- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Tabi cocuktan cocuga degisir bi kac gece gecirin ne yapman gerektigini daha iyi bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim cok sagol. Az once lazimligina gitti oturdu anne cis yapacam diye. Bi kalkti anne bak ben ne cikardim dedi. Baktim kaka yapmis. Ama hepsini ayni yere yapmak istemedi. Ilk yaptigini tuvalete dokturdu sonra bidaha yapti. Sanirim boyle giderse oglum beni cok zorlamicak.Hyr hyr oyle yapma. Uyuduktan 4 saat sonra kaldir. Sadece 1 kere kaldir. 2 saatte kaldirirsan hem uykusu cok bolunur rahatsiz olur. Hemde yapmayabilir cok beklemek zorunda kalirsin. Ama 4 saatte cisi iyice birikmis olur. Suyu da ac daha kolay yapar. 1 kere kaldir bi de sabah uyanir uyanmaz gotur. Boylelikle gece rutini olustur.
Masallh cnm ne guzel. Senin daha ilk gunun degilmi ya masallah. Benim kiz 21.gun soylemeye basladi yani bugun. Onun oncesinde hep donuna yaptiTamam canim cok sagol. Az once lazimligina gitti oturdu anne cis yapacam diye. Bi kalkti anne bak ben ne cikardim dedi. Baktim kaka yapmis. Ama hepsini ayni yere yapmak istemedi. Ilk yaptigini tuvalete dokturdu sonra bidaha yapti. Sanirim boyle giderse oglum beni cok zorlamicak.
Canim sanirim ilk gunun sansi. Her zaman ayni sekilde yapacagini sanmiyorum. Cisini altina yapiyor. Ama kakasini lazimliga yapti boyle boyle alisacak illaki. Ama ilk gune gore fena sayilmaz yine de ki ben gercek bir egitim bile gormuyorum bunu. Gunun yarisini bezli gecirdi sonucta. Bakalim onumuzdeki gunlerde neler yasicaz.Masallh cnm ne guzel. Senin daha ilk gunun degilmi ya masallah. Benim kiz 21.gun soylemeye basladi yani bugun. Onun oncesinde hep donuna yapti
Hayirlisi cnm ins kolay olur. Benim bicirik da benimle dalga geciyor cis deyip deyip duruyor gidiyoruz bisey yapmiyor guluyor:))Canim sanirim ilk gunun sansi. Her zaman ayni sekilde yapacagini sanmiyorum. Cisini altina yapiyor. Ama kakasini lazimliga yapti boyle boyle alisacak illaki. Ama ilk gune gore fena sayilmaz yine de ki ben gercek bir egitim bile gormuyorum bunu. Gunun yarisini bezli gecirdi sonucta. Bakalim onumuzdeki gunlerde neler yasicaz.
Sanirim oyuna donduruyolar kendi caplarinda. Oglen uykisindan once oglum yatmamak icin 15dakika lazimlikta oturdu. Dur cis yapacam diye diye.Hayirlisi cnm ins kolay olur. Benim bicirik da benimle dalga geciyor cis deyip deyip duruyor gidiyoruz bisey yapmiyor guluyor:))
Sanirim cnm duzene oturana kadar katlanicaz bu kuzularin sebelekligine:))Sanirim oyuna donduruyolar kendi caplarinda. Oglen uykisindan once oglum yatmamak icin 15dakika lazimlikta oturdu. Dur cis yapacam diye diye.
Aman otursun bi duzene de ben raziyim. Sonucta boyle boyle ogrenecekler. Kolayligi boze olacak.Sanirim cnm duzene oturana kadar katlanicaz bu kuzularin sebelekligine:))
Aynen cnm. Bi de ben sundan korkuyorum ogrendikten bi sure sonra yine altlarina kacirmaya basliyolarmis bazi cocuklarAman otursun bi duzene de ben raziyim. Sonucta boyle boyle ogrenecekler. Kolayligi boze olacak.
Olsun bi alistiysa illa ki yine alisir. O bi donus olabilir kisa sureli.Aynen cnm. Bi de ben sundan korkuyorum ogrendikten bi sure sonra yine altlarina kacirmaya basliyolarmis bazi cocuklar
Cok sukur camim iyi sayiliriz adanaya geldik bizde bugun orucdan bu yana 5 kilo vermism bende biraz bunyem hassalasti
Aa bayagi zayiflamissin ya noldu sana boyle stres falan mi yaptin.Cok sukur camim iyi sayiliriz adanaya geldik bizde bugun orucdan bu yana 5 kilo vermism bende biraz bunyem hassalasti
Sizim nasil gidiyo
Ewet canim ya normal kilomun alti oluncada daha halsiz oluyorum ins.burda alirimAa bayagi zayiflamissin ya noldu sana boyle stres falan mi yaptin.
Iyi cnm bizimde iste soylemeye basladi yavas yavas ayy uzuldum bak simdi
Ins cnm bol bol ye.Ewet canim ya normal kilomun alti oluncada daha halsiz oluyorum ins.burda alirim
Canim gece isine yarin baslicam insallah. Evdeki durumlardan oturu sabah baglamam gerekti. O yuzden tum gece bezsiz yatip sabah tekrar bez baglamiyim diye geceden bagladim. Bide uykusuzdum 3 gecedir. Kalkamam diye garanti olsun dedim. Cuma evdeyim insallah. O zaman kesin baslicam egitime. Zayen suan egitim diilde sanki rahat olsun gibi takiliyorum. Yinede oglum oglen gelince bezini cikardim. Cis gelince soyle dedim. Cisim var dedi. Baktim isemis. Ama yinede oturdu lazimligina. Az sonra geldi anne ben kaka cikardim dedi. Baktim yapmis. Ama yarim yapmis daha sonra birazinida haliya yapmisti. Ama bisey demedim. Temizledim guzelce. Ustunu degistirdim. Simdilik bu sekildeyiz. Ama insallah guzel gidecek hersey.Ne yaptiniz zey-mur gece isini?
Olsun cnm yine iyi gidiyosunuz masallah seninki kac aylikti?Canim gece isine yarin baslicam insallah. Evdeki durumlardan oturu sabah baglamam gerekti. O yuzden tum gece bezsiz yatip sabah tekrar bez baglamiyim diye geceden bagladim. Bide uykusuzdum 3 gecedir. Kalkamam diye garanti olsun dedim. Cuma evdeyim insallah. O zaman kesin baslicam egitime. Zayen suan egitim diilde sanki rahat olsun gibi takiliyorum. Yinede oglum oglen gelince bezini cikardim. Cis gelince soyle dedim. Cisim var dedi. Baktim isemis. Ama yinede oturdu lazimligina. Az sonra geldi anne ben kaka cikardim dedi. Baktim yapmis. Ama yarim yapmis daha sonra birazinida haliya yapmisti. Ama bisey demedim. Temizledim guzelce. Ustunu degistirdim. Simdilik bu sekildeyiz. Ama insallah guzel gidecek hersey.
27 aylik canim.Olsun cnm yine iyi gidiyosunuz masallah seninki kac aylikti?
2 ay buyuk benim kizimdan 25 aylik benimki allahim bagislasin27 aylik canim.
Amin cumlemizinkini. Erkekler biraz daha gec ogrenir diyorlar.2 ay buyuk benim kizimdan 25 aylik benimki allahim bagislasin