• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hala şakınımm canım..
birincisi senin kilo aldığına
ikincisi minnoşun bu kadar kiloyu verebildiğine :nazar:
acaip şaşırttınız beni bu hafta sırnaşık şey

evet yaa bende sasırdım akrebım ama gunde 3 fıncan yesılcay ıcıyorum bıde
3 gundur 5i bıryerde cay ıcıyorum. bıde en onemlısı sen benımkılerını
kacamak olarak göruyorsun ama ben bır kacamak yaptım mı onu telafı
etmek ıcın baska seyımden kısıyorum belkımde oyuzden oldu tatlımm
ayy nazarlık koyayım :nazar: ınsallahh bu haftada verırım akrebımyaa

ımzam: bayramda 65 kılo olacagımm!!!

buarada akrebım su senın 7 kılo verdıren dıyetın nasıldı unutmusum ben
onu gerılerde aramıyım sımdı sen bıdaha yazsan canım olurmu
belkım bede yaparım ayy 6 ları gordum ya hemen 65 olsamm
aayy ne guzel olur yaa sen hele bı yaz bakım su dıyetı sekerım
tamam tatlım
yarın yaziim girebilirsem tabii boshayallersmile
ay ama akrebım 5 verıp ondan sonrakı hafta 10 almıyalım
daha önce yapmıssındır sen mutlaka hemen gerı alınıyormu kılo sekercım
bıde acaba 3 gun yapsam sonuc alırmıyım 3 gunde 3 kıloo allahhh super olur
yaa gercı ben bırgun yapıp hıc bozmadan atlatsam onada sukur derım ama :sinifsinif:
yok tatlış almıyosun geri.ben 3 günde 3,5 kilo vermiştim kaydirigubbakcemile3
bende şaşkınım canım regli oldum acaba onun etkisi olurmu bilmiyorum ohaoldumsmileohaoldumsmile
olur tabii birazda saldıysan diyeti

bende şaşkınım canım regli oldum acaba onun etkisi olurmu bilmiyorum ohaoldumsmileohaoldumsmile

ayy evet bak benımde bu hafta reglım bıttı belkıde oyuzdenn
akrebımm unutmusum ben onu soylemeyı sekerımm
ay amann neyse akrebım dıyetı sen pazartesıye kadar verde ben pazartesı
baslayabılırım zaten ancakk bıde bız yarın hava guzel olursa
pıknıge gıdıcegız kızlar yaa orda kendımı tutamam ben bastan soylıyım
ama mandalına goturucem yanımda en azından meyve olsun arada dıye

gnaydn25.gif

Son düzenleme:
kadeş takımım naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

kadeş takımım naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

canim ben ceza almamanizdan yanayim am aoraya sadece takim baskanlari ve yardimcilari yazabiliyormus o yuzden yazmadim fikrimi

ama akrep yazdi oraya fikrini bu hafta listelere girmeniz taraftari oldugunu soyledi

Tatlım lütfen yaaa..
Dün de yazdım sana burda ama ya görmedin ya da halaa yanşlış anlamakta ısrar ediyosun..Canım diskalifiye den bahsetmiyorki kalliste..sadece bu hafta liste dışı kalmanızdan bahsediyor..
Bu konuyu kapatalım artık..
Sen daha önemli konuyla ilgilen..Takımını toparla ve sen olmadığında bir arkadaş görevlendir ki bu kadar üst üste hatalar tekrarlanmasın sizn takımda

AKREBİN DİYETİ

1.GÜN:1 LİTRE SÜT
2.GÜN:1 LİTRE SODA,200 GR TUZSUZ PEYNİR
3.GÜN:200 GR PEYNİR,800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4.GÜN:200 GR HAŞLANMIŞ ET,800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5.GÜN:1 KG ELMA
6.GÜN:1 LİTRE KEFİR
7.GÜN:1 LİTRE SÜT

hihoyyyt bu diyet bayramda 60 olmamı sağliicak hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:

Son düzenleme:

Nar bu aralar çok rabet gören bir meyve.
Şimdi tam zamanı. Şeker hastaları için birebir. Sadece bu da değil, bakın nelere çare oluyor.
Nar şifa kaynağı. Narın şifalı özelliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmek içinse ya meyveyi tazeyken yemeli ya da taze sıkılmış suyunu içmeli. İşte nar mucizesi…

nar2.JPG
Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Karadeniz, kalbi kuvvetlendiren nar suyunun, karaciğer zafiyetini giderdiğini, mide iltihabını ve ağrısını geçirdiğini söyledi.

Nar meyvesinin yüzde 15′inin karbonhidrat, yüzde 0,8′inin protein olduğunu, ayrıca B1 ve B2 vitaminleri ile kalsiyum, fosfor ve demir bakımından zengin olduğunu ifade eden Karadeniz, “Nar mideyi temizlemekte, deniz tutmasına karşı iyi gelmektedir. Ayrıca nar içindeki zarları ile yendiğinde mide ülserini iyileştirmektedir.” dedi.

Nar suyunun böbrek ve karaciğer hastalıklarına karşı çok faydalı olduğuna dikkati çeken Turan Karadeniz, şu bilgileri veriyor:

• Nar suyu yüksek tansiyon hastalığının tedavisinde, kalp ağrılarında, basur hastalığının tedavisinde faydalı olmaktadır.
• Böbrek zafiyetine karşı nar suyu içilmesi yararlıdır.
• Nar suyunun harareti giderici özelliği bulunmakta, şeker ve kurdeşen hastalığına iyi gelmektedir.
• Kalbi kuvvetlendiren nar suyu, karaciğer zafiyetini gidermekte, mide iltihabını ve ağrısını geçirmektedir.
• Nar ekşisi şeker hastalarına tavsiye edilmektedir.
• Nar şırasının şekerle hazırlanan şerbetinin idrar söktürücü özelliği vardır.
• Romatizma ağrılarının hissedildiği eklem ve uzuvlara nar şırası sürüldüğünde, ağrı kesici özelliği bulunmaktadır.
• Bayılmalara karşı nar şerbeti içilmelidir. Tatlı nar suyu, ses kısıklığı ve zatürreye karşı şifalıdır.
• Narın meyvesi ve suyunun yanı sıra çiçekleri ve kabuğu da yararlarıdır. Nar çiçeği bağırsak yara ve iltihaplarını iyileştirir. Boyun tutulmasında nar çiçeği lapası boyna konursa şifalı gelir.
• Narın kabuğu çay gibi demlenerek içildiğinde, mide ve bağırsak hastalıkları ile ishal ve dizanteriye karşı oldukça faydalı olmaktadır.

Mucizevi meyvenin market raflarında satılan suları ise bu faydaları sağlamaktan uzak. Pastörizasyon işlemi ve kutuda bekleme sonucunda meyvenin besin değerinde kayıplar oluşabiliyor. Meyveyi taze olarak yemeli veya taze sıkılmış suyunu içmeli.

Son düzenleme:
Back