- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Kuzucannn asla ama asla pes etme cunku cok iyi gdiiyosun ben surekli yazamiyorum ama tum gelismeleri okuyorum super gidiyosunEgitimde 18.gunumuz
Ben goturunce yapiyor sikinti yok kakasini farkedersem tuvalete goturuyorum lazimliga oturmadan ayakta yapiyor farketmezsem altina yapiyor. 18 gun boyunca sadece 2 kere tuvalete yetistirebildim
Soylemesi icin firsat tanicam sadece gece kaldirip tuvalete goturucem gun icinde hic goturmucem ara ara cisini tuvalete yapmasi gerektigini hatirlaticam kendim yaparken gostericem 1 hafta da boyle denicem
Gece kaldirdim yapti sabahtan beri 2 kerede altina kacirdi.
Ne kadar devam etmeliyim sizce??
Kafam cok karisik gun icinde uzun saatler tuvaletini tutuyor gece ve ogle uykusundan kuru kalkiyor. Her goturdugumde cisini yapiyor. Bunlar olurken beze donmek bana cok uzak geliyor. Bezi tekrar bagladigimi dusunemiyorum bile.. Cunku hep kuru herseyin farkinda kac kere disarilarda gezdik hep tuttu eve gelince yapti bu durumda ne yapmaliyim hic bilmiyorum
B beypazari T ta mavra @seyzen ada81 zey-mur
Seni rahatlatmak icin deil sureciniz bizmki gibi gdiiyo hatirliyosan bendee bi ara benn goturmessem soylemiyo tada kaciriyo diyodum deilki bizm kiz nasil dilli biliyosun sizde oda yok ama çiş egitimini nerdeyse halletiniz surda 10 gunun çiş diye soylemesi icin sana ne diyorum 1 ayi buldu cisini soylemesi yani
Ve hala arada tutamadığı zman hafif camasiri islanmis oluyo anne çiş diyo gidip yapiyoruz yani sureciniz kaliteli sadece. Kacirmasi ve soylememesi icin birazdaga zaman ver sabirla biraz daha bekle baskana nasil sasirdim 18 gun olmus daha dun gibi..