- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.794
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.021
Sağol canomAfiyet olsun balımm
Yansın yağlaarrEvett öğle yemeği de bitmiştir detox çorba ve 3 yk haşlanmış buğdayla yoğurt
Eki Görüntüle 3317334
Yaa çok sevindiimSabah kıyafetle tam 112.0 gösterdi 2 gün önce 113 gösteriyordu ben 2 günde 1 kilo mu vermiş oldum yaniarada 1 kilo fark olduğuna göre o zaman diyetisyen tartısına göre 111 falan oldum ay çok mutlu oldum
Ay inşallah canım ya yeni yıla 2 li rakamlarda olmak istiyorum artıkYaa çok sevindiim
Hadi 90ları gör 2 aya inşallah
bence bu azimle göreceksinAy inşallah canım ya yeni yıla 2 li rakamlarda olmak istiyorum artık
Gurur duyuyorum seninle kızİyi akşamlaaarr
Bugün kalori 1379
Sabah 500 ml limonlu su
Kahvaltı 1 kepekli beyaz peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin,çay
Öğle 1 kase detoks çorbası ve 3 yk haşlanmış buğdaylı yoğurt
Ara 1 kupa sütlü filtre kahve,3 gün kurusu,4 ceviz
Ara 2 1 kupa sütlü filtre kahve,1 yk dut kurusu,5 badem,5 fındık,3 ceviz
Akşam 200 gr ızgara tavuk göğsü,1 yk z.yağlı karışık yeşil salata,1 bardak salatalıklı kefir
Birazdan fit çayımı içeceğim
4 lt su
Spor dinlenme günüm
Sağol canımGurur duyuyorum seninle kız
4 4 lük uymuşsun
Sorma sözde düğünde bir şey yemeyecegjm diye evde mücverimi yedim de gittim valla olanlar oldu birazdan eritmek için spor yapacağım
Yok canım nasıl istersen onu yapLisbethim nickim pasta tatlı ismi filan olursa ya da tuzlu kalorili bişey
Senin diyetini etkiler mi?
E düğünde illa ki olur. HallerdersinSorma sözde düğünde bir şey yemeyecegjm diye evde mücverimi yedim de gittim valla olanlar oldu birazdan eritmek için spor yapacağım
Tam 59.20 ye düşmüskenn artı görmek istemiyorum canım benimE düğünde illa ki olur. Hallerdersin
Geçmiş olsun canım iyi gecelerYanlışlıkla laktozsuz yerine normal kefir almışım şu an midem çok şiş ve ağrıyor. Biraz nane-limon içip yatacağım. İyi geceler
Yok canım nasıl istersen onu yap
Ama okudum düğün nişan vs sezonunu kapatmışsınSorma sözde düğünde bir şey yemeyecegjm diye evde mücverimi yedim de gittim valla olanlar oldu birazdan eritmek için spor yapacağım