Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kesınlıkle katılıyorum bende dun 3 kılo mandalına aldım hem c vıtamını olur
hasta gıbıyım bırazcık hemde aksamları mandalına yerım ıste gecede cok
acıkırsam 5ı bıryerde cay ıcerım yada bıtane daha mandalına yerım olmazmı
aksam yemegını kısmaya baslayınca hemencecık kılo gıdıyoryaa hemde gerı
gelmıyor en önemlısı bu gerı gelmeyen kılo bosver şoku akrebım ne yapalım
bızde boyle yavas yavas yaparız artık buarada bayramda neolucak bıldırım
olucakmı tatlım ben gıresuna gıdıcem bıldırım yapamam kı tartı yok kaynanamın
evınde nete gırmeye calısırım ama bıdlrım yapamam aklıma gelmısken sımdıden soylıyımm dedım canım

yavru kuslarrr valla bugun cok telaseliyim oyuzdenn giremedim haber verip cikacamm
benim oglaninn arkadasinin dogum gunu vardi bugun sabah biraz gec kalkinca her is kaldii arabamda yoktu bugunn bisikletlee magazaya gittik oda biraz zaman aldi zatenn geldik derken ben cocuklari tekrar bisikletle biraktim eve geldim simdi evi toparladim vede cocuklari tekrar almaya gidiyorumm ama felaket yoruldum
neyse hepinizi ptumm yarin gorusuruzzz

yaa sorma..sabahleyin böyleydim..patiseriye gidip gözüme güzel görünen herşeyi alıcaktım..geç kaldım işe koştur koştur geldim..
sonra öğlene dedim..ayy öğlende bisürü hiç yoktan iş çıktı yemeği 2 de acele yemek zorunda kaldım..şimdi de hiç bişii istemiyor canım çok yorgunum çünküü
Allah yardım ediyor sanırım..ne zor verdim bu kiloyu..pat diye almamam için yardım ediyor çok şükür..
sen de yeme minnoşum..sık dişini.onun yerine elma ye
zaten bu düşünce aklıma geldimi fecii spor yapasım geliyor..evety yaa yuan simitler çıkmış bende kilo versemde çirkin görünüğyor hep otur nolucak..daha önce spor yaparken daha kiloluydum ama öyle yan simitler yoktu..
evet ben spora başlıyorummm
kendime ödül veriyorum ve spor yapıyorum fırsat buldukça hem dee
kuşumm bende dün aldım 2 kilo mandalina..ama mandalina iştah açıyomuş şekercim ona göre ..en iyisi elma galiba..tabi sen yinede ye mandalinanı..ama sade mandalina yeme dağıt gün içinde..
benim evde de tek çeşit meyve var mandalina..tok da tutmuyor yedikçe yiyosun su gibi ya..
nar ve elma da istiyom ben..bakalım akşam fırsat bulursam artık..
minnoşum benimki bugün öğleye doğru geldi yanıma..şaşırdım hiç beklemiyodum..gececiydi sabah eve geldi yattı diyodum..benim kızı hazırlamıştım bende okula gidicekti..kızımı ben götüriim dedi..hiç uyumadım sonra gider yatarım dedi..hiç yüz vermedim yabancı biri gelmiş gibi konuştum..dünkü halinden eser yoktu..bi acaip yumuşamıştı sanki..acaba bööle yabancı gibimi davranmak lazım ki dedim kendi kendime..
ben ne kadar sıcaksam o okadar soğuktu.bir havalara giriyodu..
ama ne yalan söyliyeyim acıcıktan hoşuma da gitmedi değil hani..acıcık düzeldim gibi..bakalım akşam nolucak..
ama spora başlicam ona inat acaip bişii olucam ilk evlendiğimiz zamanki gibi hemde görücek gününü

canım bayramda bildirim olmaz zaten merak yapma sen

Son düzenleme:

bacım sen bu kiloları öğlene kadar yatarak zor verirsin.. o yüzden de buraya bile zamanın kalmıyor yarım günde ne yapılabilir ki..
ben 05:30 ta kalkıyorum yetiştiremiyorum lkaldıki sen yetiştiriceksin..

