- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.921
Ara hedef kilolar da belirledik ya cnmEkle canım yap kafana göre ben anlamıyorum
60.25Aaa ne güzel canim bnde inebilsem bi cabukca
İnersin canım inersin ben de bi tam 59 u görsemAaa ne güzel canim bnde inebilsem bi cabukca
Daha coook yolum var bakalim :)İnersin canım inersin ben de bi tam 59 u görsem
Ye kız azcıkBnde alisveris yaptim biraz önce ekmege sürülen cikolata aldim bakisiyoruz suan :)
TUtacam kendimi kaldiriyorum gözümün önünden :)Ye kız azcık
Duramaz mısın
Aksam zaten 2 kucuk cikolata yedim yeterYe kız azcık
Duramaz mısın
Şuan pankek yaptım sürme çikolataya banıp yemekBnde alisveris yaptim biraz önce ekmege sürülen cikolata aldim bakisiyoruz suan :)
Pankekcdeilde ekmege sürcen oohh ne guzel :) yada kasikla yemekkkkŞuan pankek yaptım sürme çikolataya banıp yemek
Ne güzel duruyor yaa :) benim yaptiklarim yaniyo ya nedenseeEvdekilere yaptım öyle güzel kokuyor ki ama yemeyecegimşöyle kaymaklı ballı ya da çikolataya banıp yemek
Eki Görüntüle 3309714
Evet zaten kaşıkla yiye yiye bu hale geldimPankekcdeilde ekmege sürcen oohh ne guzel :) yada kasikla yemekkkk
Ateşin hızı önemli ben en büyüğünde orta derecede pişiriyorumNe güzel duruyor yaa :) benim yaptiklarim yaniyo ya nedensee
Afiyet olsun cnm keto iyi de sonra zorluyor de miKızlaaarrr ben simit yediiimmm 2 taneeesıcacıktı yeni çıkmıştı mis gibi kokuyordu dayanamadım. Kalori dengelerim de karb. limitimi aştım yine