-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.001
Bakarım canımAyşegül Demirsoy 15 gün serisi var .,1ci yap kolaydan zora gidiyor ben yaptım 18 dk sürüyor
Ben bu hafta çok kıstım sonunda gözüm dönmüş gibi 2 simit yedimKızlar 1 haftalık karbonhidrat yemesek nasıl olur
hoşgeldinnnharika çok sevindim canım.
hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar akşam yemeğim 6:30 1 tabak Menemen, şekersiz çay ve pulbiberli yoğurt , 2,5 lt su içtim
yani ne yemeyeceksin ne yiceksin canımKızlar 1 haftalık karbonhidrat yemesek nasıl olur
ayyy yaparmıyız kızzlarrBen bu hafta çok kıstım sonunda gözüm dönmüş gibi 2 simit yedimama p.tesiden itibaren yine baya kısacağım
Beni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimdeBen bu akşam 45 dk hedef koyuyorum 5 dk ip atlama yapacağım spora kolaylık olsun diye ısınma sonrası süper oluyor valla 2 set önden jumping jack koyacağım sizin için
Yaparız yaparızayyy yaparmıyız kızzlarr
hoşgeldinnnBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
HoşgeldinnnBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
Ekmek , şeker , gazlı içecek , abur cuburyani ne yemeyeceksin ne yiceksin canım
Bunları yemeyeceğim . Sebze , protein yiyeceğimEkmek , şeker , gazlı içecek , abur cubur
Sporumu yazdım devam ederim artıkSporum : 15 günlük seriye başladım 18 dk sürdü , 100 tane ipsiz ip atladım, 100 tane bel hareketi yaptım
iyiymiş canımBunları yemeyeceğim . Sebze , protein yiyeceğim
Onları yemiyorum alışkanlığım yok , bulgur yiyorumiyiymiş canım
karabuğday yulaf filan?