2 yıllık ilişkim arkadaş gazıyla mı bitti?

ay cok utandim okurken ya. korkunc bir mesaj. hic mi aile terbiyesi almadiniz siz, size belli bir kotulugu dokunmamis birine bunlari yazma hakkini nereden buldunuz?

adam sanki iliskinin basinda romeoydu da sonra degisti. adam buymus kardesim, bile bile baslamissin. ayriliyorsan duzgunce ayril medeni sekilde. 2 yillik iliski mesajla, adama hakaretle mi biter? yazik.

Hep bu pandeminin suçu. Geçinmek zorlastikca ınsanlar para para para diyor :) ben otobüse Binen biri olarak yatacak yerim yok :)))) kocamı da boşayacağım. Neden otobüs kullanıyorum mesela? Hiç yakışıyor mu bana :)

mesajda yazılanları arkadaşınız uydurmadıysa ayrılmanız isabet olmuş. adam kötü siz iyisiniz veya tam tersi bir durum yok ortada. farklısınız ve bu farklılıklar sizi rahatsız etmeye başlamış. ilerde daha yıpratıcı olurdu süreç sizin için.
ama arkadaş gazına gelip ayrıldım demeniz çok saçma olmuş. siz yaptıklarınızın, aldığınız kararların arkasında duramıyorsunuz galiba. annenizin sözüyle barışıp mutsuz olur sonrada annem yüzünden evlendim mutsuzum diye konu açarsınız bu gidişle.

Konunuzu okumaya basladım. Devam etmek istemedım bu nedır ya adamı sucluyorsun yok taksıye bınmıyorsun otobusle gidiyorsun yok alacagım kıyafete karısıyorsun. Demek ki çok abartılı alıyorsun. Otobüs ile gidecegı işe hergün taksi ile gitmek zorunda mı? İnan adam için sevindim yani iyiki ayrılmıssın hatta mesajını okuduktan sonra ayrıldıgın için üzülmez bile acısız bir ayrılık olmustur. Hayat arkadası olmak bu degıldır.

Bi de sözle değil. Kayıtlı. Adamın içinde gram sevgi kaldıysa, bakıp bakıp söver artık

Benim de arada toplu taşımaya bindiğim olur
Ama eşime kızacağım artık ben toplu taşımaya binecek insan mıyım babamın evinde hiç binmedim diyeceğim
Şaka bir yana maddi beklentiden erkek arkadaştan ayrılmak şaşırttı beni gerçekten

ben olsam iki yıllık ilişkiyi aşağılama dolu bir mesajla bitiren yüz yüze derdini anlatamayan bir çocuğun peşinden koşmazdım.
Ben de koşmazdım asla
Bırak ağlayarak geri aramayı
İyi olmuş diye de sadaka verirdim

ya bir de bazı seyler zamanla olur. ben otobus çok kullanırdım zamanında benimde aklima kolay kolay her yere taksiyle gitmek gelmezdi esimde evlenmeden önce beni her yere taksiyle taşımadı (ögrenciydi gerçi garibim) simdi evliyiz arabam var ve esim ögretti araba kullanmayı otobusle nereye kadar çocuğumuz var artık gel sana öğreteyim dedi. bende mi ayrılsaydım zamaninda beni taksilerle gezdirmiyor diye.

Benim daha çok merak ettiğim şey, 22 yaşında, ne zaman başladınız okula, üniye, işe, bu yaşta bolluk içinde yasaya bilmek için. Her yere taxi ile gitmek, bol bol para 22 yaş???
Alay etmiyorum, yanlış anlamayın, sade soru işareti doldu kafam.
Ben sizin yerinize olsam bir şans veririm. İleride, keşke yeniden bir daha deneseydin dememek için.

Arkadaş gazı var ancak ,samimi arkadaşlarınıza sevgilinizle olan ilişkideki ,terslikleri anlatmanız ,paylaşmanız sonucu onlarda dışarıdan bakan gözlerle ,size bu ilişkinin yürüyemeyeceğini söylemişler .Yazdığınız mesajlara gelince ,bütün bunları içinizde biriktireceğinize,istediğiniz şeyleri güzel bir iletişimle anlatabilirdiniz zamanında .İlişkideki tek taraflı fedakarlığınızdan dert yanmışsınız .Bütün bu fedakarlıkları size yükse yapmayacaktınız,o an tavrınızı koymanız çok daha yerinde olurdu .Arkadaşlarınızın hadi mesajı beraber yazalım demesine gelince ,yaptıkları yanlış .Size düşüncelerini belirtip ,sizin düşünmeniz için fırsat verip .Yüzyüze sevgilinizle bütün kafanızdaki soru işaretlerini konuşmanız konusunda size destek olabilirlerdi.İkili ilişkilere bu kadar müdahil olmak açıkçası itici geldi .Ancak 2 yıllık ilişkiniz süresince sevgilinizle sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız ne yazıkki .

