ya sinir oldum dünya kadar yemek yaptım misafir gelcek diye ama gelmiyorlar hepside okadar güzellerki çok yemek istiyorum şimdi otrsam bi tepsi börek yerim ya açım aç bakalım ne olacak bu diyetin sonu eşim bıraktı kızlar hemde dün önümde dondurma yiyerek çok hain çoook
ha birde yarın ne olacak şimdi arkadaşlar bi anlatırmısınız
benim bugünkü menüm
Sabah: peynir, zeytin, kasar, 1 haslanmis yumurta, pekmez, 1 dilim ekmek, 1 sekersiz cay.
ara: 1 bardak süt
ögle: 1 porsion evde yaptigim az sekerli muhallebi
ara: seftali
aksam: salata, 1 dilim ekmek, 2 kasik dolmanin icinden aldim.
aktivite olarak bugün bisey yapamadim cünkü hasta oldum karnim agriyordu.
fazla su icemedim bugün 1 lt ancak icebildim.
kızlar bana fenalık geldi zırt pırt bakıma girmeye başladı site yarında girerse kilo bildirimleri güme gitcek
geçmiş olsun tatlımm
eee bu şiş ayakla nasıl alışverişe gidiceksin peki:uhm:
ayy napim hastaneyede gittim alışverişede hatta şimdi geldim eve ayağım dahada kötü ağrıyo
hiç canımı düşünmüyorum yaa üstelik yarın sabahta temizliğimi tamamen yapıp tekrar çıkcam gelip yemekte yapıcam
hmmm ins. yarina klom fazla cikmasinda, ilk haftadan takimi düsüse gecirmiyim de bilmiyorumkismile
Lolocum kahvalti güzel maydonoz kan yapar :lepi:
ilk ara da güzel, patlicani cok severim hic salatasini yapmadim ama merak ettim ben de yapiyim bari patlican salatasini farkli bir gida girer mideme kaydirigubbakcemile3
öglen de iyi ama kasik kasik yazdigin icin cok gibi geliyor göze ama ögle yemegi icin iyi bence cünkü günler uzun.
aksami da begendim de, canim bugün ögleden sonra hep makarna yemisin o biraz kilo acisindan düsündürücü ama gün icinde yaktiysan problem olmaz ins., ben yemek yapmaya üsendigimde yerim makarnayi
Gün içinde ekmek sayısı çok faza canım, özellikle de akşam hem 1 tabak makarna hem de ekmek inan hiç olmamış.kaydirigubbakcemile Püsküütümüz bize hep makarnayı yoğurtlayıp yemeyin domates sosu yapın ya da salata ile birlikte tüketin derdi.. Ve tabii 1 tabak olarak değil canm 3 kaşık yerimseniben Ben de bu bilgiyi buradan sizinle paylaşmış olayım olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun canım, neyse inş. hava güzel olur da bu hafta denizin tadını çıkarabilirsiniz.. Benim de 3 ay kadar önce ayak kemiğim çatlamıştı 2 yerden.. haala biraz fazla yürüdüğümde o bölge şişiyor ve ağrıyor ne yazık ki :1ninca:
canım en ideali haftada 500 gr vermek.en 1 kilo veriyosun daha ne istiyosun ve ilk haftada sıkılırsan nasıl ypıcaksın sonuna kadar..biraz sabır şekerkızlar ben hergün aynı şeyleri yemekten çok sıkıldımacaba diyet tatlılar yada farklı sebeli diyet yemekleri bilen varmı aranızda farklı bişey olsun lütfennnn:)))))diyette olabilir haftadan nekadar kg vermeliyiz?gerçi herkesin metobolizması farklı çalışııyo ama şua n bir diyet değil benimkisi sanki sağlıklı beslenme gibi bişey oldu:)farkındayım tatlıdan hamur işinden uzağım çok ama haftadan 1 kg vermek bana az gibi geldi...süper kg verdiren diyet biliyosanız süper olur:)))))
ilahi canım ya ekmek yemiyorum diye seviniyosun..keşke ekmek yeseydin de poğaça baklava yemeseydin..öğlen yediğin makarna ve çorba ekmek yerinde zaten..kızlar slmm
sabah:1 poğça,açık çay
ara öğün: poğça yediğim için bişey yemedim
öğlen: bir kase çorba,mantar sote+çok az makarna
ara öğün:bir dilim baklava(arkadaşlardan birinin son iş günüydü baklava getirmiş)
akşam: bir kase çorba,patlıcan,salata yaşasın bugün hiç ekmek yemedim:)
2,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?