- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.791
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.621
Dizimde bağ yırtıkları var ağrıyor ama yavaş yaparımsquata inerken topu iki elinle tutup kaldırdığında alt karın daha çok çalışıyor canım
yarım squat ve lunge daha iyi şimdi. Dizin ağrıyor mu inerken?
bakkaldan da top alabilirsin çok hafif olsun
aa o zaman zorlamayalımDizimde bağ yırtıkları var ağrıyor ama yavaş yaparım
Tekme kısmında birazaa o zaman zorlamayalım
leslie yaparken ağrıyor mu
o da olsun artıkTekme kısmında biraz
Denedim canım şıpır şıpır ter damlatıyor ama sonra olmadı küçük geldi biraz küçüleyim giyerim yineo da olsun artık
bişey dicem termal eşofman denedin mi
Gayet güzel canımBugünkü menüm
Kalori 1134
Karbonhidrat 148
Sabah protein shake (1 ölçek toz,250 ml süt)
Öğle 1 simit,2 ihe minik sandviç ekmeği,2 kaşık acuka,1 kaşık krem peynir,kola zero
Ara 1 paket etiform hurmalı incirli bisküvi,sütlü filtre kahve
Akşam 5 küçük köfte,2 paket gr konjak noodle
15 dk yağ yakıcı antrenman
3 lt su
harikaDenedim canım şıpır şıpır ter damlatıyor ama sonra olmadı küçük geldi biraz küçüleyim giyerim yine
80 falan ama şimdi baktım bendeki eşofman gibi olanlardan taytlı olanlara bakıyorumharika
kaç kiloyken giriyordun :)
sweat sauna benimki canım eşofman 74 kiloda filan da oluyodu taytı da varmş80 falan ama şimdi baktım bendeki eşofman gibi olanlardan taytlı olanlara bakıyorum
Benimki eşofman tipli olan biraz önce baktım taytlı olanlardan şimdiki kilom için olanı alacağımsweat sauna benimki canım eşofman 74 kiloda filan da oluyodu taytı da varmş
taytında mı var
yess bee işte buBenimki eşofman tipli olan biraz önce baktım taytlı olanlardan şimdiki kilom için olanı alacağım
Boşver tatlım yaa ilk sen geldin yine sen varsın tekHanımlar nerelerdesiniiiizzz
Tamam canım sen bilirsinbütün tabloları siliyorum kuzum iznin olursa
Olmadı baştan başlarukferah ve rahat bir şekilde devam edelim
ne yapalım cnmcm?Olmadı baştan başlaruk