- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.081
fit çayı içtin mi canımYine de çok garip geliyor çok tokum ama ağzımda bir tat eksik birşeyler yemek istiyorum ama sanki önüme gelse yiyemem gibi de
canım kaç kez yaptın yine yaparsııııninşallah canım. o disiplini hemen bu hafta yakalasam çok iyi olacak
Şu an içiyorum canım 2.bardakfit çayı içtin mi canım
Kıızzz hayırlı olsun şanslar getirsin yeni resmiiinEvet yeni başlangıçlar yeni foto80 kg ya vira bismillah
afiyet olsunŞu an içiyorum canım 2.bardak
Noldu canım geçmiş olsun başlık değişmiş bir gireyim dedim rahatsız olduğunu gördümMerhabalar bu sefer ilaç işe yarayacak galiba çok sancım var ama aynı zamanda tansiyonum da oynuyor sürekli pek iyi değilim bugün yatma günü oldu mecburen
Hanoğğğ akrep ne kızzzznick için de biraz düşüneyim çünkü bu yolda benle olacak
akrep emojisi rahatsız etti mi seni canım
Sağol canımNoldu canım geçmiş olsun başlık değişmiş bir gireyim dedim rahatsız olduğunu gördüm
İnşallah çektiğine değer canım bak sen kilo verince regl de düzene girecek göreceksinSağol canımregl olayım diye verdiği ilaç etki etmeye başladı sanırım ama çok yan etkisi varmış herhalde onları yaşıyorum 1-2 saat uyudum düzeldi biraz
İnşallah canım. Sen nasılsın dün biraz mutsuz gibiydinİnşallah çektiğine değer canım bak sen kilo verince regl de düzene girecek göreceksin
Yok yok umutla devam yola bugün gün tabağı yedim işteİnşallah canım. Sen nasılsın dün biraz umutsuz gibiydin
Benim de haftalık toplam 2.5 saat spor yapmam gerekiyor bugün yapamadım. Yarın yapabilirim diye umuyorumYok yok umutla devam yola bugün gün tabağı yedim işteakşam bir şey yemeden haşlanmış yumurta yedim 45 dk spor yaptım bakalım 2 gündür tartılmıyorum bu sabah tartılırım
Diyetisyen mi dediBenim de haftalık toplam 2.5 saat spor yapmam gerekiyor bugün yapamadım. Yarın yapabilirim diye umuyorum
kuzum hoşgeldin :)Noldu canım geçmiş olsun başlık değişmiş bir gireyim dedim rahatsız olduğunu gördüm
Yok kız ben gelicem arada kendi topigimde kayıtlarım olsun istedimkuzum hoşgeldin :)
başlık değişmese de gel kız
astrolojik bişeyler buldum bakalımHanoğğğ akrep ne kızzzz
hee taamYok kız ben gelicem arada kendi topigimde kayıtlarım olsun istedim
Evet canım daha fazla yapmaya gerek yok kilon azaldıkça arttırabiliriz dediDiyetisyen mi dedi
Ben kendimi hesaplayım bakayım ben ne kadar yapıyorum diyeEvet canım daha fazla yapmaya gerek yok kilon azaldıkça arttırabiliriz dedi