- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.981
Belki çiğden koyduğun içindir canımAyy ne güzel kahvaltımı 2 yumurtadan omlet domates,salatalık,zeytinle yaptım mis gibi
Ammaannn sonra öğle yemeği yedim ay hiç sevmedim yoğurtla yulafı beraber hiç sevmiyorum. Bir de içine ne kadar tohum varsa attım içindeki tek güzel şey bademdi. Neyse dayanacağım belki bir süre sonra alışırım
Evet içine 1 elma koymam gerekiyor rendeledim. Geceden hazırlamak mı gerekiyordu ben hep yulafı sütle pişirdiğim için aklıma gelmedi doğrusu bir de geceden yapayım.Belki çiğden koyduğun içindir canım
Overnight oats yapabilirsin
meyve hakkın var mı
Geceden koyarsan kremamsı bir tadı oluyor canımEvet içine 1 elma koymam gerekiyor rendeledim. Geceden hazırlamak mı gerekiyordu ben hep yulafı sütle pişirdiğim için aklıma gelmedi doğrusu bir de geceden yapayım.
Uydum canım öğlenki yulaf dışında gayet doydum daha akşam yemeğim var hesapladım 1300 oluyor kalori dayanamadım sordum ben kilo almam dimi sürekli birşey yiyorum diye
Sen nasılsın
Oh oh hamarat hanımSelammm ne pişirdim beeebaktım hergün başka başka uğraşmaktansa haftalık pişirdim yemeklerimi.
Allahtan ara öğünler için kuru meyve ve kuruyemiş var bu arada hayatımda ilk defa kuru dut yedim ne güzel tatlı birşeymiş tatlı isteğini güzel bastırıyor.
HahaUydum canım öğlenki yulaf dışında gayet doydum daha akşam yemeğim var hesapladım 1300 oluyor kalori dayanamadım sordum ben kilo almam dimi sürekli birşey yiyorum diyekadın da bana güldü o kadar kısarsan garip gelir tabi diye
Bozdum dün akşamdan itibaren bakalım 16 ekim başlangıç tarihi verdim gökyüzü de güzel gezegenler filanSen nasılsın
İyidir
İyiyim canım sen nasılsın kendi topigimde yazdim bugün daha önceden açmıştım dün yazmam mümkün olmadı biraz yoğundum kuzenimin kınası vardı akşam bugün aklımdan geçtin eksi gördü mü acaba dedim girecektim topiğe
Millet çerez olarak çıtır çıtır yiyormuş onu evde var ama duruyor dolapta yemedim hiçSelammm ne pişirdim beeebaktım hergün başka başka uğraşmaktansa haftalık pişirdim yemeklerimi.
Allahtan ara öğünler için kuru meyve ve kuruyemiş var bu arada hayatımda ilk defa kuru dut yedim ne güzel tatlı birşeymiş tatlı isteğini güzel bastırıyor.
iyiyim canım benim tartıya göre artıdaydım ama diyetisyende kıyafetle falan neredeyse -1 olduğumu gördüm. 113 olmuşum diye üzülmüştüm meğer 112.7 den 112 ye düşmüşümİyiyim canım sen nasılsın kendi topigimde yazdim bugün daha önceden açmıştım dün yazmam mümkün olmadı biraz yoğundum kuzenimin kınası vardı akşam bugün aklımdan geçtin eksi gördü mü acaba dedim girecektim topiğe