Akşam 2 dilim ekmek CADIARZU neyse fıstık dünkü menü hatırına birşey demiyorum :roflol:
günaydin kizlar, bugün ben de adet oldum
arteria bilmiyorum ne kadar fazla gösterdigini ama ben adet olunca siskinlik ve kilolar gider diye biliyroum yanlis miyim?
dünkü menüm:
sabah: zeytin, peynir, pekmez, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek ve sekersiz cay
ara: bi tabak üzüm
öglen: yok (yusufdan firsat bulamadim yoksa kendime salata yapicaktim)
ara: bir bardak süt
aksam: bir porsion dolma, bir tabak mercimek corbasi, bi dilim ekmek, yogurt ve salata.
gün icinde 2.5 litre su ictim
Aktivite: kahvaltidan sonra Lesliyle 4 mil yürüdüm.
iyi biyenmne sevındım tatlım zemuszemus
sıkı takıpte olcak herkes ona gore aklinialirimsmile
guzel menu canım
gıı bısı sorcam oğlenle aksam arası acıkmıyon mu sen
ben byaılır gıderım :bbo:
ıtıraf edıyım daha balamadım mekıge
soz bu aksam baslıyorum hocam a.s
yok canım acıkmıyorum daha doğrusu acıkmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol:
bu ara benim misafir eksik olmuyor..biri gidiyor biri geliyor :bbo: hep te öğleden sonraya rastgelince gelmeleri ben zamanınnasıl geçtiğini farkedemiyorum
aslında yapmam lazım..bugün alıcaktım yanıma elma felan ama aceleden unutmuşum yine
kııyorum kendime artık ya..sabah kırk tane şey yapıyoırum bir kendim için küçücük bişii unutuyorum
kendimizi geçiştirmeyi bir bırakabilsek sorun epey çözülücek amaCADIARZU
mekiğe kimse başlamadı sanırm..
yarın herkes yaptığı mekik sayısını yazıyor lütfenlmaz:
Menü güzel canım fakaaaaaaaaat üzümün kalorisi yüksek bir meyve olduğunu göz önüne alırsak 1 tabak çok olmuş canım. Şöyle ki,
100 gr. üzüm=65 kalori ve dolayısı ile günde 15-20 adetten fazla tüketilmemesi gerekiyor yerimseniben
yok canım acıkmıyorum daha doğrusu acıkmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol:
bu ara benim misafir eksik olmuyor..biri gidiyor biri geliyor :bbo: hep te öğleden sonraya rastgelince gelmeleri ben zamanınnasıl geçtiğini farkedemiyorum
aslında yapmam lazım..bugün alıcaktım yanıma elma felan ama aceleden unutmuşum yine
kııyorum kendime artık ya..sabah kırk tane şey yapıyoırum bir kendim için küçücük bişii unutuyorum
kendimizi geçiştirmeyi bir bırakabilsek sorun epey çözülücek amaCADIARZU
mekiğe kimse başlamadı sanırm..
yarın herkes yaptığı mekik sayısını yazıyor lütfenlmaz:
dünkü menüm
8:30
peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,salatalık,çay
13:10
bir porsiyon güveçte etli taze fasulye,bir kase yoğurt
20:30
üç küçük tavuk but,iki kase cacık,bir salatalık
22:30
bir kase ahududu
sabah ve akşam 10 ar mekik
Menü güzel canım fakaaaaaaaaat üzümün kalorisi yüksek bir meyve olduğunu göz önüne alırsak 1 tabak çok olmuş canım. Şöyle ki,
100 gr. üzüm=65 kalori ve dolayısı ile günde 15-20 adetten fazla tüketilmemesi gerekiyor yerimseniben
:1shok: bilmiyordum, neyse zaten aksama kadar bi üüzümle süt icmism yakmisimdir heralde CADIARZU
tatlışım tam mekik değil benim istediğim..yarım mekik..tam mekik beli sakatlıyor önermiyorum da zaten..yarım kalkıyosun...acaip karın yağlarını yakyor..başlasan iki haftaya kadar farkı farkedersin canımmekik zor isey ya ben cekemiyorum ohaoldumsmile
Akrepcim merhaba canım... özledim kız seniolumunekankayizsmile
Menü güzel canım afiyet olsun yerimseniben
tatlışım tam mekik değil benim istediğim..yarım mekik..tam mekik beli sakatlıyor önermiyorum da zaten..yarım kalkıyosun...acaip karın yağlarını yakyor..başlasan iki haftaya kadar farkı farkedersin canım
ayy evet canım ya bende özlemişim dur bi öpiim seni Şeniz nasıl alışıyoruz birbirimize
ara verince kötü oluyor..
nazlıyla ablası yok görünürlerde giremedilermi acaba
ya sinir oldum dünya kadar yemek yaptım misafir gelcek diye ama gelmiyorlar hepside okadar güzellerki çok yemek istiyorum şimdi otrsam bi tepsi börek yerim ya açım aç bakalım ne olacak bu diyetin sonu eşim bıraktı kızlar hemde dün önümde dondurma yiyerek çok hain çoook
ha birde yarın ne olacak şimdi arkadaşlar bi anlatırmısınız
ya sinir oldum dünya kadar yemek yaptım misafir gelcek diye ama gelmiyorlar hepside okadar güzellerki çok yemek istiyorum şimdi otrsam bi tepsi börek yerim ya açım aç bakalım ne olacak bu diyetin sonu eşim bıraktı kızlar hemde dün önümde dondurma yiyerek çok hain çoook
ha birde yarın ne olacak şimdi arkadaşlar bi anlatırmısınız
canım adet öncesi şişer vücut dolayısı ile kilo artışı olur ama adet dönemi ilk 2 yada 3 gün sonra iner kilo.adet bitiminde ise tam rahatlarvücut
canım cuma olsun takımı toplayalım..duruma göre bakarız artık..
ama yer kalmazsa bile gelsin..katılsın bize..yer boşaldığında ekleriz onuda..
önemli olan birarada paylaşım içinde olmak..kilo vermesi böyle daha kolay olur şeker
öztrk ben de ayni durumdayim, yazicaz kilomuzu mecbur, ama ben bu sabah tartildim gecen haftadan az cikti :sm_cool:
inş. benimde az çıkar en son 69dum pazartesi başladım yenilerdenim yani:teytey:ya bişey sorcam yarın en geç kaçta bildirmemiz gerekiyo kilomuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?