- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.561
İyi gecelerKızlar ben yarın biraz dijital detoksa gireceğim telefonla çok meşgul olduğumu farkettim çok kitap okuayamıyorum bu ara telefondan dolayı günde 1 kez yazmak için girerimiyi geceler diliyorum yarın sabah tartımı çekip atarım sizlere yarın yine başlangıç olsun bu kurabiyeden nasıl olmuş diye sadece tadacağım
Benim de protein tozum geldi şimdilik kendisine bakıyorum geçiyorum bir takım tarifler bakacağımben de yeni diyet ürünler sipariş ettim
Kardeşim içiyor kas çalışıyor kendisi sürekli yumurta yemek zor geldiği zamanlar tozu içiyorBenim de protein tozum geldi şimdilik kendisine bakıyorum geçiyorum bir takım tarifler bakacağım
Yola devam canım bu hiçbişeyAlmak ne kadar kolay görüyorsunuz 59.95 tim Eki Görüntüle 3312884
Ayy hayırlı uğurlu olsun canım benimmBenim de protein tozum geldi şimdilik kendisine bakıyorum geçiyorum bir takım tarifler bakacağım
Biraz bıraksam iyi olacak bu ara freni patlamış araba gibiyimbu akşam ne kurabiyesi yapsam dedim durdum
Yok yok gitmiyorum zaten 2 günde yine yarım kilo almışımpeşinden geldim gidemezsin
11 e kadar uyumuşum simdi kahvaltı hazırladım kendime içimden domates salatalık fidesi çıkacak artıkbir de 2 yumurta haşladım tok tutsun diye
Margarin ttüketmsen daha iyi olur sağlıklı değillerDiyet kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum
Dışarıda sürülebilir margarinleri keşfedicem bugünyoldaş olacaklar diyet yolculuğuma