- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.581
Dün akşam yarım saat bisiklet sürdüm yarım saat de yürüyüş yaptımYok yok gitmiyorum zaten 2 günde yine yarım kilo almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam yarım saat bisiklet sürdüm yarım saat de yürüyüş yaptımYok yok gitmiyorum zaten 2 günde yine yarım kilo almışım
günaydın canım olsun ya yola devamGünaydin kizlar verememisim ben yaaa
canım bütün gün margarin yemicem :))Margarin ttüketmsen daha iyi olur sağlıklı değiller
Yani genel olarak evet diğer yağlardan bile oldukça az tüketilmesi gerekiyorcanım bütün gün margarin yemicem :))
topiğimde bu zararlı bu diyette yasak muhabbeti istemiyorum...Yani genel olarak evet diğer yağlardan bile oldukça az tüketilmesi gerekiyor
Diyetisyene gitmeye karar verdim yaagünaydın canım olsun ya yola devam
Afiyet olsun maşallah ben de aç aç ev süpürdüm ay uyh diye geziyorum evdebirazdan yulaf bar ve kahve arası vereceğim. Akşam üzeri de acısız bulgur pilavıafiyet şifa olsun
yağ yakıcı kahve içtim ben de 1 hurmayla
Olsun cnm inşallah bulursun iyi biriniDiyetisyene gitmeye karar verdim yaa
Hastanede var canim ona gitcem bakalim bi kac sene önce gitmistim ama 3.4 gün sonra yapmamistim diyeti :)Olsun cnm inşallah bulursun iyi birini
Whey protein yazıyor çikolata aromalıAyy hayırlı uğurlu olsun canım benimm
Hangi marka ne aroması
GüzelWhey protein yazıyor çikolata aromalı
Canım ara öğün yap bence ,hindistancevizi kremasıyla sıcak çikolata yapabilirsin yarım ölçüyle yanına ceviz vsMerhabalar kızlar sabah protein shake içtim tadı çok güzeldi ama sonra ilaçlarımı içince çok midem bulandı 2 ye kadar dayandım içim kazındı gözüm dönmüş gibi saldırdım 2 minik ekmek 1 simit yedim. Sinirim bozuldu oturdum ağladım Keyfim hiç yok bugün bütün gün boş boş yatmak istiyorum
Canım o karışmak anlamında dememiş margarin zararlı aslında ben de farkındayım ama maalesef tüketiyoruzKızlar gerçekten tahammülüm yok ukala şekilde bu zararlı yeme içme diyenlere haberiniz olsun direkt kapı
Herkesin aklı var fikri var
İlla eleştiricem karışıcam diyorsa yarışmalara girsin diğer topiklere
Hayırlısı olsun inşallahDiyetisyene gitmeye karar verdim yaa
Canım sohbet havası farklı bu farklı :)Canım o karışmak anlamında dememiş margarin zararlı aslında ben de farkındayım ama maalesef tüketiyoruz
Akşam konjak noodle ve köfte yemeyi düşündüm biraz yoğurtla fazla mı olurGüzel
Canım ara öğün yap bence ,hindistancevizi kremasıyla sıcak çikolata yapabilirsin yarım ölçüyle yanına ceviz vs
Tatlandırıcı da ağır geldi belki
Hiç canını sıkma afiyet olsun güzel kahvaltı tabağı mı lazım sanaa
Peynir zeytin filan şöyle
Kalorin hala çok iyi
Akşama da çorba salata?
Yoo neden fazla olsun canım iyice doyarsınAkşam konjak noodle ve köfte yemeyi düşündüm biraz yoğurtla fazla mı olur