günaydın fsıtıklarımmmmm:)
bütün gece uyumadımmmmm ufak oğlum diş çıkarttı sonunda:))))sabah 6 da yattık şu an yeni uyandım yürüyüş hayal oldu gidemedim ama plates yaptım biraz önce 30dk.oğlum halen uyuyo:)
kızlar her sabah tv 8 de ebruli programında yani ebru şallıyla plates yapabilirsiniz.ben netten set aldım içinde dvd olduğu için 45 tldi.isterseniz sadece plates topu+ there bandı 20 tl ye alabilirsiniz.böylelikle plateside her sabah tv 8 den yaparsınız:)))Aklıma geldi yazayım dedim:)
yanlız bentakip ettiğim için şu an eskş bölümlerini yayınlıyolar sezona girdiklerinden dolayı. sezon başı yine canlı canlı takip edebilirsiniz ebru şallıyı:))))
menüme gelelim:)
sabah: 1 kase corn flakes soğuk süt eşliğinde
ara öğün 2 kepekli grisini 1 seftali ve 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak kepekli makarna ve 1 bardak ayran
ara öğün eti form 5 adet ve 1 fincan yeşil çay
akşam 2 dilim karpuz
gün boyunca 2.5 lt su
kızlar size bir tavsiyede bulunayım malüm havalar sıcak yeşil çayda sıcak gitmiyo ben aktardan alıyorum yeşil çayı yaprak halinde onu 1 lt ye demlıyorum şişeye koyuyorum içinede 1 tane limon sıkıyorum ve buzdolabina koyuyurom soğuk daha iti gidiyo:))))şimdilik bu kadar
kızlar ikinizide bulmuşken bir arada sormak istiyorum
yarın cuma kilo bildirim günü
yeni gelen arkadaşlardan kimleri alalım kimleri biraz daha deneyelim..
fikrinizi söylermisiniz şekerler
ayy canım yaa çok geçmiş olsun..
fena olmuş..
senin içinde spor üstüne spor olmuş..
iyiki kış değilmiş..halılar felan daha zor olurdu..
benim başıma kışın gelmişti o durumkaydirigubbakcemile3
günaydin kizlar,
bugün ömrümden ömür gitti resmen sabah yusuf yataktan düstü
agladi ama biraz yogurt yedirip uyuttum
dün ne yedim
7:30
1 kayısı
8:30
yarımdilim t ekmek,2 çatal peynir,5 zeytin
12:00
1 yeşil elma
13:30
bir porsiyon taze fasulye, bir kase cacık
18:00
1 yeşil elma
20:00
yarım fırında patlican,2 küçük kıyma köfte,2 bardak ayran, bir tane yeşil biber
3,5 lt su
ayy canım çok zor durum bilirim banada olmuştu aynı şey
hemde kıştı çok zor olmuştu anlıyorum seni
günaydın fsıtıklarımmmmm:)
bütün gece uyumadımmmmm ufak oğlum diş çıkarttı sonunda:))))sabah 6 da yattık şu an yeni uyandım yürüyüş hayal oldu gidemedim ama plates yaptım biraz önce 30dk.oğlum halen uyuyo:)
kızlar her sabah tv 8 de ebruli programında yani ebru şallıyla plates yapabilirsiniz.ben netten set aldım içinde dvd olduğu için 45 tldi.isterseniz sadece plates topu+ there bandı 20 tl ye alabilirsiniz.böylelikle plateside her sabah tv 8 den yaparsınız:)))Aklıma geldi yazayım dedim:)
yanlız bentakip ettiğim için şu an eskş bölümlerini yayınlıyolar sezona girdiklerinden dolayı. sezon başı yine canlı canlı takip edebilirsiniz ebru şallıyı:))))
menüme gelelim:)
sabah: 1 kase corn flakes soğuk süt eşliğinde
ara öğün 2 kepekli grisini 1 seftali ve 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak kepekli makarna ve 1 bardak ayran
ara öğün eti form 5 adet ve 1 fincan yeşil çay
akşam 2 dilim karpuz
gün boyunca 2.5 lt su
kızlar size bir tavsiyede bulunayım malüm havalar sıcak yeşil çayda sıcak gitmiyo ben aktardan alıyorum yeşil çayı yaprak halinde onu 1 lt ye demlıyorum şişeye koyuyorum içinede 1 tane limon sıkıyorum ve buzdolabina koyuyurom soğuk daha iti gidiyo:))))şimdilik bu kadar
Benim kullandığım esmer şeker beyaz şekere göre daha tatlı canım. Ben normalde beyaz küp şekeri 1 fincana 2 adet atardım şimdi esmer küp şekerin 1 tanesi kırıp yarısını atıyorum ama tabii 2 beyaz küp şeker tatlı değil de ona yakın oluyor. Biraz karışık oldu sanırım
Geçmiş olsun canım.. akrepin dediği gibi iyi ki kış değil akannehir
kızlar ikinizide bulmuşken bir arada sormak istiyorum
yarın cuma kilo bildirim günü
yeni gelen arkadaşlardan kimleri alalım kimleri biraz daha deneyelim..
