- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.021
Tebrikler tıklaman bile istediğini gösteriyor arkası gelirBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler tıklaman bile istediğini gösteriyor arkası gelirBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
Tebrikler tıklaman bile istediğini gösteriyor arkası gelir
yarın tartıl ekleyeyim o zamanBen hep geliyorum topiklere de seni ggörünce de kilo vermem de gerekti geldim bende
Harikasın verirsinBen hep geliyorum topiklere de seni ggörünce de kilo vermem de gerekti geldim bende
1 yıl mı hey maşşallahhh ablamm ( )Bugün benim düzenli spor hayatıma başlamamın 1 yılı doldu Mayıs ayına dikkatinizi çekerim ne kadar çok spor yapmışım Mayıs 2 de 63 55 ile başlayıp yine al ver al ver Haziran 1 de 60.95 i görmüşüm sonra eşim izne çıkınca yine ayı gibi yiyip Eylül 3 te diyete girmişim 63.40 ile
Abla mı1 yıl mı hey maşşallahhh ablamm ( )
sen de bana yennngeeee diyebilirsinAbla mı
Tamamsen de bana yennngeeee diyebilirsin
mehtabın yaverleri gelmiyor artık
Başkaları geliyor onu aratmıyorlarmehtabın yaverleri gelmiyor artık
Tamam hiç dikkat etmiyorum bu sıralar da çocuklar arka arkaya hastalandı iyice saldım size uyum sağlayıp kendimi toplamalıyımyarın tartıl ekleyeyim o zaman
kalori sayıyor musun? ya da hafif mi besleniyorsun kalori saymadan :)
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çikolatalı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Atıştırmalıklar
2 adet erik
1 adet küçük muz
55 gr dondurma
2 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kare caramio çikolata
Akşam yemeği 17.30
182 gr bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Toplam kalori 930
Adım 14747
Su henüz 1 litre
Bu akşam 25 dk lık bir spor yapacağım. Ardından limonlu çay içeceğim.
25 dk demiştim değil mi 38 dk oldu şuan yeşil çayım demleniyor az önce geçen ayın kayıtlarıma baktım söz uçar yazı kalır derler ya 9 Ağustosta bel 81 kalça 98 yazmışım şuan bel 77 kalça 96.5
Eki Görüntüle 3309608
Yok bölgesel değil tüm vücut çalıştım kardiyo yazabilirsinCanım ne yazıyoruz 25 dk video 15 dk bölgesel mi
Slm canim dün ki kalorimi yazmamisim ben ya telefona yazmayida unutmusum :) bugün kü kalorimde 800 kolari :) bugün spor yapamadimCanım ne yazıyoruz 25 dk video 15 dk bölgesel mi
sen bugün bozdum arkadaşlar yazmadığın sürece diyet menü yazıyorum canım dün de diyete uygundu heraldeSlm canim dün ki kalorimi yazmamisim ben ya telefona yazmayida unutmusum :) bugün kü kalorimde 800 kolari :) bugün spor yapamadim
Dün diyete uygundu evet canim sporda vardi evetsen bugün bozdum arkadaşlar yazmadığın sürece diyet menü yazıyorum canım dün de diyete uygundu heralde
dün spor var mıydı :)