• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl kaldınız acaba anlatır mısınız

Preseedle hamile kaldım hem de ilk denememde eşime diyordum artık lpg taktıralım bana diye sonra preseedi araştırdım çok hamile kalan varmış alalım sonuçta tüp bebek tedavisine daha çok para vericez dedim ilk kullanmamda da hamile kaldım 1yaşında kızım uyuyor şimdi

Aynı durumdayız, tüp yaptırdık transfer bekliyoruz şuan, sebebi olsaydı da çözüp kalabilseydik ama bu lanet şeye çözüm olmadığından tüp yapın beklemeyin, kafadan atmak falan hikaye, atılabilseydi zaten burada konusu olmazdı bunun

Anladım canımm peki var mı evladınn
1 tane normal yolla olan var 8 yasinda. 2.icin denedik olmadi butun testler ameliyatlar falan herseyi yaptirdim sonuc alamadik Ikizlerimde tup bebekle oldular 9 ayliklar suan. Darisi hayirla evlat hasreti cekenlere olsun

Gerçekten mi maşallah nası oldu anlatsana

Preseedle hamile kaldım hem de ilk denememde eşime diyordum artık lpg taktıralım bana diye sonra preseedi araştırdım çok hamile kalan varmış alalım sonuçta tüp bebek tedavisine daha çok para vericez dedim ilk kullanmamda da hamile kaldım 1yaşında kızım uyuyor şimdi

Bunu ne sebeple kullandın peki sorun neydi

1 tane normal yolla olan var 8 yasinda. 2.icin denedik olmadi butun testler ameliyatlar falan herseyi yaptirdim sonuc alamadik Ikizlerimde tup bebekle oldular 9 ayliklar suan. Darisi hayirla evlat hasreti cekenlere olsun
Maşallah barekallah Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah canımm. Amiin isteyen herkese banada inşallah

Aynı durumdayız, tüp yaptırdık transfer bekliyoruz şuan, sebebi olsaydı da çözüp kalabilseydik ama bu lanet şeye çözüm olmadığından tüp yapın beklemeyin, kafadan atmak falan hikaye, atılabilseydi zaten burada konusu olmazdı bunun
Atılmıyor kafadan asla keşke olsa ama yok. Tüp bebek mi sizce kesin

Yediğnizden içtiğiniZe hatta deterjanlariniza kadar dikkat edin..soğan Kuru uygulayın ,ve dua..herşeyin vakti zamanı var şimdi olmadı diye üzülür sun olduğunda tam zamanında oldu öncesinde doğsa bak söyle olabilirdi dersiniz .

Kuruluk problemimizde yok ama bilmiyorum ki ya umudum kalmadı hiçbişeye 😔
Bizmde 2.5 yıldır olmyor canm. Macunlara başladık eşimle beraber kullanyrz. Internetten araştırp alın. Biz 2. Aydayz 3 aylık bi süreç bakalm nasip artk.

Atılmıyor kafadan asla keşke olsa ama yok. Tüp bebek mi sizce kesin
Evet vakit kaybetmeye gerek yok çünkü zaman geçtikçe stres kaygı korku hepsi daha da artıyo, başlarda rahattınız olmadı şimdi bu stresle olması bana mümkün gözükmediği için artık gidip tüp yaptık yaş önemli ben 28im beklemek istemedim

Ben bi bunu denememiştim akla gelen herşeyi denedim şimdi yorumunuzu görünce bunu da deniyim diye sipariş verdim bile gerçi tüp yaptık ama olsun bekleme sürecini boş geçmiyim bakim

Back