- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.001
Hayırlı akşamlar akşam yemeğim 6:30 1 tabak Menemen, şekersiz çay ve pulbiberli yoğurt , 2,5 lt su içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarım canımAyşegül Demirsoy 15 gün serisi var .,1ci yap kolaydan zora gidiyor ben yaptım 18 dk sürüyor
Ben bu hafta çok kıstım sonunda gözüm dönmüş gibi 2 simit yedim ama p.tesiden itibaren yine baya kısacağımKızlar 1 haftalık karbonhidrat yemesek nasıl olur
hoşgeldinnnharika çok sevindim canım.
hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar akşam yemeğim 6:30 1 tabak Menemen, şekersiz çay ve pulbiberli yoğurt , 2,5 lt su içtim
yani ne yemeyeceksin ne yiceksin canımKızlar 1 haftalık karbonhidrat yemesek nasıl olur
ayyy yaparmıyız kızzlarrBen bu hafta çok kıstım sonunda gözüm dönmüş gibi 2 simit yedim ama p.tesiden itibaren yine baya kısacağım
Beni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimdeBen bu akşam 45 dk hedef koyuyorum 5 dk ip atlama yapacağım spora kolaylık olsun diye ısınma sonrası süper oluyor valla 2 set önden jumping jack koyacağım sizin için
Yaparız yaparızayyy yaparmıyız kızzlarr
hoşgeldinnnBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
HoşgeldinnnBeni peşinden buraya getirdin biraz dikkat etmem lazım benimde
Ekmek , şeker , gazlı içecek , abur cuburyani ne yemeyeceksin ne yiceksin canım
Bunları yemeyeceğim . Sebze , protein yiyeceğimEkmek , şeker , gazlı içecek , abur cubur
Sporumu yazdım devam ederim artıkSporum : 15 günlük seriye başladım 18 dk sürdü , 100 tane ipsiz ip atladım, 100 tane bel hareketi yaptım
iyiymiş canımBunları yemeyeceğim . Sebze , protein yiyeceğim
Onları yemiyorum alışkanlığım yok , bulgur yiyorumiyiymiş canım
karabuğday yulaf filan?