yok bu sefer ikinci günde bitti..sodamı peynirimi getirmiştim işyerine önce telefondan bozdu moralimi..ben şok diyet modundan çıktım tabii...
evet kuşumm yaa..akşamları sadece meyve yiicem..güzel vermiştim geçen hafta ben öyle hem de son iki günde..69 küsürdüm düşünsene 2 kilo fazlam çıkacaktı nerdeyse..çok şükür 100 gr da olsa vermiş oldum..
evet kuşum biz akşamları meyveyle geçiştirelim.hem böylece kalıcı kilo vermiş oluruz.
yaa sorma..sabahleyin böyleydim..patiseriye gidip gözüme güzel görünen herşeyi alıcaktım..geç kaldım işe koştur koştur geldim..yaaa varya sabahtan berı ıcınde oldugum ruh durumumu anlattın resmen
akrebım tek bır kelımeyle her yaptıgım sılınıyor ama onun ıcın onemlı degıl
öyle demek ıstememıs yada sınırlıyken söylemıs oyle degılmış aslında
dogru duzgun hıcbısey olmuyor üstüme artık kafayı yıycemm eee mıne yeter
ıstedıgını ye nasılsa onun ıcın muhım degıl dıyorum sonra sacmalama mıne
sen sunları gıymek ıstedıgın ıcın zayıf olucaksın onun ıcın degıl dıyorum
off bılmem bı normal psıkolojıye gecebılsemm boylee canım puhaca borek
ıstıyor sınırlenınce bunalım yapıncaa hooooofff
zaten bu düşünce aklıma geldimi fecii spor yapasım geliyor..evety yaa yuan simitler çıkmış bende kilo versemde çirkin görünüğyor hep otur nolucak..daha önce spor yaparken daha kiloluydum ama öyle yan simitler yoktu..asllında mınee şişkosun oyuzden yapıyor dıycem kendımeee!!!!
ozaman belkı beynımm kendıne gelırr ve sacma sapan puhacalar
börekler beynımden sılınır ınsallahh sende oyle dusun akrebımm
ayy fıstık gıbı olsan sana boyle sey yapabılırmı
pesınden solanır saga sola fıstık gıbın olunca yanında gezıpte
bu benım karım der gıbı gururlanınca hepte sözunden cıkmaz ba gor sen
kuşumm bende dün aldım 2 kilo mandalina..ama mandalina iştah açıyomuş şekercim ona göre ..en iyisi elma galiba..tabi sen yinede ye mandalinanı..ama sade mandalina yeme dağıt gün içinde..kesınlıkle katılıyorum bende dun 3 kılo mandalına aldım hem c vıtamını olur
hasta gıbıyım bırazcık hemde aksamları mandalına yerım ıste gecede cok
acıkırsam 5ı bıryerde cay ıcerım yada bıtane daha mandalına yerım olmazmı
aksam yemegını kısmaya baslayınca hemencecık kılo gıdıyoryaa hemde gerı
gelmıyor en önemlısı bu gerı gelmeyen kılobosver şoku akrebım ne yapalım
bızde boyle yavas yavas yaparız artık buarada bayramda neolucak bıldırım
olucakmı tatlım ben gıresuna gıdıcem bıldırım yapamam kı tartı yok kaynanamın
evınde nete gırmeye calısırım ama bıdlrım yapamam aklıma gelmısken sımdıden soylıyımm dedım canım
yavru kuslarrr valla bugun cok telaseliyim oyuzdenn giremedim haber verip cikacamm
benim oglaninn arkadasinin dogum gunu vardi bugun sabah biraz gec kalkinca her is kaldii arabamda yoktu bugunn bisikletlee magazaya gittik oda biraz zaman aldi zatenn geldik derken ben cocuklari tekrar bisikletle biraktim eve geldim simdi evi toparladim vede cocuklari tekrar almaya gidiyorumm ama felaket yoruldum
neyse hepinizi ptumm yarin gorusuruzzz
ben de çok severim elmalı pastayıııayy iyi dayanıyosun karamelimm yaa..
sabah acıcık baksaydın bari tadına..aman sakın akşam ya da öğleden sonra yeme
aynenn katılıyorum akrebım ınsanın canı sıkkın olunca hıcbıse
yapası gelmıyor dıyetteyım deyı kendını bıle tutamıyorsun kı
öyle olunca . off bılmem neolucak bızım bu tombişliğimizin sonuu
şöyle bıkac ay önumuze tabak bıle gelıncee ayy ben cok tokum
yaa dıyebılsekk ahh ahh bı ıncecık olabılsekk
evet yaa acaip bunalım modundayım ki sorma..acaip duygu değişimleri yaşıyorum bugün..
bi diyorum manyaklar gibi spor yapıcam acaip bir fiziğim olucak şişkoyum o yüzden yapıyormuş gibi..bir diyorum sal gitsin..
ama salmak istemiyoırum yaa..tamam aynı şeyleri giyiyorum bir iki de ekledim hatta olmayanlardan ama en azından orasından burasından çııkmıyor yağlar..bol oluyor şükür..
hem işte çalış hem ev de çalış..kendinden önce eşini düşün..gece gündüz çalış noluyor bir lafla ödüyorlar işte alıyosun teşekkürünü..
