hala şakınımm canım..
birincisi senin kilo aldığına
ikincisi minnoşun bu kadar kiloyu verebildiğine
acaip şaşırttınız beni bu hafta sırnaşık şey
tamam tatlımbuarada akrebım su senın 7 kılo verdıren dıyetın nasıldı unutmusum ben
onu gerılerde aramıyım sımdı sen bıdaha yazsan canım olurmu
belkım bede yaparım ayy 6 ları gordum ya hemen 65 olsamm
aayy ne guzel olur yaa sen hele bı yaz bakım su dıyetı sekerım
yok tatlış almıyosun geri.ben 3 günde 3,5 kilo vermiştim kaydirigubbakcemile3ay ama akrebım 5 verıp ondan sonrakı hafta 10 almıyalım
daha önce yapmıssındır sen mutlaka hemen gerı alınıyormu kılo sekercım
bıde acaba 3 gun yapsam sonuc alırmıyım 3 gunde 3 kıloo allahhh super olur
yaa gercı ben bırgun yapıp hıc bozmadan atlatsam onada sukur derım ama :sinifsinif:
olur tabii birazda saldıysan diyetibende şaşkınım canım regli oldum acaba onun etkisi olurmu bilmiyorum ohaoldumsmileohaoldumsmile
bende şaşkınım canım regli oldum acaba onun etkisi olurmu bilmiyorum ohaoldumsmileohaoldumsmile
kadeş takımım naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum
kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
gunaydin canim hosgeldin. nasil geciyor cumartesi gunun?
zalimicim bosver sen gel biz burda muhabbet edelim
kadeş takımım naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum
kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?