- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.981
kız ip nasıl atlayımIsınma olsun istiyorsan önden 5 dk ip atla ben önden 5 dk ip atlıyorum ardından 15 dk lik yağ yakma videosuna geçiyorum yahu jumping jack en kolayıburpee ye bak sen bi
Ee yavaş yavaş önden ip atlayarak ısınacaksin sonra jj kolay gelecekkız ip nasıl atlayımjj zor diyorum
canım kilo gerçekten etkiliEe yavaş yavaş önden ip atlayarak ısınacaksin sonra jj kolay gelecek
Evet ben de 70 kiloydum yavaş yavaş alıştırdım kendimicanım kilo gerçekten etkili
afiyet olsunKahvaltı 10.00
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 küçük dilim peynir
Atıştırmalıklar
1 dilim kek
1 tane probis
2 fincan orta Türk kahvesi
1 tane erik
1 küçük elma
Akşam yemeği 17.30
2 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 yarım dilim ekmek
Bol mevsim salata
Toplam kalori 892
Su 1 litre bile olmadı
Adım 11426
sen yap biz izleyelim şimdilikEvet ben de 70 kiloydum yavaş yavaş alıştırdım kendimi
Oyyy ip miiiiEe yavaş yavaş önden ip atlayarak ısınacaksin sonra jj kolay gelecek
iyi akşamlar kuzum hoşgeldiinIyi,aksamlar kizlarr
Ben bu akşam 45 dk hedef koyuyorum 5 dk ip atlama yapacağım spora kolaylık olsun diye ısınma sonrası süper oluyor valla 2 set önden jumping jack koyacağım sizin içinOyyy ip miiiişöyle düşündüm Leslie 1 mil ısınma sonra zorlamadan yağ yakıcı
İyi akşamlarIyi,aksamlar kizlarr
Hosbuldum canimm :))iyi akşamlar kuzum hoşgeldiin
Kahvaltı 10.00
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 küçük dilim peynir
Atıştırmalıklar
1 dilim kek
1 tane probis
2 fincan orta Türk kahvesi
1 tane erik
1 küçük elma
Akşam yemeği 17.30
2 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 yarım dilim ekmek
Bol mevsim salata
Toplam kalori 892
Su 1 litre bile olmadı
Adım 11426
Ayşegül Demirsoy 15 gün serisi var .,1ci yap kolaydan zora gidiyor ben yaptım 18 dk sürüyorAnam öldüm Ergin Kırbaç ın 15 dk lık yağ yakıcı antrenmanı yaptım daha doğrusu yapmaya çalışmayı denedim. Bacaklarım kalkmadı yaama bitirdim yapabildiğim kadar. 14 dk da 140 kalori yaktım bu da birşeydir
işte buuu ben bunu yapıyoruum zıplamadan jjAyşegül Demirsoy 15 gün serisi var .,1ci yap kolaydan zora gidiyor ben yaptım 18 dk sürüyor
harika çok sevindim canım.60kiloyum bana çok söyledi karb.kıs protein fazlalaştır diye ama cesaret edemiyordum sonunda başardım. Ama zor mu zor yani