- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.501
biz de annemle evde boyadıkBen de birazdan çıkacağım uzaktaki kuaföre gideceğim yürüyerek gidip gelirim diye düşündüm eve gelince de biraz dinlenip Leslie yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de annemle evde boyadıkBen de birazdan çıkacağım uzaktaki kuaföre gideceğim yürüyerek gidip gelirim diye düşündüm eve gelince de biraz dinlenip Leslie yapacağım.
Evet canimm :)Yozgatlı mısın canım
Tam benlik işler ne iyi yapmışsınız evin enerjisi güzelleşiyor boya yapınca. Ellerinize sağlıkbiz de annemle evde boyadık
hamurunu hüp diye yutamam diye içmedim hiç ama hep görüyorum lezzetli olsa gerek. Afiyet olsunBelki arabaşi yapabilir :))
Cok güzel yazın pek yenmiyorda kışın iyi oluyor soguktahamurunu hüp diye yutamam diye içmedim hiç ama hep görüyorum lezzetli olsa gerek. Afiyet olsun
KÜcük kücük al hamurundan yok yine yapamam dersen cigne :)hamurunu hüp diye yutamam diye içmedim hiç ama hep görüyorum lezzetli olsa gerek. Afiyet olsun
sağol canımTam benlik işler ne iyi yapmışsınız evin enerjisi güzelleşiyor boya yapınca. Ellerinize sağlık
yok daha kuafördeyim ama sorun yok gece de olsa yapacağımsağol canım
planına uyabiliyor musun
kuaförden geldin mi :)
Ne yaptırıyorsun :)yok daha kuafördeyim ama sorun yok gece de olsa yapacağım
Manikür pedikür işleriNe yaptırıyorsun :)
Nugget koyuyorlardı eskiden bir de çok küçüktü ama şimdi değiştirip porsiyonu biraz büyültmüşler galiba.Mcdonalds ta acılı tavuk lokmalı salata varmış cumartesi yicem sanırım
benim şimdi bittiŞimdi geldim biraz dinleniyorum. Yarım saat sonra 20 dk yapacağım spor
orda hiç salata yemedim canım ama nugget değil de toplar görünüyorNugget koyuyorlardı eskiden bir de çok küçüktü ama şimdi değiştirip porsiyonu biraz büyültmüşler galiba.
Yağ yakıcı daha kolay gelmeye başladı mıYağ yakıcıdan sonra 2 gün 20 dk yerli Leslie yaptım canım ondan sonra ev işi bir de dün spor yapmadım.
Afiyet olsun
kuzum bence çok almazsın ya meton hızlıKızlar ben biraz ara versem iyi olur aslında şuan peynirli omlet yaptım taze ekmeği bandırıp bandırıp yiyorum kaç dilim oldu bilmem az kaldı parmaklarımı da yalarım birazdan
O günden sonra yapmadım canım çok zorlandım bacaklarım falan titredi tekrar Leslie ye döndümYağ yakıcı daha kolay gelmeye başladı mı