- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.061
Ayyyy kız ikimiz de verirmişiz haaŞu an benim de hayalim 1 ayda 10 kg sanki verebileceğim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy kız ikimiz de verirmişiz haaŞu an benim de hayalim 1 ayda 10 kg sanki verebileceğim gibi
Bir tek fit çay içince iyi geliyor birazdan onu içeceğimkız baharat atmıyor musun
kimyon da atıyon mu canımAtıyorum canım sumağına kekiğine kadar detaylı listem ama niye böyle oldum anlamadım
İyi ki o çaydan almışım her gece alışkanlık oldukimyon da atıyon mu canım
limonlu yeşil çay da yardım ediyor
fit çayda da rezene vardı sanırım
çok sevindim canım benim o zaman 121 gün sonra senin hedefiin 80 olsun muuİyi ki o çaydan almışım her gece alışkanlık oldu
Olsun vallaçok sevindim canım benim o zaman 121 gün sonra senin hedefiin 80 olsun muu
Yok kıs gerçeğinden baya bir tırsıyorum ama emojide sorun yoknick için de biraz düşüneyim çünkü bu yolda benle olacak
akrep emojisi rahatsız etti mi seni canım
İyidir sen nasılsın baya bir yoğunluğun vardı diye hatırlıyorum buralarda mısın artıknabersiniz kızlarrr
evet canım aslında yoğunluk devam ama en azından havalar serinledi. buna da şükür artık buralardayım. yavaştan başladım ben de bu haftaİyidir sen nasılsın baya bir yoğunluğun vardı diye hatırlıyorum buralarda mısın artık
Sen çok disiplinli gidiyordun yine yaparsın benceşu 90 lardan kurtulmam gerekli. 80 lerin başına kadar yılbaşına kadar insem ne güzel olur
inşallah canım. o disiplini hemen bu hafta yakalasam çok iyi olacakSen çok disiplinli gidiyordun yine yaparsın bence
hadi inşallahEvet yeni başlangıçlar yeni foto 80 kg ya vira bismillah
çay türü birşey iç. kabuk tarçın da olabilirYine de çok garip geliyor çok tokum ama ağzımda bir tat eksik birşeyler yemek istiyorum ama sanki önüme gelse yiyemem gibi de
canım ben bilinçli saldım gezegen açıları güzel 16 ekimde değişim dönüşüme uygun diyenabersiniz kızlarrr
tamamYok kıs gerçeğinden baya bir tırsıyorum ama emojide sorun yok
evet canım aslında yoğunluk devam ama en azından havalar serinledi. buna da şükür artık buralardayım. yavaştan başladım ben de bu hafta
inersiiiinnşu 90 lardan kurtulmam gerekli. 80 lerin başına kadar yılbaşına kadar insem ne güzel olur