- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Ayyy ne zor yaaa allah sabır versin kızlar bayramdan sonra ben de başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim cok sevindim. Demekki ufak bi degisoklik yapmak gerekiyormus. Bu ufakliklar cok fena. Illaki gonullerinin istedigi olacak yoksa yapmiyorlar. Benim oglum kakayi kosa kosa gidip yapiyor. Ciside aklina eserse soyluyor. Istemezse tam yaparken cis diyor.26 gundur 2.kakamizi lazimliga yaptik
Lazimligin yerini degistirdim banyoya aldim.
Sabahtan beri 3 kere gittik yapmaya yok yapmadi bi turlu
Yine sinir krizleri gecirdim tabi biraz kizdim hatta en son cis dedi yine gittik umutsuzca.. Ve yapmaya basladi ama ayaga kalkmak istedi hemen eline oyalancak biseyler verdim sinirlenip hepsini yere atti bende hemn onlari topladim hemde aa kizim yapilirmi oyle bak bunlari yere atiyosun derken yapti sevindik hep boyle buraya yapacaksin bak bisey olmadi gordunmu falan dedim oyle yani kizlar cook sevindim ins alisasir boyle boyle zey-mur
26 gundur 2.kakamizi lazimliga yaptik
Lazimligin yerini degistirdim banyoya aldim.
Sabahtan beri 3 kere gittik yapmaya yok yapmadi bi turlu
Yine sinir krizleri gecirdim tabi biraz kizdim hatta en son cis dedi yine gittik umutsuzca.. Ve yapmaya basladi ama ayaga kalkmak istedi hemen eline oyalancak biseyler verdim sinirlenip hepsini yere atti bende hemn onlari topladim hemde aa kizim yapilirmi oyle bak bunlari yere atiyosun derken yapti sevindik hep boyle buraya yapacaksin bak bisey olmadi gordunmu falan dedim oyle yani kizlar cook sevindim ins alisasir boyle boyle zey-mur
Off cok moralim bozuk kizim bugun hic cisini soylemedi sadece kakasini soyledi neredeyse 1 ay olacak ne zman alisacaklar tuvalete yaa kafayi yicemAyni benimkinden bahsetmissin cis tamam ama kakasi gelince de cisim.var diyordu baslarda. Wc ye giriyorduk hicbir sey yok en az 10 kere gidiyorduk tuvalete. Sanirim baslarda cis hissi ve kaka hissini ayiramiyorlar. Simdi cok daha iyi 1 ayi tamamladik wc egitiminde kacirdigi son derece azaldi.
Off cok moralim bozuk kizim bugun hic cisini soylemedi sadece kakasini soyledi neredeyse 1 ay olacak ne zman alisacaklar tuvalete yaa kafayi yicem