2 yaşındaki kızım

belki 2 yaş sendurumudur

Benim kızımda böyle yaaaa geçen gün annemin tişörtünü giymiştim ertesi gün ablam geldi o giymiş
Allah ım nasıl bağırıyor o annemin çıkar diye. Ablam çıkardı da cadı kızım sustu

Ama gece uyurken bile unutmamış uykuya dalarken teyze annemin giydi diyordu

Sıkıntı yok tabi de ben gözümde canlandıramadım

Yerim ben onu maşallah yeni nesil gümbür gümbür

Ahahah ben
Millete rezil olmayalım diye dışarda gezerdim, dışarıdaki insan 5 dk görüp unutacak çünkü ama evde komşu olana yazık, sürekli sesimizi dinlemek zorunda değil

Bir gün komşu geldi hatta ne oluyor diye, 10 aylık falandı.
Aha dedim durum bu, mont giymemek için kafasını kapıya vuruyor, kadın görünce anladı ki ben dövmüyorum, acıyan gözlerle evine gitti

Offf, zor çocuk hiçbir şeye gerçekten benzemiyor.

Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin canm.. Çok sıkıntılı zamanlar ama inşallah iki yıla geçer canm.. İki yaşında genelde öyle oluyorlar resmen küçük ergen oluyorlar ama geçiyor geçmez dediğin herşey gibi...

Öyle söyleyen kişilere sen vur bakalım nasıl can tatlı mı.. Küçük çocuk vurulur mu

Di mi ya geçen gün benimki 20 aydır 1 kere olmak üzere saat 10 da kalktı. 8 den sonra 5 kere baktım çocuğa neyi var diye :)

Geçen günde ben nasıl aşkla ve şevkle sevdiysem bağıra bağıra
Komşu sesleniyor o nasıl bir bağırtı seviyon mu dövüyon mu anlamadım diyor

Önüne gelen sabır diliyor ama destek olan yok.

Sussunlar bari.

Neler yapıyorsunuz gün içinde ?

Boyama, suyla oynama, yürüyüş , oyun ; ne var hayatınızda ?

Benim çocuğumda böyleydi artık sinir krizi geçirecektim. Sonra farkettim ki biz ne kadar ağlamasın diye idare etmeye çalışıyorsak daha beter oluyor. Ağlaması gerekiyorsa ağlasın bırakın çünkü siz gerildikçe o çocuğada yansıyor. Ayrıca kurallar çocukları rahatlatıyor istedi vermedin artık o saatten sonra kesinlikle vermeyeceksin. Verilebilecek ya da yapılabilecek bir şeyse de durduk yere hayır deyip ortamı germeyin. Çünkü çocuklar insan kullanmayı iyi biliyor.

Konuşabiliyor mu?derdini anlatamıyorsaondan da hırçın olur .

Bu sendromlarin 2si bitiyor 3u basliyor benim oglumda 3 yasinda bi gorseniz artist artist harektler hep ben yapicam edicem yada yapmicam gelmicem gidicem ben disari cikicam hirsizlar beni kacirsin burdan dusucem hep inat işler bazen cildirtiyor beni bunlar ufak onlanlar

Önüne gelen sabır diliyor ama destek olan yok.

Sussunlar bari.

Neler yapıyorsunuz gün içinde ?

Boyama, suyla oynama, yürüyüş , oyun ; ne var hayatınızda ?
Sabah kalkıyor kahvaltı yapıyor biraz ablasıyla oynatıyorum. Banyo yaptırıyorum parka indiriyorum. Resim falan yapmak istemiyor kitaplardaki resimleri gösteriyorum onları falan hayvanların ismini tekrar etmeye çalışıyor zaten akşam oluyor yemek vs. Babası geliyor biraz o oynuyor derken uyku saati geliyo yatıyor bazen öğlen anneannesi ne falan gidiyor öyle yani

Erkek çocukları da ayrı birşey oluyorlar. Maşallah paşaya dünyayı yönettiklerini sanıyorlar herhalde bu yaşta

Onu da denedim bu sefer ben değil o sinir krizi geçiriyor bayılacak diye korkuyorum iki gün önce burnu kanadı ondan önce istifra etti ağlamaktan ağlaya ağlaya bitiyor çok inat kıskanç eşimle aynı koltukta oturamıyorum bile hemen ağlıyor artık ambulans sireni gibi diyorum istediği olmayınca sirenleri yakıp bağırıyor

Onu bende yapıyorum poposunu falan sıka sıka seviyorum eşim kaç yılın hırsını alıyorsun diyorum ama kızım alışmış artık gülüyor

Di mi ya geçen gün benimki 20 aydır 1 kere olmak üzere saat 10 da kalktı. 8 den sonra 5 kere baktım çocuğa neyi var diye :)
Çocuk yorgunluktan bayılıyor sabah kendine anca geliyordu. Şimdi malesef 7 diyince ayakta çişe alışıyor oda yapamak için kalkıyor Bi daha uyumanın mümkünatı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…