- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Benim kiziminkinde koku yok. Sadece bazen cok koyu oluyor o da fazla su icmediginden su icmeyi sevmiyor. Ama yaz geldi sicaktan sabah uyanir uyanmaz suya dyaniyor ama yinede gun icinde o kadae icmiyorValla artik icindeki asitlermi mikrobu kiriyor bilmiyorum ama limon tuketsin dedi. Bende limonata yapip iciriyorum. Allahtan seviyor. Benim oglumun idrari kotu kokuyordu. Bir de cok sik bezini dolduruyordu. Hic kuru olmuyordu bezi. Birde istahsizlik falan da olunca acaba mi dedim. Doktorda anlatinca olur dedi. Aslinda tahlil istedim ama bogazinda da enfeksiyon vardi o ara usutme dolayisiyla. Ikisine de yarayan bi antibiyotik yazdi. Simdi oglumun idrari kokmuyor mesela.
Yarim birakiyor derken oyundan bahsettim. Oyun yarim kalinca akli kaliyor. Benim oglum pijamasini cikariyor. Her isini hallediyor masallah. Fazla ozgurlukcuNeden yarim birakiyor ki?
Kendi basina girip hallediyosa sana kolaylik olur kizim pantolonunu tam indirip cekemiyor yarim yamalak yapiyor. Birlikte gidiyoruz.
Umarim bu yontem ise yarar.
Simdi uyuyor uyaninca yola cikicaz
Ama gercekten kaka yuzunden hirpaladim cok bagirdim simdi dusunuyorum da o bagirdigimdan beri hic soylemedi cis lafini agzina bile almadine yaptim ben yaa
Ne demek. Bende sizin tecrubelerinizden faydalaniyorum.Iyiki sizi tanimisim bana bu
surecte arkadas oluyosunuz sagolun.
12.5 kilo. Cok zayif.Kac kilo oglunuz?
26 aylik ve 12.5 kilo. O zaman sukretmeye hazir olun. Benimki 25 aylik ve 10.5 kilo12.5 kilo. Cok zayif.
Hmm simdi anladim:))Yarim birakiyor derken oyundan bahsettim. Oyun yarim kalinca akli kaliyor. Benim oglum pijamasini cikariyor. Her isini hallediyor masallah. Fazla ozgurlukcu
Ama kiz cocuklari zaten daha zayif oluyor. Benim oglum inanilmaz hareketli. Dra kilo konusinu sordum. Hareketli bi cocuksa takmayin dedi. Bende takmiyorun.26 aylik ve 12.5 kilo. O zaman sukretmeye hazir olun. Benimki 25 aylik ve 10.5 kilo
Ne agliyorsun canim ya ne gerek var. Onu sifirdan ograndiyse hayli hayli soyler hic dert etme.Saglikli olsunlar da..
Cok moralim bozuk ya agliyorum onca emek ettim tam ogrendi soyluyor derken soylemeyi
Birakmasi cok koydu
Umuyorum oyle olur...Ne agliyorsun canim ya ne gerek var. Onu sifirdan ograndiyse hayli hayli soyler hic dert etme.
Aynı kelimeyi hem çişi için hemde başka birşey için telaffuz edebiliyorsa ona hareket farkı öğretebilirsiniz.mesela çocuğum benim çişim geldi diyip göbeğinize yada poponuza dokunun.hadi gel birlikte yapalım diyin.çiş geldi lafıyla göbeğe yada popoya dokunma hareketini birkaç gün aynı anda tekrarlarsanız oda çişi gelince o hareketle ifade eder sizeYa gercekten cok haklisin cnm ama konusamamasini cok cekiyorum suanda.
Suanda cok daha iyi davraniyorum.
Cis deyince gidip yapiyoduk ve s nin noktasi yok suanda yazamiyorum. Cis diyor yani nokta olmadan. Ama eli acisin bi yeri acisin ona da cis diyor i nin noktasi olmadan. O yuzden agzindan buna benzer kelime cikinca hemen alip goturuyorum. Cumle kursa cisim geldi diyebilse daha iyi olacak ikimiz icinde. Bakalim sabredecim suanda egitime devam ediyomus gibi hissedicem olumsuz dusunmucem tam gaz devam edicem hic kizmicam. Kaka yuzunden ustune gittim gercekten bu sefer de cisi soylememeye basladi. Full sabir full anlayis devam etmem lazim.
Sizi uyarmak benim harcım değil ama 5 6 saat bir çocuğun çişini tutması için çok uzun bir süre sağlığı için hiç iyi değil.tuvaleti geldiği anda yapmalı.böbrek rahatsızlığı olan bir çocuğum var doktorumuz bizi bu konuda uyardı
Iyi bayramlar canim sana da. Hani dun konusmustuk ya o soylemese de siz goturun belli araliklarla diyordu. Ben onu uyguladim bugun ve sadece 1 kez altina kacirdi. Onda da bahcede oynuyordu. Babasi sormamis sanirim:) ama bugun kaka yapmadi. Gelse yapardi herhalde. Kakasiyla bi sorunu yok sonucta.
Sanada iyi bayramlar canim....
Kizim cok su icmiyor. Bi de bu saatler bi yere gittigimiz saatler oluyor. Mesela disari cikiyoruz o zamn tutuor. Geldikten sonra yapti mesela 2saat sonra yine yaptiSizi uyarmak benim harcım değil ama 5 6 saat bir çocuğun çişini tutması için çok uzun bir süre sağlığı için hiç iyi değil.tuvaleti geldiği anda yapmalı.böbrek rahatsızlığı olan bir çocuğum var doktorumuz bizi bu konuda uyardı
Az degil mi canim ya. Benim oglum rahat 10kez falan yapiyordur. Oda hatirladiklarim. Ama bebim oglum suyu cok icer. Gunde 5 bardaktan az olmamak uzere su iciyor.Hesapladim genelde 24 saatte 6 kere cis yapiyor
Benimki 2 sb icince seviniyoruz.Az degil mi canim ya. Benim oglum rahat 10kez falan yapiyordur. Oda hatirladiklarim. Ama bebim oglum suyu cok icer. Gunde 5 bardaktan az olmamak uzere su iciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?