• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşında kızım var evinde kalabileceğim bir bayan arkadas arıyorum kiraya yardımcı olurum

Emm123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
3
0
1
29
Arkadaşlar antalyada yaşıyorum 2 yaşında kızım var eşimden ayrılmak üzereyim evinde ortak kalabileceğim birini arıyorum kiraya yardımcı olurum

Arkadaşlar antalyada yaşıyorum 2 yaşında kızım var eşimden ayrılmak üzereyim evinde ortak kalabileceğim birini arıyorum kiraya yardımcı olurum
Kadin siginma evleri daha guvenli olur. Bu sekilde her yola suruklenebilirsiniz yapmayin.

Buradan aramayın kimseyi, kimin ne olduğunu, ne tür çevresi olduğunu bilemezsiniz. Hele de yanınızda bebekle hiç girmeyin maceraya. Öğrenci apartları boş kaldı, fiyatlarını öğrenci yok diye düşürmüş olabilirler. Aynı şekilde kiralar da düştü diye haberler çıkmıştı, hani öğrenci olmayınca düştü. Stüdyo daire bile yeter size şu an.

Bende tavsiye eiyorim kesinlikle. Insan akrabasina gzvememiyor artik.
Baska caresi yok mu?

Allah yardımcınız olsun ailenizin yanına neden gitmiyorsunuz yada bi tanıdık akraba ya hiç tanımadığınız insanlara yanındaki bebeğiniz ile nasıl guveneceksiniz yapmayın gidecek yeriniz yoksa da esiniz gitsin evden

Çocukla birlikte sizin gitmenize nasıl göz yumuyor bu adam? Kendi gitsin ya hayret bişey.

Niye en kötüsünü düşünüyorsunuz ki boşanmayı dileyip kira derdine düşen bir dünya kadın var bu forum da elbet kötü olasılıklarda mevcut lakin hep kötüde degil ya bu insanlar. Birbirlerine yoldaş olur biraz toparlanınca kendi düzenini kurar . Baktı olumsuz bir ortam sıgınma evine başvurur. Hayata bir yerden tutunma çabası tam olarak bu işde ... eşyalı bir artı birlere bakın hemen devlet kurumlarına başvurun cimere yazın en azından depozito olayını cözersiniz.en son ihtimal bir ev arkadaşı olur.

Back
X