çok mutsuzum çookk..ev hanımı olsaydım en azından bol bol vaktim olurdu..kendimle çocuğumla daha fazla ilgilenirdim..sporuma zaman ayırırdım..nasıl olsa kıymete geçmiyor en azından kendime bol vakit ayırmış olurdum..
çok mutsuzum çookk
yaaa varya sabahtan berı ıcınde oldugum ruh durumumu anlattın resmen
akrebım tek bır kelımeyle her yaptıgım sılınıyor ama onun ıcın onemlı degıl
öyle demek ıstememıs yada sınırlıyken söylemıs oyle degılmış aslında
dogru duzgun hıcbısey olmuyor üstüme artık kafayı yıycemm eee mıne yeter
ıstedıgını ye nasılsa onun ıcın muhım degıl dıyorum sonra sacmalama mıne
sen sunları gıymek ıstedıgın ıcın zayıf olucaksın onun ıcın degıl dıyorum
off bılmem bı normal psıkolojıye gecebılsemm boylee canım puhaca borek
ıstıyor sınırlenınce bunalım yapıncaa hooooofff
yazdiklarinizi okuyunca uzuldum
dogru hem ev hem is sorumlulugu zor. akrepcim ev icin yardimci birini tutsana islerin bayagi hafifler.ben turkiyeye gelirsem oyle yapmayi planliyorum burda saati 20 € cok pahali oldugu icin kendim yapmak zorunda kaliyorum. ama turkiye oyle degil. haftasonu temitlik yapip evle ilgilenecegine kizinla ve kendinle ilgilenirsin
bizde hersey yolunda ama birbirimizi zor goruyoruz bi de ben calissam kimbilir hic gorusmicezesim zaten turkiyeden yeni gelmisti. bugun yine is icin isvicrenin oteki ucuna gitti aksam kalicak persembe aksam gelip cuma sabahi tekrar turkiyeye gidicek...ben de yalnitliktan bunaliyorum. daha once anlattigim kimlik bunalimlari felan ortaya karisik iste.
bence havalar sogudu artik havalarda bulutlu kasvetli ondan etkilenip mi acep boyle negativ oluyoruz biz
Bugün herkesin morali bozuk sanırım
ben unutmadan yediklerimi yazayım
uyanınca saat 10 : 1 bardak sirkeli sıcak su
10.15 te:1 küçük dilim börek 1 mandalina
saat 11.30 1 dilim kızarmış köy ekmeği 1 kk peynır , bıraz lor peynırı ,3-4 catal omlet 1 bardak cay
saat 12.30:fıstıklı çikolatadan iki ısırık aldım sadece :)
saat 15.30 3 tane küçük yağsız konya tandır gevreği 1 bardak ayran
akşam 6 da : yarım kase corba hamsi kızartma 1 yk bulgur pilavı salata
saat 8 de 1 maden suyu
3 litre su
40 dk dans ettim müziği acıp :)
ben daha yenı aksma yemegı yıcem. esım ısten yenı geldı.
ben buı duzensız yasamla bu cumaya kılo felan veremem.
hmmm müzik açıp dans etmek mantıklı:))bu arada rakibem tandır ekmeğinin boyutu nedir 3tane yemişsin :26:
selam kızlar
ben bu akşam sapıtma da tavan yaptımm..curcuna oldu midem..ayy karamelimm iyi hatırlattın ben bir soda açiim oyyy fenayımm :2:
Rabiatü’l-Adeviyye’ye ait şöyle hikmetli bir kıssa anlatılır:
Biri ona geliyor ve şöyle diyor: “–Ben seni çok seviyorum!”
“–İnanmam.”
“–İnan, sözümde çok samimiyim.”
“–İnanmam.”
“–İnan, herkesten çok seviyorum, kimseyi senin kadar sevmiyorum.”
“–Yani yoldan geçmekte olan şu güzel ve genç kadından daha çok mu seviyorsun…?”
Sevdiğini iddia eden kişi, bu sual üzerine işaret edilen tarafa dönüp bakıyor. Fakat bu esnada Rabiatü’l-Adeviyye de adama tokatı patlatıyor ve diyor ki:
“–Beni çok sevseydin dönüp o tarafa bakmazdın.”
oztrk nbr
bak geldım hemen :)
selam kızlar
ben bu akşam sapıtma da tavan yaptımm..curcuna oldu midem..ayy karamelimm iyi hatırlattın ben bir soda açiim oyyy fenayımm :2:
çocuklar duymasın da meltem in kendine güvenerek evlendiğinde giydiğim gelinliği giyerim demesi utandırdı bei yaa..
gelinliği geçtim ben bu pis boğazlıkla dolabımdaki kıyafetlere giremiicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?