- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.941
Evet ya o kadar zor ki karb.almamakAfiyet olsun cnm keto iyi de sonra zorluyor de mi
Vay püf noktası da var demekAteşin hızı önemli ben en büyüğünde orta derecede pişiriyorum
Bi daha kine öyle yapayim bakayimmAteşin hızı önemli ben en büyüğünde orta derecede pişiriyorum
Arada yaparız biz deEvet ya o kadar zor ki karb.almamak
Yollar gide gide biter , kim bilr 59 unda altına ineriz bak gör canımDaha coook yolum var bakalim :)
Insallah canim insallahhYollar gide gide biter , kim bilr 59 unda altına ineriz bak gör canım
İnşallah inerizzzzzYollar gide gide biter , kim bilr 59 unda altına ineriz bak gör canım
Keto yu mu ? Olur ya haftasonu kalori aşmadan biraz karb.alalımArada yaparız biz de
Hafta içi yapalım mı ?
3 gün 60-120 olsa 2 gün de 60 altıKeto yu mu ? Olur ya haftasonu kalori aşmadan biraz karb.alalım
Canım tebrik ediyorumAnam öldüm Ergin Kırbaç ın 15 dk lık yağ yakıcı antrenmanı yaptım daha doğrusu yapmaya çalışmayı denedim. Bacaklarım kalkmadı yaama bitirdim yapabildiğim kadar. 14 dk da 140 kalori yaktım bu da birşeydir
Hadi 1 tane yedin ikinciyi niye yedin hıııKızlaaarrr ben simit yediiimmm 2 taneeesıcacıktı yeni çıkmıştı mis gibi kokuyordu dayanamadım. Kalori dengelerim de karb. limitimi aştım yine
14 dk da 140 kalori süper ben 15 dk da en fazla 100 kalori yakabiliyorum süpersin ilkin çok zorlucak ama sonra alışacaksın devamAnam öldüm Ergin Kırbaç ın 15 dk lık yağ yakıcı antrenmanı yaptım daha doğrusu yapmaya çalışmayı denedim. Bacaklarım kalkmadı yaama bitirdim yapabildiğim kadar. 14 dk da 140 kalori yaktım bu da birşeydir