2 yıllık ilişkim arkadaş gazıyla mı bitti?

Ben öyle anlamadım ya ilgisiz birisi sevgilisi. Bir hediye almak parayla alakalı değil ince fikir ile alakalıdır

Böyle zengin oluyorlar

Ben öyle anlamadım ya ilgisiz birisi sevgilisi. Bir hediye almak parayla alakalı değil ince fikir ile alakalıdır
Beklentiler uyuşmuyor, çocuğum parası yok kızın hediye kavramı şehrin ünlü bilekliği muhtemel altın bir bileklik. Çocuğu aşağılamış aşağılamış herşeyini yermiş dünyada aşağılayabileceğimiz kendini geliştirmemiş milyonlarca erkek var, ama onlarla sevgili değiliz. Ayrılsaymış kimse kimseyi hayalin mangal yakmak diye aşağılayamaz, senin hayalin prag tatilidir onun ki mangal yapmaktır. Bu diğerini ezme hakkı tanımaz. Kız iyi niyetli değil 22 yaşında atandım daha iyilerine layığım modunda buluna kadar uğraşır.Farklı dünyaların insanları ama bir taraf ukala kendini üstün görüyor. Hediyeyi illa erkek mi alır o ne almış çocuğa mesela ?

Hı Trabzon hasırı bekliyorsa yuh ben taş fln diye düşündüm

Ne okudum ben okudum okudum tekrar şaşırdım 2 senedir bu kadar olumsuzlukları 4 günde arkadaş gazindami gördünüz? Allah'tan evlenince vermemişler gazı arkadaşınızda bir acayip o kadar söze oturup ağladi yalvardımi ben olsam yaşadığınızı unuturum

Sudan sebepler bence. Bir taksi parası ne kadar yazar kimbilir. Herşey de taksiye mi binilir. Ben olsam hiç bişey yazmaz bitirirsen bitir derdim gömmüşsün adamı bi hiçmiş gibi yazmışsın. Hiç mi güzel anınız olmadı sanki. Bilmiyorum da ben adam için sevindim

Kadınlar bayılır kendi ilişkilerinde kul köle olup arkadaşlarının ilişkilerindeki en ufak sorunda onları doldurup ilişki gurusu kesilmeye. Ne erkek ne kadın ilişkiye arkadaşlarını dahil etmemeli yoksa böyle sizin gibi rezil olur. Yok taksiymiş yok filmmiş saçma sapan şeyler görgüsüz gibi mesaj yazmışsınız resmen.

Arkadaşlarınızın suçu yok tek suçlu sensin..
Sana kendini değersiz hissetiriyorsa dersin ben ayrılmak istiyorum bu şartlar altında senin ile evlenmem münkün değil diye.
Evlenilmez de bu adamla haklısın ama ayrılma tarzın keşke bu şekilde kalp kırıcı onur zedeleyici olmasaydı. Annen neden senin ilişkin karışıyor orasını anlamış değilim

Ben okurken yerin dibine girdim utandım yüzüm kızardı bunlar nasıl üslup asırı asırı itici ve cirkinsiniz. Terbiyenizi nerede unuttunuz? Her ne olursa olsun ne yasanmıssa yasansın bir insan bunca asagılık cümleleri haketmez bence. Aile görgünüzü, terbiyenizi gözden gecirin derim.

Cok canım sıkıldı, gidiyorum ben.

İnanma sakın inanmaaaa. Barıştıktan sonra aynısı gibi olmaya devam edecek. Ayrıca okurken içim şişti. İyi ki sebep olmuş arkadaşlarınız

Hayat tarzınıza uymadığı belli ama bazi yerlerde çok ayıp etmişsiniz kimse mükemmel ilişki yaşamiyor. Çiçek sorunu her ilişkide vardir mesela az buçuk.

Birbirinize uygun değilsiniz olabılır tabi fakat ayrılma şekli rezalet.
Ne gerek vardı bu kadar aşağılamaya nasıl içiniz el verdi bu sözleri yazmaya.
Normalde arkadaş bile olmazsınız da ne demeye sevgili oldunuz?
Hiç mi sevgisi yoktu içinizde nasıl yazabildiniz bunları ya çok ağır geldi bana bazı yerleri.
İnşallah tekrar başlamaz bu saçma ilişki. Çocuga yazık nelerin hesabını tutmuşsunuz.

Arkadaşlarının gazıyla mı kendine değer verip vermeyeceksin ayrılma şeklin yanlış ama yazdıkların doğruysa bu adam asla sana göre değil. Hiçbi ortak noktan olmayan bu adamla evlensen bile mutlu olamayacaksın. Arkadaşlarımın gazı dşye konu açmayıp bu özelliklerde bi sevgilim var desen buradakiler de ayrıl derdi eminim.

.ay bende üzüldüm okurken
Bu arada çok zıtlar, iyi ki ayrılmışlar
Ama ayrılmanın da bir raconu olur ya
Hakaret edip aşağılamak neden

Erkek arkadaşınız resmen yetersiz bir insan. Ve siz bunu gayet farkındasınız
Yetersiz bir insanla evlenip hep sırtınızdamı tasıyacaktınız. Devamlı iki kişilik beyin kullanmanız gerekecek çocuğunuz gibi taşıyacaksınız
Arkadaşlarınız iyi yapmış bu adamla ömür geçmez
Ki sizinde işinize gelmiş bence
Pişman olmayı vicdan yapmayı bırakın önünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…