ben de çok severim elmalı pastayııı ayy iyi dayanıyosun karamelimm yaa..
sabah acıcık baksaydın bari tadına..aman sakın akşam ya da öğleden sonra yeme

dün akşam saat 7 de bura buram koktu yedim 1 tane
şimdide gözümün görmediğ bir yere sakladım
yememek için resmen kendimi sıkıyorum
sürekli aklıma bayramı getırıyorum iştahımı kaçırmaya caışıyorum

kızlar yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm.evlilik gercekten zor
gözüm dahada korktu .,
akrebimin yazdıklarını okuyunc aklıma teyzem geldi
oda çalışan bı bayan 3 erkek evladı var bırı 3 yasında.
bazen teyzemi ağlarken yakalardım.hep sey derdi
ev hanımları 1 kez köleyken çalışan bayan 2 kez köledir .
iş hayatında canı cıkar eve gelır evde 4 erkek.4 üde kıymet bılmez yardım etmezler hıc
eniştemde cok anlayışsız
keşke ev hanımı olsaydım derdı oda
Kocanın derdi üstüne çocuğun sorumluluğu bide iş hayatında yasadıkarın
ooo gelde sabret
benim de geleceğim aynen böyle olacak

neyse kızlar.hıc canınızı sıkmayın.her evli bayan yasıyor böyle seyler
diyet modunda cıkmayın ne olur
bız kendımız ıcın zayıflıyoruz
aynaya baktığımızda mutlu olabılmek özgüven sahıbı olmak ıcın

bakın bugnde annemle carsıya cıktım.annem gıttı kendıne 38 beden dar bı etek aldı
annem 42 yasında 3 cocuğu var cıllop gıbı fızığı
ne selüliti var ne yırtığı
onun kızı olmama rağmen bıde bana bakın
kımse anne kız oldıuğumuza ınanmıyor zaten
utanıyorum kendımden artık

yazdiklarinizi okuyunca uzuldum
dogru hem ev hem is sorumlulugu zor. akrepcim ev icin yardimci birini tutsana islerin bayagi hafifler.ben turkiyeye gelirsem oyle yapmayi planliyorum burda saati 20 € cok pahali oldugu icin kendim yapmak zorunda kaliyorum. ama turkiye oyle degil. haftasonu temitlik yapip evle ilgilenecegine kizinla ve kendinle ilgilenirsin
bizde hersey yolunda ama birbirimizi zor goruyoruz bi de ben calissam kimbilir hic gorusmicez esim zaten turkiyeden yeni gelmisti. bugun yine is icin isvicrenin oteki ucuna gitti aksam kalicak persembe aksam gelip cuma sabahi tekrar turkiyeye gidicek...ben de yalnitliktan bunaliyorum. daha once anlattigim kimlik bunalimlari felan ortaya karisik iste.

bence havalar sogudu artik havalarda bulutlu kasvetli ondan etkilenip mi acep boyle negativ oluyoruz biz

kuşum alıyodum önce kadın ama şimdi almıyorum..daha önceki rahatsızlandı..sonra tuttuğum da göstermelik yaptı..arkasından ben temizledim..hem onca para verip hem de arkasından temizlik yap durumlarındaydım yani..her seferinde uyarıyordum nasıl olsa başında değilim ya..bir keresin de öğle olmadan aramıştım unuttuğum bir dosya vardı evde ona karışmasın diye aradım kadın yok cepten aradım şimdii çıktım dedi kadın öğle olmadan çıkmış yahuu..zaten eşimin vardiyasından dolayı kısıtlı saatler arası çağırıyorum ve de yazın 15 te bir kışın da halılar olunca haftada bir demiştim..sabırla olmayan akşamı bekledim..eve gidince baktım iç kapıların üst tozları olduğu gibi duruyor ve üçüncü seferdir kapıları silmesini söylüyordum tamam diyordu..küvetin yanıbaşındaki mermerin üstü olduğu gibi toz çamaşır makinesinin üstü oyy daha fazla bakmadım bişiiye aradım ve gelme dedim..zaten benim gelenim gidenim yok bir tek çocuk .yapacağı bir toz silme onu da yapmicaksa neden gelsin ki.
başka da tutmadım herkese güvenilmiyor ki..eşimin vardiyası da belli olmuyor zaten..
ben iş yaptığımdan gocunmuyorum ki şekerim..aksine bana hareket oluyor mutlu oluyorum kendi işimi yapmaktan.. akşama kadar iş yapsam yorulmam keyf alırım ama işte bir kırıcı söz yıkıyor yoruyor beni

kuşum sen çok şanslısın..kıymetini bil evde olmanın ve yalnız kalabiliyor olmanın..

