öğlen yemediğin halde akşamı çok hafif geçirmişsin canım
bravo
günaydın fsıtıklarımmmmm:)
bütün gece uyumadımmmmm ufak oğlum diş çıkarttı sonunda:))))sabah 6 da yattık şu an yeni uyandım yürüyüş hayal oldu gidemedim ama plates yaptım biraz önce 30dk.oğlum halen uyuyo:)
kızlar her sabah tv 8 de ebruli programında yani ebru şallıyla plates yapabilirsiniz.ben netten set aldım içinde dvd olduğu için 45 tldi.isterseniz sadece plates topu+ there bandı 20 tl ye alabilirsiniz.böylelikle plateside her sabah tv 8 den yaparsınız:)))Aklıma geldi yazayım dedim:)
yanlız bentakip ettiğim için şu an eskş bölümlerini yayınlıyolar sezona girdiklerinden dolayı. sezon başı yine canlı canlı takip edebilirsiniz ebru şallıyı:))))
menüme gelelim:)
sabah: 1 kase corn flakes soğuk süt eşliğinde
ara öğün 2 kepekli grisini 1 seftali ve 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak kepekli makarna ve 1 bardak ayran
ara öğün eti form 5 adet ve 1 fincan yeşil çay
akşam 2 dilim karpuz
gün boyunca 2.5 lt su
kızlar size bir tavsiyede bulunayım malüm havalar sıcak yeşil çayda sıcak gitmiyo ben aktardan alıyorum yeşil çayı yaprak halinde onu 1 lt ye demlıyorum şişeye koyuyorum içinede 1 tane limon sıkıyorum ve buzdolabina koyuyurom soğuk daha iti gidiyo:))))şimdilik bu kadar
Dün az yediğim için bu sabah karnım kurt gibi açtı kaydirigubbakcemile3 ama yine e abartmadım :hulya:
Kızlar bu arada bu sabah Hepatit B aşısı vuruldum.. kolum ağrıyor senağlama bir de hemşire ateş yapabilir dedi. Ateş olursa ne yapayım??
burda simdi saat 12.17 kahvalti olarak karpuzla peynir yedim. (amele yemegi ama ben cok severim yerimseniben)
Canım karpuzla peynir birlikte yenilince kilo aldırıyo diye duydumm. Benden uyarmasıı :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Canm hepatit b lerde ateş çıkması nadir diye biliyorum ama olurda çıkarsa eczacıya danışıp ateş düşürücü al ablam için öyle yapmıştık tanıdık eczacı vardı sağolsn yardım etmiştiibuyrunnnnnnnnn
Dün az yediğim için bu sabah karnım kurt gibi açtı kaydirigubbakcemile3 ama yine e abartmadım :hulya:
Kızlar bu arada bu sabah Hepatit B aşısı vuruldum.. kolum ağrıyor senağlama bir de hemşire ateş yapabilir dedi. Ateş olursa ne yapayım??
neden, karpuz zaten su gibi, peynirde kalsiyum, malum dogum yaptim dislerimi kurtarmak icin kalsiyuma ihtiyacim var. ya ben neyi nasil yicemi anlamiyorum artik herseyde bisey var üff
bu arada ben sekersiz muhallebi yaptim doya doya yicem :dance:
neden, karpuz zaten su gibi, peynirde kalsiyum, malum dogum yaptim dislerimi kurtarmak icin kalsiyuma ihtiyacim var. ya ben neyi nasil yicemi anlamiyorum artik herseyde bisey var üff
bu arada ben sekersiz muhallebi yaptim doya doya yicem :dance:
Zor bu diyet işi yaa kötükedihüso ama biz inatçıyızzz sempatiksalakcinni
afiyettler olsnn tatlımm:dance::dance:
alkisalkisalkis :teytey:
kızlar bugün 3 yaşındaki oğlumu kreşe yazdırdım:)okullar başlayınca yarım gün kreşe gidecek arkadaş edinecek:)bende spora daha fazla zaman ayrıcam:)
Hayırlı akşamlar 2. Takım buyrunnnnnnnnn
Günümü menümü ve aktivitemi yazayım sonra girerim giremem unutmayım sengözlerimebaksanab
07 Temmuz Çarşamba
Sabah: 2 dılım ekmek+40 gr peynır+1 yumurta+5 bıber+domates+yesıl cay
Ara: 10 fındık+8 badem+1cevız
Öğle: 2 dılım ekmek+4 kaşık menemen+2 kasık yoğurt
Ara: 1 bardak süt
Ara: 3 mısır patlağı
Akşam: 2 dılım ekmek+ 1 tabak diyet sositososito hünkar begendi (anacım her yemegı az yağlı yapar)
Günboyu 3 lt su
Spor: 30 dakıka bantta 5 km hızla yuruyus+ 15 dakıka twıst shape
benim bugünlük menüm
kahvaltida peynir ve karpuz
öglen sekersiz muhallebi
aksam taze fasulye yemegi ve salata
kızlar bugün 3 yaşındaki oğlumu kreşe yazdırdım:)okullar başlayınca yarım gün kreşe gidecek arkadaş edinecek:)bende spora daha fazla zaman ayrıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?