- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Tesekkur ederim hanimlar saolun
Massalh süper gidiyorsunuz. Hepinizi tek tek tebrik ederim
Massalh süper gidiyorsunuz. Hepinizi tek tek tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oglum da 27 aylik. Benim oglumda bi ara soyluyordu cisini kakasini fakat so ra vazgecti. Bende tekrar denemek icin gelecek hafyayi bekliyorum. Bakalim bu sefer ne yapacak. Erkek cocuklar biraz daha gec ogreniyor diyolar cevremdekiler. Bilmiyorum biz ne yapariz.Merhaba 22 aylık oğluma 2-3 günlük bir denemem oldu. Bununla ilgili konu açmıştım ama 1 arkadaş dışında cevap veren olmadı. Şimdilik erteledik. O sürede sabah ve öğle uykusundan kuru kalkmıştı. Ama su An yine altını islatiyor geceleri. Acaba yanlış mı yaptım devam etmeli miyim?? Yardimci olursanız sevinirim. Süreci konumda anlatmıştım detaylari bilmek isterseniz. Tesekkurler
Hadi gozunuz aydin cok sevindim vaal sizde baya yiprandiniz heeee ada81
Insallah canim , bakalim erken sevinmekte istemiyorum siz neler yaptiniz ??Ay cok sevindim cnm boyle boyle alisacak bence
Ayni canim ya soylemiyor hele bi yere gidelim tutuyor 4 5 saat yapmiyor. Ben goturunce yapior ne yapacagimi sasirdimInsallah canim , bakalim erken sevinmekte istemiyorum siz neler yaptiniz ??
Ay cnm ya ne zormus bu surec cisini soyluyormu?Gunaydin. Oglum kakasini saatler gecsede soylemiyor. Rahatsiz oluyor. Cekistirop duruyor bezini ama sorsam da soylemiyor
Canim ben daha egitime baslamadim aslinda. Haftaya baslicam. Ama onden hazirlik olsun diye soruyorum. Onda da soylemiyor. Bazen kakasini soyluyor. Oda duzenli degil. Cisini hic soylemiyor. Ama sordugumda var derse gercektwn yapiyor. Yok derse de yapmiyor.Ay cnm ya ne zormus bu surec cisini soyluyormu?
Bezini cikarinca daha iyi ogrenir islak islak rahatsizlik duyar soylerOglum simdi geldi anne kaka yaptim dedi:)
Bakalim insallah oyle olur. En azindan rahatsiz olmasida birsey.Bezini cikarinca daha iyi ogrenir islak islak rahatsizlik duyar soyler
Tabikide :))Bakalim insallah oyle olur. En azindan rahatsiz olmasida birsey.
Bence kesinlikle geri donme beze. Bu sureci kabullenmeye basladi bence kizin. Ve illaki kakasinida cisinide soyleyecek. Cok iyi bi asamadasin suan. Sadece soylemiyor. Herseyin bilincinde. Donersen bence daha kotu sonuclar alirsin. Zaten yaz ayi. Birak isesin islak islak gezsin.Egitimde 18.gunumuz
Ben goturunce yapiyor sikinti yok kakasini farkedersem tuvalete goturuyorum lazimliga oturmadan ayakta yapiyor farketmezsem altina yapiyor. 18 gun boyunca sadece 2 kere tuvalete yetistirebildim
Soylemesi icin firsat tanicam sadece gece kaldirip tuvalete goturucem gun icinde hic goturmucem ara ara cisini tuvalete yapmasi gerektigini hatirlaticam kendim yaparken gostericem 1 hafta da boyle denicem
Gece kaldirdim yapti sabahtan beri 2 kerede altina kacirdi.
Ne kadar devam etmeliyim sizce??
Kafam cok karisik gun icinde uzun saatler tuvaletini tutuyor gece ve ogle uykusundan kuru kalkiyor. Her goturdugumde cisini yapiyor. Bunlar olurken beze donmek bana cok uzak geliyor. Bezi tekrar bagladigimi dusunemiyorum bile.. Cunku hep kuru herseyin farkinda kac kere disarilarda gezdik hep tuttu eve gelince yapti bu durumda ne yapmaliyim hic bilmiyorum
B beypazari T ta mavra seyzen ada81 zey-mur
Canim kizin tam konusup kendini ifade edemedigi icin bu surec uzun olacak hemen olmasini bekleme...konusabilseydi tam olarak ozaman daha kolay olurdu isin...bu yazi boyle gecirmek seni kasmayacaksa devam et derim...biraz uzayabilir....Egitimde 18.gunumuz
Ben goturunce yapiyor sikinti yok kakasini farkedersem tuvalete goturuyorum lazimliga oturmadan ayakta yapiyor farketmezsem altina yapiyor. 18 gun boyunca sadece 2 kere tuvalete yetistirebildim
Soylemesi icin firsat tanicam sadece gece kaldirip tuvalete goturucem gun icinde hic goturmucem ara ara cisini tuvalete yapmasi gerektigini hatirlaticam kendim yaparken gostericem 1 hafta da boyle denicem
Gece kaldirdim yapti sabahtan beri 2 kerede altina kacirdi.
Ne kadar devam etmeliyim sizce??
Kafam cok karisik gun icinde uzun saatler tuvaletini tutuyor gece ve ogle uykusundan kuru kalkiyor. Her goturdugumde cisini yapiyor. Bunlar olurken beze donmek bana cok uzak geliyor. Bezi tekrar bagladigimi dusunemiyorum bile.. Cunku hep kuru herseyin farkinda kac kere disarilarda gezdik hep tuttu eve gelince yapti bu durumda ne yapmaliyim hic bilmiyorum
B beypazari T ta mavra seyzen ada81 zey-mur