- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.521
Nasıl yani bırakacak mısınKızlar ben biraz ara versem iyi olur aslında şuan peynirli omlet yaptım taze ekmeği bandırıp bandırıp yiyorumkaç dilim oldu bilmem az kaldı parmaklarımı da yalarım birazdan
afiyetler olsunnBugün çok iyi geçti
Kalori 915
Karbonhidrat 51
Sabah 3 yumurtadan kaşarlı omlet,kola zero
Öğle Tek şekerli Türk kahvesi
Akşam 6 tane minik ızgara köfte,170 gr konjak noodle,200 gr yoğurt
3 lt su çoktan bitti 4 e gidiyorum
Toplamda 5000 adım
20 dk Leslie
Evet titrer ama çok zorlamadan devam et mesela 30 sn nin yarısını yap durup dinlenerek en başlarda ben öyle yaptımO günden sonra yapmadım canım çok zorlandım bacaklarım falan titredi tekrar Leslie ye döndüm
Biraz bıraksam iyi olacak bu ara freni patlamış araba gibiyimNasıl yani bırakacak mısın
cnm bu 3.günün oldu di mi tamam 1 hafta ye bak sonra gel nesfit yerine atıyorum 1/4 tahinli pide ye, işte akşam pilav yeme ikindi vakti kurabiye ye gibiBiraz bıraksam iyi olacak bu ara freni patlamış araba gibiyimbu akşam ne kurabiyesi yapsam dedim durdum
Beni bırakma nolur bana fırça at merdane oklava göster gözünü seveyim yoksa ben hemen 62 63 leri bulurum yinecnm bu 3.günün oldu di mi tamam 1 hafta ye bak sonra gel nesfit yerine atıyorum 1/4 tahinli pide ye, işte akşam pilav yeme ikindi vakti kurabiye ye gibi
protein de azdı menülerinde mesela tavuk olur baklagil olur hani onlardan da yemeye çalışalım
o zaman yarın son ,sonra dengeli diyetine başlıyorsunn yasak heçbişey yoh taam mıBeni bırakma nolur bana fırça at merdane oklava göster gözünü seveyim yoksa ben hemen 62 63 leri bulurum yine
Yarın son değil bugün son olsun hocam gözünü seveyimo zaman yarın son ,sonra dengeli diyetine başlıyorsunn yasak heçbişey yoh taam mı
hahaha tamam o zaman 8 günde 1 kilo hedefinYarın son değil bugün son olsun hocam gözünü seveyim13 ünde düğün var fit mi fit olmam lazım
Ben de diyeti tamamen bırakacaksın sandım iyiyiz böyle ben çok motiveyim sizinleeeeYarın son değil bugün son olsun hocam gözünü seveyim13 ünde düğün var fit mi fit olmam lazım
Evet ya umarım 2 gündür yediklerimden almamışımdir bak sabah tartılayım Cuma sabahı düğün de haftaya Cuma akşamı yine sabahına tartılırım eksi 1.2 gitsinhahaha tamam o zaman 8 günde 1 kilo hedefin
Yok kız ben de sizi sevdim bırakmam canım inşallah ama bayadir 59.95 de kaldım boğazı tutmak meseleBen de diyeti tamamen bırakacaksın sandım iyiyiz böyle ben çok motiveyim sizinleeee
Evet başlarda öyle yap zaten vücut alışana kadar mesela 3.siradaki hareket var ya ben onu çok zorlanıyordum 35 inci sn den sonra yapmaya başlıyordumYarın yağ yakıcı antrenmanı tekrar deneyeceğim ama çok hoplamadan
Ben alternatifler bulabiliyorum da amacım karbonhidrat kesmek ya orda çok sıkıntı çekiyorum. Bugün maniküre gittiğim yerde gelen birşey getirdi gelen birşey getirdi en son artık kahve dedim napim. Neden yemiyorsunuz ama bak çok güzel diyip durdular. Diyettim demek de istemiyorum baya sıkıldım yaniEvet ya umarım 2 gündür yediklerimden almamışımdir bak sabah tartılayım Cuma sabahı düğün de haftaya Cuma akşamı yine sabahına tartılırım eksi 1.2 gitsin
Yok kız ben de sizi sevdim bırakmam canım inşallah ama bayadir 59.95 de kaldım boğazı tutmak mesele
ben deeBen de diyeti tamamen bırakacaksın sandım iyiyiz böyle ben çok motiveyim sizinleeee
Canım istemiyor deBen alternatifler bulabiliyorum da amacım karbonhidrat kesmek ya orda çok sıkıntı çekiyorum. Bugün maniküre gittiğim yerde gelen birşey getirdi gelen birşey getirdi en son artık kahve dedim napim. Neden yemiyorsunuz ama bak çok güzel diyip durdular. Diyettim demek de istemiyorum baya sıkıldım yani
e gitsin o zamanEvet ya umarım 2 gündür yediklerimden almamışımdir bak sabah tartılayım Cuma sabahı düğün de haftaya Cuma akşamı yine sabahına tartılırım eksi 1.2 gitsin
Yok kız ben de sizi sevdim bırakmam canım inşallah ama bayadir 59.95 de kaldım boğazı tutmak mesele
en son hepsini alıp Yemiyceeemmmm diye bağırıp üstlerine dökcektin di miBen alternatifler bulabiliyorum da amacım karbonhidrat kesmek ya orda çok sıkıntı çekiyorum. Bugün maniküre gittiğim yerde gelen birşey getirdi gelen birşey getirdi en son artık kahve dedim napim. Neden yemiyorsunuz ama bak çok güzel diyip durdular. Diyettim demek de istemiyorum baya sıkıldım yani
Ben diyetteyim deyince hala mı gibi şeyler duyuyorum sinirleniyorum.Canım istemiyor deben diyetteyim diyorum valla
Ayy sorma hele bi tanesi burma tatlısıydı hani yemyeşil olan var ya resmen yutkundume gitsin o zaman
en son hepsini alıp Yemiyceeemmmm diye bağırıp üstlerine dökcektin di mi
size ne lenBen diyetteyim deyince hala mı gibi şeyler duyuyorum sinirleniyorum.