günaydın fsıtıklarımmmmm:)
bütün gece uyumadımmmmm ufak oğlum diş çıkarttı sonunda:))))sabah 6 da yattık şu an yeni uyandım yürüyüş hayal oldu gidemedim ama plates yaptım biraz önce 30dk.oğlum halen uyuyo:)
kızlar her sabah tv 8 de ebruli programında yani ebru şallıyla plates yapabilirsiniz.ben netten set aldım içinde dvd olduğu için 45 tldi.isterseniz sadece plates topu+ there bandı 20 tl ye alabilirsiniz.böylelikle plateside her sabah tv 8 den yaparsınız:)))Aklıma geldi yazayım dedim:)
yanlız bentakip ettiğim için şu an eskş bölümlerini yayınlıyolar sezona girdiklerinden dolayı. sezon başı yine canlı canlı takip edebilirsiniz ebru şallıyı:))))
menüme gelelim:)
sabah: 1 kase corn flakes soğuk süt eşliğinde
ara öğün 2 kepekli grisini 1 seftali ve 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak kepekli makarna ve 1 bardak ayran
ara öğün eti form 5 adet ve 1 fincan yeşil çay
akşam 2 dilim karpuz
gün boyunca 2.5 lt su
kızlar size bir tavsiyede bulunayım malüm havalar sıcak yeşil çayda sıcak gitmiyo ben aktardan alıyorum yeşil çayı yaprak halinde onu 1 lt ye demlıyorum şişeye koyuyorum içinede 1 tane limon sıkıyorum ve buzdolabina koyuyurom soğuk daha iti gidiyo:))))şimdilik bu kadar
Akşam çok hafif olmuş canım ama genel olarak kesinlikle harika. Bebişimizin de gözü aydınn dişleri çıkmış sonunda. Annesi bitap düşmüş ama olsun zemuszemus Sporunu hiç kaçırmıyorsun canım bravo sana alkisalkisalkis Platesi ben de düşüneceğim boshayallersmile
Bu arada ben yeşil çayı hiç sevmiyorum bazen zorla içiyorum işte. Bir de soğuk deneyeyim