi ev hanımı.. ben böyle gördüm, o öyle.. sürekli söyler ben çalışmanı istemiyorum die, senin parana elimi sürmediğim gibi kazandığım paradan da evin masraflarını karsılaman için sana veririm die, sen çekip cevirirsin evi die.. allaha sükür, evlenince sorunumuz olmayacak maddi bişey yüzünden... çalışmamı hiç istememesine rağmen, ben o kadar çok üzülüp kafama takıyorum kii kıyamıyo bana, kpss den iyi bi puan amam için elinden geleni yapıyo :1::1:

ve itiraf ediyorum, annemden babamdan korkmasam belki de çalışmazdım :1:

yeşil çay da allahın gücüne gitmesinde ne illet bişi yaa, günde 2 fincan içiyorum işte zrla.. arttırayım mı sence ?

3,5 lt su içiyorum..

cnm bimden denedim ben greenwood ve hala içiyorum bir marka süper nanelimonlu yeşilçayını al harika hiç zorla gitmiyor 2 fincan yeterli suda güzel herşeyin fazlası zarar:15:

benimki açıkcası benim çalışmamı istemiyo... benim annem çalışıyordu ama onun annesi ev hanımı.. ben böyle gördüm, o öyle.. sürekli söyler ben çalışmanı istemiyorum die, senin parana elimi sürmediğim gibi kazandığım paradan da evin masraflarını karsılaman için sana veririm die, sen çekip cevirirsin evi die.. allaha sükür, evlenince sorunumuz olmayacak maddi bişey yüzünden... çalışmamı hiç istememesine rağmen, ben o kadar çok üzülüp kafama takıyorum kii kıyamıyo bana, kpss den iyi bi puan amam için elinden geleni yapıyo :1::1:

ve itiraf ediyorum, annemden babamdan korkmasam belki de çalışmazdım :1:
Antonyoda istemyor ama ben çalışırım bide kendi şirketimiz bizim baba şirketi dededen kalma yani hahamlarla calismasamda antonyonun dükkanı var oradada çalışabilirim bı sekilde çalışcam :9:

Hoşbulduk kuzucum nasılsınn :16:

sağol juliam iyiyim sen nasılsıın :16:
İyiyim Cnm Sagol nasıl olayım bildigin gibi ıste :16:

Antonyoda istemyor ama ben çalışırım bide kendi şirketimiz bizim baba şirketi dededen kalma yani hahamlarla calismasamda antonyonun dükkanı var oradada çalışabilirim bı sekilde çalışcam :9:

İyiyim Cnm Sagol nasıl olayım bildigin gibi ıste :16:

Antonyoyla aranız düzelmiş sevindim :1:

sene sonundayım ben, ne demek yahu, sabah sabah beynim çalışmıyo galiba, anlamadım :1::1::1:

2-3 aydır beraberiz, öbürüyle de 4-5 aydır ayrıyız :1:
arada pek bi zmn yok yani:1: ayrıldığımızda da görüşüyoduk zaten, benim üniv.den arkadasım-üst dönemlerden..

Yazmadan çıkmasaydın anlardın, daha kuramazsın bağlantıyı :1:
Anladım canım tamam.. Benimde 1 ayı geçti kesin olarak ayrılalı ama kendimi hazır hissetmiyorum henüz..

merhaba kızlar nasılsınız
ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya :(
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)
bgn aksam bakcam ıns olur ya bnm ıcın dua edın kızlar

ben hastayım hala bgn en olmadık yerde oksuruk krızıne de gırdım rezıl oldum ya :(
bgn buyukbas patron geldı bzm okuzde gelıp gdıp temızlık yap yap dıye dıye benı cıleden cıkardı
bgn sabah ıse beraber geldgm bı ark var onun arkadası dukkan acmıs muhasebecı arıyomus :)

ahh inşşş cnm sende muhasebe yapıyorsun demek bende öyleyim inşşş insanlarla karşılaşırsınn :1:

huhu merhabalarrr :3:

Meraba nasılsın :)

İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)

ahh inşşş cnm sende muhasebe yapıyorsun demek bende öyleyim inşşş insanlarla karşılaşırsınn :1:
baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sence uygun mu ?
temızlık malzemelerı satan bı yermıs

Meraba nasılsın :)

İnşallah güzel geçer görüşmen ve olur :)
tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurum
sızce ısten cıkarken ne dıyım :)
bı ıs buldum gdıommu dıyım
yoksa terbıyesızlıklerını yuzlerıne mı vurayım :27:

baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sence uygun mu ?
temızlık malzemelerı satan bı yermıs

tesekkur ederım ıns olurda bnde bu stresten kurtulurum
sızce ısten cıkarken ne dıyım :)
bı ıs buldum gdıommu dıyım
yoksa terbıyesızlıklerını yuzlerıne mı vurayım :27:

uygun cnm 1000 tl yeter kafan rahat olur hakaret etme iyi hatırlasın ofistekiler bari

Back
X