- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.041
İnşallah canımAma okudum düğün nişan vs sezonunu kapatmışsın
Verdin yine verirsin canım azcık artı olsa bile
ayy hadi inşallahMerhabalar bu sefer ilaç işe yarayacak galiba çok sancım var ama aynı zamanda tansiyonum da oynuyor sürekli pek iyi değilim bugün yatma günü oldu mecburen
İyiyim canım sen nasılsınlizbetim naberr
Ohh ne güzel mis gibi havada aile keyfiBiz de ailecek kurtuluş parkına gittik bugün gözleme çay keyfi yaptık bol oksijen aldık yürüyüş yaptık
eh işte cnm kötü beslenince kötü hissediyorumİyiyim canım sen nasılsın
şifa olsun yediklerinMerhabaaaa canlandım biraz ama spor yapamadım ve su içemedim olması gerektiği kadar
Sabah 1 bardak limonlu su
Kalori 1318
Kahvaltı 1 kepeğe beyaz peynirli tost,domates,,zeytin,çay
Öğle 1 küçük kase detoks çorbası,3 ykyoğurt 3 yk haşlanmış buğday
Ara 1 yk dut kurusu,2 ceviz,5 fındık,5 badem,2 gün kurusu,sütlü filtre kahve
Akşam 5 yk bulgur pilavı,5 yk yoğurt
Bugün baya geç kalktım hep sıkıştı yemekler yarın da pazar istediğin zaman ara dedi de yarın da olmaz ki. Bazı öğünleri atlasam ne olur acaba? H.sonu kahvaltı 1 i buluyor
Öyle yapacağım artık ama çok şişkinlik var ve midemde ağrı var. Alışmadık bünyede sebze böyle yaptı zaarşifa olsun yediklerin
bence hiç atlama canım birleştirebilirsin
aslında 2-2.5 saat ara vererek yaparsın yine
1 kahvaltı
3 öğle
5 ara
8 akşam vs
kız baharat atmıyor musunÖyle yapacağım artık ama çok şişkinlik var ve midemde ağrı var. Alışmadık bünyede sebze böyle yaptı zaar
Şu an benim de hayalim 1 ayda 10 kg sanki verebileceğim gibigezegenlere baktığımda şubat ortası hayattan zevk alma evimde toplanmış gezegenler ve uygun bence yine yeniay var
14 şubatı seçiyorum o güne kadar pazartesiden itibaren sayınca 121 gün
72 olsam hedef 56 16 kilo verilecek
hep hayalimdi 1 ayda 10 kilo vermek heey hey
Atıyorum canım sumağına kekiğine kadar detaylı listem ama niye böyle oldum anlamadımkız baharat atmıyor musun