- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.541
of bilmem miAyy sorma hele bi tanesi burma tatlısıydı hani yemyeşil olan var ya resmen yutkundum
Öyle olunca ben zaten diyetten çıkamadım ki diyorumBen diyetteyim deyince hala mı gibi şeyler duyuyorum sinirleniyorum.
Bu ne huuu burma tatlısıAyy sorma hele bi tanesi burma tatlısıydı hani yemyeşil olan var ya resmen yutkundum
Sütlü nuriyeler falan zaten biraz daha vereyim burada bir yer var bir tulumba tatlısı yapıyor minik minik bir oturuşta yarım kilo yiyorum ondan almak istiyorumof bilmem mihatta yufka daha az olduğu için daha çok severim
ama sütlü nuriyeye yufka yakışıyor yav
al kızBu ne huuu burma tatlısı
Sütlü nuriyeler falan zaten biraz daha vereyim burada bir yer var bir tulumba tatlısı yapıyor minik minik bir oturuşta yarım kilo yiyorum ondan almak istiyorum
AA değiştirecek misin Mehtabımsı olsunnicki değiştirme hakkım niloyanın düğüne gideceği gün gelecek
AhahaAA değiştirecek misin Mehtabımsı olsunbiliyorsun tanışmamizi ona borçluyuz Ah ahh mehtaplı geceler
Yok biz sadece mehtaplı geceleri izleyelim çayı kalsınAhahamehtaplı gecelerde bir bağırsak ağlatan çay içemedik
tamam dostumYok biz sadece mehtaplı geceleri izleyelim çayı kalsın
Yok yapmadım ama yapacağım sanırım eşim istiyortamam dostum
kurbiş mi yaptın şimdi
anamm çok yapma o zaman kız tavada kurabiye yapabilirsin ona. sıcak yeniyomuş yaYok yapmadım ama yapacağım sanırım eşim istiyordamla çikolata yok diye caydıydım
Yarım ölçü yapıyorum mantar kurabiyeanamm çok yapma o zaman kız tavada kurabiye yapabilirsin ona. sıcak yeniyomuş ya
tamam canım kolay gelsinYarım ölçü yapıyorum mantar kurabiye
Kolay gelsinYarım ölçü yapıyorum mantar kurabiye
tamam canım kolay gelsin
Sağolun canlarımKolay gelsin
tepsiden de foto at pişinceSağolun canlarım
tamam canımKızlar ben yarın biraz dijital detoksa gireceğim telefonla çok meşgul olduğumu farkettim çok kitap okuayamıyorum bu ara telefondan dolayı günde 1 kez yazmak için girerimiyi geceler diliyorum yarın sabah tartımı çekip atarım sizlere yarın yine başlangıç olsun bu kurabiyeden nasıl olmuş diye sadece tadacağım