Son düzenleme:
Bugün herkesin morali bozuk sanırım

ben unutmadan yediklerimi yazayım

uyanınca saat 10 : 1 bardak sirkeli sıcak su

10.15 te:1 küçük dilim börek 1 mandalina

saat 11.30 1 dilim kızarmış köy ekmeği 1 kk peynır , bıraz lor peynırı ,3-4 catal omlet 1 bardak cay

saat 12.30:fıstıklı çikolatadan iki ısırık aldım sadece :)

saat 15.30 3 tane küçük yağsız konya tandır gevreği 1 bardak ayran

akşam 6 da : yarım kase corba hamsi kızartma 1 yk bulgur pilavı salata

saat 8 de 1 maden suyu

3 litre su

40 dk dans ettim müziği acıp :)

hmmm müzik açıp dans etmek mantıklı:))bu arada rakibem tandır ekmeğinin boyutu nedir 3tane yemişsin :26:

kızlar 2 gndür takip edemyorum plan yapıyorumm bugünde getirdim ama yapmıycam karamel hadi iki lafın belini kıralım demişsin ama yoksun:)neyse dur ben yediklerimi yazıyım belki o arada birileri gelir:))
8.30
bir dilim ekmek kızarmı,peynir,çay
9.30
bitki çayı
12.15
bir kase çorba,bir kepçe bulgur pilavı,turşu
13.00
4 tane lokma tatlısı((
15.00
bitki çayı
16.00
çay,mavi yeşil mısır patlağı,2 tane canpareee:)
18.30
bir kase çorba,bir kepçe brokoli yemeği,salata
21.00
çay ,bisküvi
bugün suyu az içtim okulda sular yoktu malum bu suyu içince dönüşümü kötü olur diyee içmedim:))
kızlar artık ekmeği sadece sabahları yiyorumm:)))
inş. ben bunları yazana kadar birileri gelmiştir,gelmediyseniz o arada akrebin hikayelerini okuyum plan yapcam diye çok kalamıordum klupte(

selam kızlar
ben bu akşam sapıtma da tavan yaptımm..curcuna oldu midem..ayy karamelimm iyi hatırlattın ben bir soda açiim oyyy fenayımm :2:
çocuklar duymasın da meltem in kendine güvenerek evlendiğinde giydiğim gelinliği giyerim demesi utandırdı bei yaa..
gelinliği geçtim ben bu pis boğazlıkla dolabımdaki kıyafetlere giremiicem

Son düzenleme:

Rabiatü’l-Adeviyye’ye ait şöyle hikmetli bir kıssa anlatılır:

Biri ona geliyor ve şöyle diyor: “–Ben seni çok seviyorum!”

“–İnanmam.”

“–İnan, sözümde çok samimiyim.”

“–İnanmam.”

“–İnan, herkesten çok seviyorum, kimseyi senin kadar sevmiyorum.”

“–Yani yoldan geçmekte olan şu güzel ve genç kadından daha çok mu seviyorsun…?”

Sevdiğini iddia eden kişi, bu sual üzerine işaret edilen tarafa dönüp bakıyor. Fakat bu esnada Rabiatü’l-Adeviyye de adama tokatı patlatıyor ve diyor ki:

“–Beni çok sevseydin dönüp o tarafa bakmazdın.”

ayy muhteşem cok beğendim süperrrr
ne güzel bi hikaye bu
çok sağol akrebim paylaşım ıcın

a.s cnm :))) nerden buldun meltemi ne yedin bi yazda bizde bilelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…