- 6 Haziran 2019
- 157
- 88
- 18
Gerçekten mi maşallah nası oldu anlatsanaTatlım preseed dene bende hamile kalamıyordum bununla hamile kaldım 8.senede geldi mucizem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi maşallah nası oldu anlatsanaTatlım preseed dene bende hamile kalamıyordum bununla hamile kaldım 8.senede geldi mucizem
Hiç sorununuz yok mu sizin de canımah canım aynı sorun bende de var 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz malesef olmadı aşılamam da tutmadı 5-6 aydır da ovuslasyon takip edip değerlendiriyoruz.
Nasıl kaldınız acaba anlatır mısınız
1 tane normal yolla olan var 8 yasinda. 2.icin denedik olmadi butun testler ameliyatlar falan herseyi yaptirdim sonuc alamadik Ikizlerimde tup bebekle oldular 9 ayliklar suan. Darisi hayirla evlat hasreti cekenlere olsunAnladım canımm peki var mı evladınn
Gerçekten mi maşallah nası oldu anlatsana
Preseedle hamile kaldım hem de ilk denememde eşime diyordum artık lpg taktıralım bana diye sonra preseedi araştırdım çok hamile kalan varmış alalım sonuçta tüp bebek tedavisine daha çok para vericez dedim ilk kullanmamda da hamile kaldım 1yaşında kızım uyuyor şimdi
Bunu ne sebeple kullandın peki sorun neydiPreseedle hamile kaldım hem de ilk denememde eşime diyordum artık lpg taktıralım bana diye sonra preseedi araştırdım çok hamile kalan varmış alalım sonuçta tüp bebek tedavisine daha çok para vericez dedim ilk kullanmamda da hamile kaldım 1yaşında kızım uyuyor şimdi
Maşallah barekallah Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah canımm. Amiin isteyen herkese banada inşallah1 tane normal yolla olan var 8 yasinda. 2.icin denedik olmadi butun testler ameliyatlar falan herseyi yaptirdim sonuc alamadik Ikizlerimde tup bebekle oldular 9 ayliklar suan. Darisi hayirla evlat hasreti cekenlere olsun
Atılmıyor kafadan asla keşke olsa ama yok. Tüp bebek mi sizce kesinAynı durumdayız, tüp yaptırdık transfer bekliyoruz şuan, sebebi olsaydı da çözüp kalabilseydik ama bu lanet şeye çözüm olmadığından tüp yapın beklemeyin, kafadan atmak falan hikaye, atılabilseydi zaten burada konusu olmazdı bunun
Bunu ne sebeple kullandın peki sorun neydi
Allah razi olsun. Insallah hayirla nasip olur sizede. Tuplerin icin rahim filmi cektirdin miMaşallah barekallah Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah canımm. Amiin isteyen herkese banada inşallah
Kuruluk problemimizde yok ama bilmiyorum ki ya umudum kalmadı hiçbişeyeHamile kalamıyordum eşimde de bendede bir sorun yoktu herşey normaldi hem kuruluğa iyi geliyor hemde spermi daha güçlü ve hızlı rahme yolluyor
2 ay oluyor filmi çekineli hiç bi sorun yok canım. İnşallah olur dua eder misinAllah razi olsun. Insallah hayirla nasip olur sizede. Tuplerin icin rahim filmi cektirdin mi
Kuruluk problemimizde yok ama bilmiyorum ki ya umudum kalmadı hiçbişeye![]()
Bizmde 2.5 yıldır olmyor canm. Macunlara başladık eşimle beraber kullanyrz. Internetten araştırp alın. Biz 2. Aydayz 3 aylık bi süreç bakalm nasip artk.Kuruluk problemimizde yok ama bilmiyorum ki ya umudum kalmadı hiçbişeye![]()
Ederim tabiki. Oncelikle rabbim her zaman vaktinde hayirla nasip etsin. Evlat kokusunu sizde yasayin insallah2 ay oluyor filmi çekineli hiç bi sorun yok canım. İnşallah olur dua eder misin
Kuruluk problemimizde yok ama bilmiyorum ki ya umudum kalmadı hiçbişeye![]()
Evet vakit kaybetmeye gerek yok çünkü zaman geçtikçe stres kaygı korku hepsi daha da artıyo, başlarda rahattınız olmadı şimdi bu stresle olması bana mümkün gözükmediği için artık gidip tüp yaptık yaş önemli ben 28im beklemek istemedimAtılmıyor kafadan asla keşke olsa ama yok. Tüp bebek mi sizce kesin
Ben bi bunu denememiştim akla gelen herşeyi denedim şimdi yorumunuzu görünce bunu da deniyim diye sipariş verdim bile gerçi tüp yaptık ama olsun bekleme sürecini boş geçmiyim bakimPreseedle hamile kaldım hem de ilk denememde eşime diyordum artık lpg taktıralım bana diye sonra preseedi araştırdım çok hamile kalan varmış alalım sonuçta tüp bebek tedavisine daha çok para vericez dedim ilk kullanmamda da hamile kaldım 1yaşında kızım uyuyor şimdi