Yahu buyuk şehirde yaşıyorsa binmemesi garip olur. Otobüse binmek ya da bimmemek arkadaşın bahsettiği kalite değil. Bahsettiği kalite tam olarak ayrılık konuşması:)

2 yıllık mezunu sağlık çalışanı olabilir diye düşündüm ben

Bu yazdığın şeyler benim için bitirme sebebi bir de bileklik yollamış çiçek almış o msjlardan tek anladığı bu çünkü kapasitesi bu ayrılma diye yapıyor işte bu msjı arkadaşlarınız yazdıysa arkadaşlarınız haklı iki gün sonra aynı evin içinde ortak tek bir nokta bile yoksa napcaksınız her şeyi geç kendi kazandığım parayla aldığım şeye karışacak insanın bakın insan diyorum kız erkek fark etmez alnını karışlarım

ögretmende olabilir. kolay atanan bir bölumse 22 de bitiyor zaten eğitim fakultesi hemen atandıysa zaten atanalı bir kaç ay olmuştur muhtemel.

O kadar bol para mı kazanılıyor sağlık çalışanı olarak?
Hayret yaa. İnanamıyorum. 22 yaşındayken, köpek gezdirmekle, babysitting yapmakla biraz para kazanıyordum ben. Nerde her yere taxiyle. Bisikletle

Arkadaslarinizin gazıyla bitirmissiniz. Simdi annenizin gaziyla baslayim mi diyorsunuz. Birseylerin oturmadiginin farkinda iseniz ortada zaten bir problem vardir. Iliski cok cok mukemmel olsa idi zaten o gaza da gelmezdiniz, kimse de size o mesaji attiramazdi.
Duzeltirim diye dusunup evlendigimiz adamlarin duzelmedigini, hatta daha beter oldugunu gorduk. Sonu bosanma ile biten evlilikler hep boyle basladi, duzeltiriz dedik gormezden geldik, ufacik sevgi kirintisini yasamak icin karsimizdaki ile yasadigimiz problemleri bilsek de sümen alti ettik, evlenince olmaz duzeltiriz dedik.
Cicek gondermeler iliskiyi yeniden baslatana kadar. Insanin icinde yoksa ya da kisiliginde yoksa birisinin soylemesi ile bir yere kadar yapar, bir sure sonra tekrar kendi fabrika ayarlarina doner. Konunun basligini okudugumda once sizi haksiz bulmustum. Sanki cok iyi bir adamdan bos yere ayrilmis gibi. Sonra yazilan mesaji okuyunca, eger o yazilanlari gercekten yasadiysaniz, bu adam sadece yük ve vakit kaybi, enerji somurucu. Evlenseniz de tum yuk sizin uzerinizde olacakmis. Paylasim yapmayan, tum herseyi size birakan, evlenseniz onun dunyasi etrafinda doneceginiz, kararlariniza saygi duymayacak birini gordum. Yukarida biri demis ya " kirmizi oda" dizisindeki Sadık rolu... evet aynen oyle..

ögretmende olabilir. kolay atanan bir bölumse 22 de bitiyor zaten eğitim fakultesi hemen atandıysa zaten atanalı bir kaç ay olmuştur muhtemel.
2 aylık maaş bu kadar değiştirmemiştir herhalde insanı
Zafer sarhoşu olmuş herhalde
O kadar bol para mı kazanılıyor sağlık çalışanı olarak?
Hayret yaa. İnanamıyorum. 22 yaşındayken, köpek gezdirmekle, babysitting yapmakla biraz para kazanıyordum ben. Nerde her yere taxiyle. Bisikletle
Hep taksiyle gidilir mi bilemiyorum da otogara filan taksiyle gitmeye yeter maaşı bence rahatça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…