- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.795
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.881
Aa saat kaç olmuş hiç bakmamışım ben saati 9-10 sanıyorum yaIyiyim canim yeni yattim sen nasilsin :)
YAttim da bakalm ne zaman uyuyacagim :)Aa saat kaç olmuş hiç bakmamışım ben saati 9-10 sanıyorum yaçok iyiyim
Ben de bu gece sabahlarım artık bütün gün uyumuş kalmışımYAttim da bakalm ne zaman uyuyacagim :)
Gözün aydin canim :)Gece gece Tanrı misafiri geldi piyangodan yeni bir pıtırcığım oldu
Kiraz sapı da içebilirsin o çok daha etkili ben çok tuvalete çıkardığı için içemiyorum onu deneCanım içmeye çalışıyorum da o çay bende biraz kaşıntı yapıyor hergün içemiyorum
Ayy kedi mi geldi yoksa doğum mu yaptı anlayamadımGece gece Tanrı misafiri geldi piyangodan yeni bir pıtırcığım oldu
Yavru kedi sokakta bulmuşlar geçici bakar mısınız dediler aldık geldik napalım bırakamadıkAyy kedi mi geldi yoksa doğum mu yaptı anlayamadım
Evde de vardıKiraz sapı da içebilirsin o çok daha etkili ben çok tuvalete çıkardığı için içemiyorum onu dene
Yaa ne tatlıdır fotoğrafını atma şansın var mı çok tatlıdır o burada da yavru kedi bulsunlar bana ulaşıyorlarYavru kedi sokakta bulmuşlar geçici bakar mısınız dediler aldık geldik napalım bırakamadık
Yaa ne tatlıdır fotoğrafını atma şansın var mı çok tatlıdır o burada da yavru kedi bulsunlar bana ulaşıyorlarveteriner miyim ben diyorum
Yaa çok tatlı ya ona sarılıp uyumak ne güzeldir şimdi hamur yuğurma hareketini yapar koltuk altına girmeye çalışır meme arar üff yakın olsan sabah sendeydim
Çok pisti anca bu kadar temizleyebildik. Çok da pireli alamıyoruz şimdilik ama temizlenecek küçüğümYaa çok tatlı ya ona sarılıp uyumak ne güzeldir şimdi hamur yuğurma hareketini yapar koltuk altına girmeye çalışır meme arar üff yakın olsan sabah sendeydim
HahaGece gece Tanrı misafiri geldi piyangodan yeni bir pıtırcığım oldu
Oy güzeliimmm