- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Oyle diyorlar ama cocuktan cocuga degisir bu durumAmin cumlemizinkini. Erkekler biraz daha gec ogrenir diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle diyorlar ama cocuktan cocuga degisir bu durumAmin cumlemizinkini. Erkekler biraz daha gec ogrenir diyorlar.
Oyle tabiki. 2ay evdeyim. O surede ogrenir insallah.Oyle diyorlar ama cocuktan cocuga degisir bu durum
Ogrenir ogrenir merak etmeOyle tabiki. 2ay evdeyim. O surede ogrenir insallah.
Oglumu gece bezlemeden yatirdim. 11de uyudu. Sabah 8bucukta uyandi. Gece 1kere kaldirdim tuvalete. Ama cisim yok dedi yapmadi. Yani tum gece tuvaletini yapmadan kuru kalkti:))))) ama henuz lazimligina cis yapmadi. Kakasini yapiyor. Ama cisini hep altina yapti. Buna sukur. Bakalim bu gece ne yapacaz.Ogrenir ogrenir merak etme
En azindan artik soylemeye basladi. Zamanla gevser insallah.Kuru kalkmasi hazir oldugunun belirtisi.
Ogrenecek bence yakin zmanda
Bizde kakada zorlaniyoruz stresten yapamiyor
Ins cnm bende zamana birakiyorum ins ogrenirEn azindan artik soylemeye basladi. Zamanla gevser insallah.
merhaba canım ,ada81 nasil cnm kizin yapiyormu kakasini? Benimki soyluyor gunde 10 kere gidiyoruz ama tuvalete girince stresten hic bisey yapamiyor
Ah be cnm valla cok zor simdi daha iyi anliyorum seni.merhaba canım ,
kızının söylemesine sevindim gözün aydın zamanla onuda aşacak inşallah.....
benim kızım çişinde sıkıntı yok geceli gündüzlü maşallah diyeyim.... kaka 3 günde 1 yapıyor oda artık tutamıyor tuvalete yapıyor şükür.... hale beslenmesine çook dikkat ediyorum kabız olmamasına özen gösteriyorum nasıl tutuyor anlamıyorum.....kakayı söylemiyor ben anlıyorum kakanın geldiğini götürürken koridorda anne kaka geldi diyor ama öncesinde söylemiyor kıvranırken tutma savaşı verirken ben görüp götürüyorum bazen 15-20 dakika oturuyor hiç bir şey yapmadan geri kalkıyor bazen minnacık yapıyor gerisini tutuyor bazende artık tutamıyor ciddi kaka yapıyor ama yaparken çook mız mızlanıyor ağlama numaraları yapıyor falan.....
halbuki kaka yaptı yaparkende acımadığını çoook rahatladığını gördü niye böyle yapıyor anlamıyorum hala hala hala korkuyorum diyor yine anlatıyoruz bak sen yaptın bişey olmadı rahatladın herkes yapıyor diye ... hıııımmm acımayacak mı diyor hayır kızım acımayacak diyorum sonra yapınca evettt acımadı diyor sonra birdahaki kakada aynı tutum aynı diyaloglar ...bunada şükür neydi o günde 9 kere popo temizliyordum çamasiri kirleniyordu.. şimid aarada nadiren kaka çamaşıra bulaşıyor oda tutacam derken kıvranırken kaçıyor .....
herkes biraz zaman diyorlar kaka bazı çocuk için iki yada üç ayda ancaaa tam öğreniliyormuş verdim o zamanı bari eylül gelmeden bitseeeeeeee ))))
4 gundur soyluyor canim bugun 24 gun oldu.Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum bayram temizliği yapıyorum oruç oruç çooook yoruldum fırsat bulamadım girmeye. Gunbatimiii söylemeye başladı mı çişini
Tuvalet yerine baska bir yontem denesen. Klozet mi kullaniyorsun normal tuvaletmi bilmiyorum ama normal tuvaletin kenarina falan yaptirsan. Belkide tuvaletten korkuyodur. Benim oglum cisini lazimligina yapmadi. Bende banyoya yaptirmayi denedim. Simdi hic cekinmeden kendisi yapiyor. Simdiye kadar hep oraya yapmamak icin tutuyordu. Altina yapiyordu. Sanirim korkuyor mu bilmiyorum. Sende baska bir yontem denesen?Kafayi yicem ya bi saattir tuvaletteydik kakayi yapmiyor yapmiyor yapmiyor allahim sabirr verr