fikrinizi söylermisiniz şekerler
Geçmiş olsnn canmm !!
Ayy kıyamam ona, inş. birşeyi yoktur. geçmiş olsun :1hug:
cok gecmıs olsun
sımdı ıyımı yusuf :teselli:
[ae[/FONT][/B]
ev yapımı limonatayı önerebilirim canım tabii daha az şeker kullanarak kaydirigubbakcemile3
tessekkür ederim kizlar, gözlemledim önce bir nesneyi iyi takip edebilyior gözleriyle ve kusmadi
yatirmama gerektigini bilmiyordum uyandi zaten simdi
cok korktum canim ama uyku saatiydi uyutmasam da cok huysuzlanacak amann bisey olmasin da ona huysuzlugu cekiilir.canım bi çocuk biyerden düştüğü zaman uyutmazlar belli bi süre
ben oğlumda yaşadığım için tecrübeliyim malesef
ev yapımı limonatayı önerebilirim canım tabii daha az şeker kullanarak kaydirigubbakcemile3
hazir yusuf uyudu ben de dünkü menümü yazyim
sabah 2 zeytin, biraz peynnir, pekmez, biraz ekmek, 4, 5 kücük sucuk dilimi.
öglen karpuz ve 2 dilim kek yedim.
aksam da yagsiz makarna yedim, esim is yemeginde oldugu icin yalnizdim yalniz olmayi sevmiyorum o yüzden azicik da cukulata yedim.
10 yaşında canım benim oğlum
benim oğlumdaki sorunu yaşadığımızda 2 buçuk yaşındaydı henüz
senaycım moralını hıc bozma
hele bır ıkı had,fta gecsın vucut bır alıssın o zamandan sonra fazla cıkarsa kılon oyle uzulursun
bır de aksam tartılmak ıyı degıl kı
sabah ac karnına tartılacaksın hemıde çıplak aklinialirimsmile :roflol:
hıc moralını bozma
bak sabah uyandım tartıldım, gıttım kahvaltı yaptım 600 gr fazla cıktım
normal bunlar tamam mı canım yerimseniben
genclıkte olur boyle yerimseniben
aksam dengelemıssın sekerım
hayırdır nazlı ne ıcın ultrasyona gıdeceksın
onemlı bırsey yoktur umarım
taşekkür ederim canım desteğin için gerçekten haklı çıktın .süpersin şans getirdin bu sabah bir tartıldım 92.2 çıktım .gözlerime inanamadım.ama gerçekten doğruydu .aç ve çıplak çıktım.öpüyorum seni kocaman .hihoyyyt
SALI
SABAH
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 su bardağı vişne kompostosu
ARA
yok
ÖĞLEN
yok
ARA
yok
AKŞAM
2 dilim karpuz
tulum peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
GECE
1 bardak süt
NOT:
öğlen ve ara öğünler o sıralarda hastanede olduğum için yok bazı test ve tahliller yapılıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?